2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Pekmez.. nam nam naamm.. şifa olsun canım.. iyileşirsin inşaallah biran önce...
Eğer şekerli şeyler yiyemiyorsan, Adet döneminde de pek tatlı çekmiyor desene :) ne mutlu sana :)

canım hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var Sabır...

Pekmez.. nam nam naamm.. şifa olsun canım.. iyileşirsin inşaallah biran önce...
Eğer şekerli şeyler yiyemiyorsan, Adet döneminde de pek tatlı çekmiyor desene :) ne mutlu sana :)
Ben sadece büyük oğluma hamileyken tatlı yedim onda da zaten yaşımın toplamı kadar yemişimdir Çay kahve hepsi şekersiz bende ama yediğim gıdalar karşılıyor demek ki vücudumun şeker ihtiyacını :)

Oyy şimdiden başladı mi sende... Herkeste değişik oluyor desene... Allah yardım etsin... Kabızlık zor..sabah uyandığında ılık şu iç ablam... Yoğurtun suyunu tuket mümkünse ev yapımı... İnsaAllah iyi gelir... Bende hamile çıkar dedim.. ovulasyonu da epey koyu.. insaAllah hamile çıkar o da :)

inş güzelce ve sorunsuz atlatırız bunu da canım :) sayenizde moralim iyi oldu ama insan şükredecek az önce velim geldi koca almanyada 5 çocuğa kendi yetiiyor biri otistik falan dil öğretmiş 1 sene içerisinde bi de çocuklara.. her şeyin hayırlısı olsun inş canım hepimiz için..

Kızlar günüm geçti ama yumurta akı akıntı geliyor yogun bi şekilde ne olur ne olmaz akıntıyı görünce değerlendirelim dedik. Göğüs hassasiyetim var bugün test yapıcam. Acaba o akıntı neden olabilir hamile arkadaşlar da yardımcı olabilir mi?

Vallahi ozenirim şekeri içeceklerde kullanmayanlara... Ben beceremem herhalde... Çok severim tatli seyelri çünkü...:)

canım hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var Sabır...
İnşallah canımcığım sabretmekten başka birşeyde gelmiyor elden Allah büyük vardır bununda bir sebebi ne diyim rabbim sana ve bebişine sağlık versin tüm anne adaylarına inşallah

canım benim hipotiroid var zaten önceden de vardı kabizlık yani anormal bir durum değil:)

Nasil oluyor o .... Senin testin silik bile degil gayet pozitifti...bana sorarsan kan a gt... Durum aydınlığa kavussun..
tatlım bende şişlik var yumoştan 5-6 gün geçti ve bulantı değil ama benzeri bi şişkinlik gibi sende yumoştan sonra neler olmuştu

Bi testim daha var sabah Yaparım onu da . Olumlu çıkarsa teste giderim Özakman

Canımtekrar Yaptım c gayet normal çıktı. T kısmında hiçbirşeyi yok. Testler bizim ruh halimizle oynuyor
Canim saglik olaun uzulma bakalim. Ya bu test isine geline ben gecen sene falan daha iyidir diye pahali testlerden aliyordum. Ama bu sene elimde hem erken gebelik testi hem de ucuz bir dolarlik test vardi. Bur dolarcidan aldigim testler daha iyi cikti. Hata payi cok degismiyor galiba. Tama da bildigim bir sey degil gerci.

Doğrudur canim ne hayatlar var... Allah yardımcıları olsun onunlarinda...:) rahatlamana sevindim tatlim:)

İnşallah canımcığım sabretmekten başka birşeyde gelmiyor elden Allah büyük vardır bununda bir sebebi ne diyim rabbim sana ve bebişine sağlık versin tüm anne adaylarına inşallah
Amin...teşekkürler kuzum incir bal çörek otu denedin mi hiç?bence dene onlar çok faydalı Allahın izniyle...

canımmm iyi olmaya çalışıyorum işte, cuma ya da cumartesi test sonuçlarına göre dr. tüp bebek olup olmayacağına karar verecek, bekliyorum, ilk sonuçlara göre oyalanmayalım hemen tüp bebek dedi,muayeneden sonrada diğer sonuçlara göre karar verelim dedi, eşim olmadan gitmiştim, bundan sonrakine eşimle gideceğim, ayrı gayrı olmak zor oluyor
bebiş büyüyor maşallah, yerleşiyorrrr iyice :) Rabbim korusun senide yavrunuda,Allah a emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…