- 2 Ağustos 2013
- 306
- 148
- 333
Ben newyork eyaletinde, liverpool diye bi sehirdeyim. :) nereleri gezdin? Kardesin nerde yasiyo?Dogru hatirlamisim ☺ Neresindesin mayis ayinda epey gezdim gittigim yerlerde misin acaba kardeşim de orfa yasiyo..
Canim yeni gordum kusura bakma. Sor canim benim, er gec cevap veririm.
Canim control cizgisi silik ciktiysa testin bozuk olma ihtimalli vardir. Tekrar test yap istersen.Canım teşekkürler ama şimdi yine bi test aldım sabırsızlanıp c de çok az bi çizgi çıktı. T kısmında hiç birsey yok
Bi testim daha var sabah Yaparım onu da . Olumlu çıkarsa teste giderim ÖzakmanBi kere pozitifi gordun olmasa hic bse cikmazdi.bence yarin ilk idrarla tekrarla.istersen kan testi daha saglikli sonuc verir.
Canim control cizgisi silik ciktiysa testin bozuk olma ihtimalli vardir. Tekrar test yap istersen.
öyle yap kuzum hcg daha geç yansıyormuş ya idrara :)kızlar test yaptım ovu test dünkü gibi cıktı ama gebelik negatif bat günü tekrar yaparım
hımmm hayırlı olsun ve kolay gelsin canım ya zaten birşeylerle uğraş olunca hiç aklına gelmiyor ki eskisi gibi...zaten bugünde adet oldum 2 gün erken geldi:)bundan sonrasını gerisini Allahıma bıraktım zaten...kasımdan itibaren bebiş için haberler beklenecek artık...
öyle yap kuzum hcg daha geç yansıyormuş ya idrara :)
Nasılsın canim? Uzun süredir gorusemiyoruz memleketlere gitmiştik çok giremedim nete. Özledim sizleriHade bakalım fazla beklekleymez bizi inşallah canm benim de içimde bir rahatlık var mol defteri kapandı artık sağlıklı bebişler olacak inşallah
iyi değilim be canımNe haber tatlım hiç görüşemiyoruz
Rabbim kavustursun canim :)iyi değilim be canımkocam hem çalışıyor hem üniv. gidiyor ya bugün gitti taa çarşamba akşam gelecek :) eş durumundan küçük bi ilçedeyim o da kayseride ben mutsuz oluyorum her hafta bugün
Nasılsın canim? Uzun süredir gorusemiyoruz memleketlere gitmiştik çok giremedim nete. Özledim sizleri
sağol canım eşime güveniyorumda şimdiki kızları bilirsin altında arabası var yakışıklıdır da eşim .. kaynım zamanında çapkın o dikkat et, ev açmıştır birisine, kızlarla geziyordur demişti sözde şaka yapıyor güya (!) ama şu da var ki kızlar rahat durmuyor bu devirde ben eşime dedim abin böyle dedi arayıp bi ton azar çekti abisine o da beni aramak istedi özür dilemek için ben istemedim konuşmayı artı eşim mühendis olacak diye çekemiyorlar , nasıl bi mantık kafam almıyor benim kardeşim yükselse gurur duyar sevinirim :) off çok darlanmışım sabah sabahRabbim kavustursun canim :)
iyi değilim be canımkocam hem çalışıyor hem üniv. gidiyor ya bugün gitti taa çarşamba akşam gelecek :) eş durumundan küçük bi ilçedeyim o da kayseride ben mutsuz oluyorum her hafta bugün
Oldum canim 40. Günde hiç bu kadar uzun surmemisti acaba birsey mi var diye düşünüyorum perşembe tüp bebek için iki merkezle görüşmeye gideceğiz inşallahMerhaba canm bende 9zledim sizi bende pek müsait olup topige göremedim hiç iyidir çok şükür herşey yolunda sende ne var ne tok adet oldun demi inan hiç takip edemedim fırsat olmadı
senin durumlar ne hanfendim benim :)Merhaba canm bende 9zledim sizi bende pek müsait olup topige göremedim hiç iyidir çok şükür herşey yolunda sende ne var ne tok adet oldun demi inan hiç takip edemedim fırsat olmadı
evet çok zor inan poğaça kek ve yaprak sarma yaptım bugün yesin diye beğenmiyor öyle her yemeği, rahatsız oluyor :) hiç gözüme gelmedi seviyorum ben kocamı yaaKıyamam ya sevdiği insan yanında olmazsa en büyük mutsuzluk ama sabır Rabbim emeğini boşa çıkartmasn benimkide hem çalışyor hem ünv dışardan okuyor zor gerçekten onlar içinde
:) farkettim darlandigini canim :) herkes allaha emanet kafana böyle takip boş yere üzülme hep vesvese bunlar. Maalesef ki devir değişti canim kadinlar yapacağını yapıyor kaynın da nasıl biriymis böyle şey denir mi?sağol canım eşime güveniyorumda şimdiki kızları bilirsin altında arabası var yakışıklıdır da eşim .. kaynım zamanında çapkın o dikkat et, ev açmıştır birisine, kızlarla geziyordur demişti sözde şaka yapıyor güya (!) ama şu da var ki kızlar rahat durmuyor bu devirde ben eşime dedim abin böyle dedi arayıp bi ton azar çekti abisine o da beni aramak istedi özür dilemek için ben istemedim konuşmayı artı eşim mühendis olacak diye çekemiyorlar , nasıl bi mantık kafam almıyor benim kardeşim yükselse gurur duyar sevinirim :) off çok darlanmışım sabah sabah
hakkında hayırlısı canım benim :) ankarada çok iyi tüp bebek tedavisi benim yengem 5 kere denedi orda tutturdu :) tabi 2 yıl sonra 1,5 yaşında ikizleri vardı ve kendiliğinden hamile kaldıOldum canim 40. Günde hiç bu kadar uzun surmemisti acaba birsey mi var diye düşünüyorum perşembe tüp bebek için iki merkezle görüşmeye gideceğiz inşallah
sağol canım eşime güveniyorumda şimdiki kızları bilirsin altında arabası var yakışıklıdır da eşim .. kaynım zamanında çapkın o dikkat et, ev açmıştır birisine, kızlarla geziyordur demişti sözde şaka yapıyor güya (!) ama şu da var ki kızlar rahat durmuyor bu devirde ben eşime dedim abin böyle dedi arayıp bi ton azar çekti abisine o da beni aramak istedi özür dilemek için ben istemedim konuşmayı artı eşim mühendis olacak diye çekemiyorlar , nasıl bi mantık kafam almıyor benim kardeşim yükselse gurur duyar sevinirim :) off çok darlanmışım sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?