2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim kayinvalidem sormuyor da görümceler soruyor evet canım çok zorlu bir süreç ama napayım eşim yanımda olur bir kaç da arkadaşım var burda onlar yardimci olur. Eşimin ailesinin bazı tavirlarindan hoşlanmıyorum kayinvalidem çok meraklı eşimle bile konuşurken kim niye diye sorup duruyor sinir oluyorum. Onların gelip de moralim bozmasini istemiyorum

iyi iyi o da geçer insaAllah :)
Bende de Öksürük ablam... Burnum azcik akiyor ama o önemli değil... Öksürük de geçer umarım yakında...:)
Akşam haberlerde izledim bu seneki grip virüsümüz avm virüsüymüş Kalabalık alışveriş merkezleri gibi yerlerde gezmeyin diyorlar..Baş ağrısı ishal ateş olarak başlıyormuş genellikle sonrasında gribe çeviriyormuş en sonda öksürük..Benim de aynen öyle oldu hatta doktora ishal için gittiğimde bu ilaçlardan sonra buna devam et diyerek soğukalgınlığı için ilaç vermişti..

Sen o güzel yüreğini ferah tut canim benim... Biliyorsun bazen hormonlar günü gününe uymaz... Bizden de nazlılar... İnsaAllah hakkında en güzeli olsun , canim arkadaşım benim...:)
Oyyyy tatlı annecik sen böyle yazınca bende umutlanıyorum, sabırla bekleyeceğim, hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

geçmiş olsun canım.. Süründüren grip olmuşsun.. Eşim de aynı hastalıktan halan çekiyor; onda da öksürük kaldı gitmiyor bir türlü..

geçmiş olsun canım.. Süründüren grip olmuşsun.. Eşim de aynı hastalıktan halan çekiyor; onda da öksürük kaldı gitmiyor bir türlü..
Çok sağol.. Sorma ya mahvetti beni kendi öksürüğümden rahatsız oluyorum (sesinden) Neler yaptım iyleşmek için şükür aykata durabiliyorum :) Eşine de geçmiş olsun

Anladım canım bu dönemde moral motivasyon çok önemli, sana yardımcı olacak moral verecek kişiler yanında olmalı,doğru bir karar o yüzden, bende herkese söylemedim zaten ahh la vahh la bu iş yürümüyor çözülmüyor

Hmmm.ben görmemisim o haberi... Demek öyle..benim direkt boğaz ağrısıyla başladı...ordan burun tikanikligi, ateş... Şimdi öksürük... Hadi hayırlısı kendimizi kollamakta fayda var...:)

günaydın kızlar...@afrodit26 naptı acaba test yaptımı bilen varmı?
SirriEyvan nasılsın kuzum nasıl gidiyor hamilelik üşütmüşün sanırım geçmiş olsun canım kendine ve bebişe dikkat et.
nilgunuk canım geçmiş olsun

Çok sağol.. Sorma ya mahvetti beni kendi öksürüğümden rahatsız oluyorum (sesinden) Neler yaptım iyleşmek için şükür aykata durabiliyorum :) Eşine de geçmiş olsun
Ben bal vermeye çalışıyorum fırsat bulduğumda.. Sen de bulabilirsen( iyi, güzel bal) hergün bir iki kaşık ye tatlım.. O biraz yumuşatıyor..

Ablamm iyiyim şükür daha iyiyim yani :)
Hamilelik de güzel gidiyor arada kasık ağrılarım oluyor...şükür iyiyim... Senin nasil gidiyor hamilelik ablaciim:)
Afroditte pozitif çıkmamış...bende onu merak ettim geldim... bat gününe kadar bekleyecek bakalim...:)

Ben bal vermeye çalışıyorum fırsat bulduğumda.. Sen de bulabilirsen( iyi, güzel bal) hergün bir iki kaşık ye tatlım.. O biraz yumuşatıyor..
Pekmez içiyorum bal yiyemem ben pek şekerli şeyler yiyip içemem midem bulanıyor

Günaydın kızlarrr inşallah hayırlı bir hafta olur mogamiciğim malesef kırmızılar geldi normal zamanında geldi diye sevinsemmi ( geçen ay gecikmiş ve az olmuştu hormon testim iyi çıkmamıştı) üzülsemmi bilemedim, yeni bat 13 KASIM 10. DENEME

MaşaAllah...iyi sonuna kadar böyle gider umarım.bende de aynı problemler +kabızlık :) ama bunada Şükür... çok üzüldüm ama içimden bir his hamile çıkacak diyor bunu daha önce hissetmiştim ama ağrısı olmuştu ya o zaman içime düştü.İNŞAALLAH Rabbim tekrar yüzünü güldürür...

Ben de öyle. Empati yapınca öyle desem de Allah korusun başıma gelse naparım tam da bilemiyorum açıkçası. Çok zor bi durum
Selam canımcım :) Adet olmamışsın, doktora da gidemiceksin galiba bugün.. İnsanın başına böyle birşey gelince bir an önce kurtulmak kafasını toparlamak için hiç birşeyi gözü görmüyor ve bütün haklarından vazgeçiyor..O yüzden nasıl istiyorsa, nasıl hissediyorsa bırakın öyle yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…