2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Allah yanımızda olsun canım sırtımızı başka hiçbirşeye rahat dayayamayız :) sağol kuzum benim takmamaya çalışacağım

hakkında hayırlısı canım benim :) ankarada çok iyi tüp bebek tedavisi benim yengem 5 kere denedi orda tutturdu :) tabi 2 yıl sonra 1,5 yaşında ikizleri vardı ve kendiliğinden hamile kaldı
Ne güzel bende olumlu sonuç alırım inşallah . Ankara ya gideceğiz bizde canim. Yengene ne güzel sürpriz olmuş benim eşim de ikiz istiyor :)

tamam hanfendim bu efkarın içinde özlem de yatıyor :) umarım bu zamanlar çabukcak geçer :) umarım bu düşünceler benden uzak durur da eşimi de sıkmam

Bende umutlandm senden yana neyse Rabbim hayırlı zamanda hepimize tattırsn annelik duygusunu iyice araştır rn iyi merkeze başvur canm allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahmoral çok önemli bu dönemlerde sana canm dikkat et olurmu
Oldum canim 40. Günde hiç bu kadar uzun surmemisti acaba birsey mi var diye düşünüyorum perşembe tüp bebek için iki merkezle görüşmeye gideceğiz inşallah

Ne güzel bende olumlu sonuç alırım inşallah . Ankara ya gideceğiz bizde canim. Yengene ne güzel sürpriz olmuş benim eşim de ikiz istiyor :)
evet biri kız biri erkek onlar tamamdır diyodu bebiş 3. sü sürpri z yaptı onlara umarım seninde sağlıklı olur canım

Uzun süredir araştırıyorum canim sonu güzel olur inşallah dediğin gibi canim moral çok önemli kimseye söylemek istemiyorum ailelerde dahil kimsenin sorularına açıklama yapamayacagim. Beslenmeme de dikkat etmeye başladım

Günaydınlar
Bizde cuma yada cumartesi test sonuçlarına göre karar verecek dr.umuz, ama ilk söylediği tüp bebek oldu,biz başkent Hastanesi ne gidiyoruz, dr umuda çok güveniyorum çok anlayışlı ve hoşgörülü, eğer tüp bebek dersede orada olur büyük ihtimalle

kızlar test yaptım ovu test dünkü gibi cıktı ama gebelik negatif bat günü tekrar yaparım
Senin için girmistim... Şaşırdım... Neyse bakalim Rabbim hayırlı olanı versin.... Varsa da geç öğrenmek daha iyi zaten sen hiç merak etme canim:) birde markasını merak etmiştim yaptığın testin ?

Bi testim daha var sabah Yaparım onu da . Olumlu çıkarsa teste giderim Özakman

Canımtekrar Yaptım c gayet normal çıktı. T kısmında hiçbirşeyi yok. Testler bizim ruh halimizle oynuyor
Nasil oluyor o .... Senin testin silik bile degil gayet pozitifti...bana sorarsan kan a gt... Durum aydınlığa kavussun..

Başkent te iyi diyorlar canim sonuç güzel çıkar inşallah da gerek kalmaz

Kiyamam sana ben... Takma şu densiz kaynini kafana...konuşmamakla en iyisini yapmışsin bazı insanlar bundan anlar... Ama uzme canını.. hatunlar da maalesef bu devirde baya yapışık oldu ama kocana güvenin tamsa problem etmemeye çalış canim, biliyorum kolay değildir... :)

Rabbim hemencecik pozitif sonuç almanızı nasip etsin canim benimm...:) bebisn hemen gobegine konsun insaAllah...

Başkent te iyi diyorlar canim sonuç güzel çıkar inşallah da gerek kalmaz
İnşallah ama işte görünen Köy kılavuz istemiyor nasipte ne varsa o olacak, ben anneme söyledim, çünkü tüp zorlu bir süreç,kayınvalidemlerede kesin tüp bebek derse o zaman söyleyeceğim çünkü sorup duruyorlar çokta anlayışlı değiller yanımda olacaklarını tahmin ediyorum :)

Sen o güzel yüreğini ferah tut canim benim... Biliyorsun bazen hormonlar günü gününe uymaz... Bizden de nazlılar... İnsaAllah hakkında en güzeli olsun , canim arkadaşım benim...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…