canım hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var Sabır...Günaydın kızlarrrinşallah hayırlı bir hafta olur mogamiciğim malesef kırmızılar geldi normal zamanında geldi diye sevinsemmi ( geçen ay gecikmiş ve az olmuştu hormon testim iyi çıkmamıştı) üzülsemmi bilemedim, yeni bat 13 KASIM 10. DENEME
sanada kaygılımm sana da bu ay btmeden bir bebiş diliyorum :)GÜNAYDINLARRRR HEPİNİZE MUSMUTLUU BİR HAFTA DİLİYORUMM:)))
Ben sadece büyük oğluma hamileyken tatlı yedim onda da zaten yaşımın toplamı kadar yemişimdirPekmez.. nam nam naamm.. şifa olsun canım.. iyileşirsin inşaallah biran önce...
Eğer şekerli şeyler yiyemiyorsan, Adet döneminde de pek tatlı çekmiyor desene :) ne mutlu sana :)
Oyy şimdiden başladı mi sende... Herkeste değişik oluyor desene... Allah yardım etsin... Kabızlık zor..sabah uyandığında ılık şu iç ablam... Yoğurtun suyunu tuket mümkünse ev yapımı... İnsaAllah iyi gelir... Bende hamile çıkar dedim.. ovulasyonu da epey koyu.. insaAllah hamile çıkar o da :)MaşaAllah...iyi sonuna kadar böyle gider umarım.bende de aynı problemler +kabızlık :) ama bunada Şükür... çok üzüldüm ama içimden bir his hamile çıkacak diyor bunu daha önce hissetmiştim ama ağrısı olmuştu ya o zaman içime düştü.İNŞAALLAH Rabbim tekrar yüzünü güldürür...
Günaydın :) Maşallah enerji dolusun hemde pazartesi sabahıGÜNAYDINLARRRR HEPİNİZE MUSMUTLUU BİR HAFTA DİLİYORUMM:)))
Caniiimmm...amiiinnn aminn... nasılsın tatlim ? Geldi mi ovularinn...:)GÜNAYDINLARRRR HEPİNİZE MUSMUTLUU BİR HAFTA DİLİYORUMM:)))
inş güzelce ve sorunsuz atlatırız bunu da canım :) sayenizde moralim iyi oldu ama insan şükredecek az önce velim geldi koca almanyada 5 çocuğa kendi yetiiyor biri otistik falan dil öğretmiş 1 sene içerisinde bi de çocuklara.. her şeyin hayırlısı olsun inş canım hepimiz için..Kiyamam sana ben... Takma şu densiz kaynini kafana...konuşmamakla en iyisini yapmışsin bazı insanlar bundan anlar... Ama uzme canını.. hatunlar da maalesef bu devirde baya yapışık oldu ama kocana güvenin tamsa problem etmemeye çalış canim, biliyorum kolay değildir... :)
Vallahi ozenirim şekeri içeceklerde kullanmayanlara... Ben beceremem herhalde... Çok severim tatli seyelri çünkü...:)Ben sadece büyük oğluma hamileyken tatlı yedim onda da zaten yaşımın toplamı kadar yemişimdirÇay kahve hepsi şekersiz bende ama yediğim gıdalar karşılıyor demek ki vücudumun şeker ihtiyacını :)
İnşallah canımcığım sabretmekten başka birşeyde gelmiyor eldencanım hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var Sabır...
canım benim hipotiroid var zaten önceden de vardı kabizlık yani anormal bir durum değil:)Oyy şimdiden başladı mi sende... Herkeste değişik oluyor desene... Allah yardım etsin... Kabızlık zor..sabah uyandığında ılık şu iç ablam... Yoğurtun suyunu tuket mümkünse ev yapımı... İnsaAllah iyi gelir... Bende hamile çıkar dedim.. ovulasyonu da epey koyu.. insaAllah hamile çıkar o da :)
tatlım bende şişlik var yumoştan 5-6 gün geçti ve bulantı değil ama benzeri bi şişkinlik gibi sende yumoştan sonra neler olmuştuNasil oluyor o .... Senin testin silik bile degil gayet pozitifti...bana sorarsan kan a gt... Durum aydınlığa kavussun..
Günaydın :) Maşallah enerji dolusun hemde pazartesi sabahı
Canim saglik olaun uzulma bakalim. Ya bu test isine geline ben gecen sene falan daha iyidir diye pahali testlerden aliyordum. Ama bu sene elimde hem erken gebelik testi hem de ucuz bir dolarlik test vardi. Bur dolarcidan aldigim testler daha iyi cikti. Hata payi cok degismiyor galiba. Tama da bildigim bir sey degil gerci.Bi testim daha var sabah Yaparım onu da . Olumlu çıkarsa teste giderim Özakman
Canımtekrar Yaptım c gayet normal çıktı. T kısmında hiçbirşeyi yok. Testler bizim ruh halimizle oynuyor
Doğrudur canim ne hayatlar var... Allah yardımcıları olsun onunlarinda...:) rahatlamana sevindim tatlim:)inş güzelce ve sorunsuz atlatırız bunu da canım :) sayenizde moralim iyi oldu ama insan şükredecek az önce velim geldi koca almanyada 5 çocuğa kendi yetiiyor biri otistik falan dil öğretmiş 1 sene içerisinde bi de çocuklara.. her şeyin hayırlısı olsun inş canım hepimiz için..
Amin...teşekkürler kuzum incir bal çörek otu denedin mi hiç?bence dene onlar çok faydalı Allahın izniyle...İnşallah canımcığım sabretmekten başka birşeyde gelmiyor eldenAllah büyük vardır bununda bir sebebi ne diyim rabbim sana ve bebişine sağlık versin tüm anne adaylarına inşallah
canımmm iyi olmaya çalışıyorum işte, cuma ya da cumartesi test sonuçlarına göre dr. tüp bebek olup olmayacağına karar verecek, bekliyorum, ilk sonuçlara göre oyalanmayalım hemen tüp bebek dedi,muayeneden sonrada diğer sonuçlara göre karar verelim dedi, eşim olmadan gitmiştim, bundan sonrakine eşimle gideceğim, ayrı gayrı olmak zor oluyorsekerpancari kuzum sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?