2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Vallahi ozenirim şekeri içeceklerde kullanmayanlara... Ben beceremem herhalde... Çok severim tatli seyelri çünkü...:)
Bende tam tersi işte Esmacım şekerle çay ve kahvenin kendi tadını alamıyorum ağzıma şerbet gibi birşey alıyorum sanki şeker koyunca ki sanırım 16-17 senedir kullanmıyorum ve şimdi büyük oğlum da benim yolumda ilerliyor çok az şeker kullanıyor

Caniiimmm...amiiinnn aminn... nasılsın tatlim ? Geldi mi ovularinn...:)

canım iyiyim sizde iyisiniz inşallah rahatsızlığın hafiflemiştir .( gelmedi bugün bekliyorum inşallah cumartesi işe gelip yokluğumda gitmemiştir ama öyle olsa ararlardı diye düşündüm :)

tatlım bende şişlik var yumoştan 5-6 gün geçti ve bulantı değil ama benzeri bi şişkinlik gibi sende yumoştan sonra neler olmuştu
Yumdan 5 gün sonra karın bolgemde segirmeler başlamışti canim... Ve göğüs ucu acisi... Şişlik hatırlamıyorum tam galiba gazim o zaman da vardı çünkü şimdi baya var da... Birde akıntım sarıydi tatlim... :) hadi insaAllah bebistirrrr...

Amin...teşekkürler kuzum incir bal çörek otu denedin mi hiç?bence dene onlar çok faydalı Allahın izniyle...
canımcığım zaten şu anda incir kürüne devam ediyorum hormon testtim iyi çıkmayınca yapmaya başlamıştım ilk evreyi bitirmeme 7 gün filan kaldı. Belkide incir küründen zamanında kırmızılar gelmiştir.

canım bence büyük bir problem yok stress çok etkiliyor Rabbim inşaAllah seninde göbişini doldursun takma pek fazla inanki ben dr dinleseydim benimde bebek yoktu ama her dr aynı değil Rabbim karşıma öyle bir dr çıkardı ki adam bana hiç kafaya takma olur dedi o ay hamile kaldım inşaAllah seninde benim gibi hiç ummadığın anda gelir bebişinn Aminn...

O Tatlılar da sağlıklı bir oğluşun olmasına katkı olmuş :)
Ben de çayımı içebilebiyorum sadece şekersiz olarak.. Gerisine dayanamıom valla hele ki çikolataya Aman Allah ım

kesinlikle öyle bal çörek otunuda yap mutlaka yumurta kalitesini arttırır

İnan ki supersin ablam... Ozendim bak yine...hep özenip yarım bırakırım.. :) bende çok şeker kullanmam icecekte ama hiç koymadan icebilmeyi hep çok istemişimdir... :) insaAllah bana da nasip olur... Bu fizigi korumak açısından da çok önemli biliyorum... Galiba bugün karar veriyorum yine yeniden

canım günaydın kuşku insanı rahat bırakmayan öyle fena bir his ki bi kere başladı mı kendini alamazsın . böyle yaparsan o değersiz insanın sözleri tüm hayatını karartır sakın buna ihtimal verme eşine güven sevgisiz bırakma hiç birimiz başımıza gelmez diyemeyiz ama güvensiz evlilik devam etmez yersiz şüphelerden de bitmez yani kafana hiç girmeden at bu ihtimalleri yenisiniz iyisiniz bi de bebiş geldi mi ohh mis bir çekirdek aile olacaksınız inşallah

aminnnn inşallah dualarınızı eksik etmeyin bu sözleriniz kuvvet veriyor zaten buraya güç toplamaya geliyorum yoksa çalışıyorum ama işimede kendimi veremiyorum bazen çok zor oluyor,inşallah olur benimde bebeğim çok istiyorum Rabbim nasip etse..

İşe bitki çaylarından başla eğer onları da şekerli içiyorsan sonra yavaş yavaş çayında kahvende azaltıp bırak şekeri ama birden olmaz :) Ve inan bana asıl o zaman çayın ve kahvenin lezzetini alacaksın.. Meyveni çikolata vs.. eksik etme sen hamişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…