günaydın canımm...Günaydınlar herkese kızlar...
sanada kaygılımm sana da bu ay btmeden bir bebiş diliyorum :)
Bende tam tersi işte Esmacım şekerle çay ve kahvenin kendi tadını alamıyorum ağzıma şerbet gibi birşey alıyorum sanki şeker koyunca ki sanırım 16-17 senedir kullanmıyorum ve şimdi büyük oğlum da benim yolumda ilerliyor çok az şeker kullanıyorVallahi ozenirim şekeri içeceklerde kullanmayanlara... Ben beceremem herhalde... Çok severim tatli seyelri çünkü...:)
Caniiimmm...amiiinnn aminn... nasılsın tatlim ? Geldi mi ovularinn...:)
Yumdan 5 gün sonra karın bolgemde segirmeler başlamışti canim... Ve göğüs ucu acisi... Şişlik hatırlamıyorum tam galiba gazim o zaman da vardı çünkü şimdi baya var da... Birde akıntım sarıydi tatlim... :) hadi insaAllah bebistirrrr...tatlım bende şişlik var yumoştan 5-6 gün geçti ve bulantı değil ama benzeri bi şişkinlik gibi sende yumoştan sonra neler olmuştu
canımcığım zaten şu anda incir kürüne devam ediyorum hormon testtim iyi çıkmayınca yapmaya başlamıştım ilk evreyi bitirmeme 7 gün filan kaldı. Belkide incir küründen zamanında kırmızılar gelmiştir.Amin...teşekkürler kuzum incir bal çörek otu denedin mi hiç?bence dene onlar çok faydalı Allahın izniyle...
canım bence büyük bir problem yok stress çok etkiliyor Rabbim inşaAllah seninde göbişini doldursun takma pek fazla inanki ben dr dinleseydim benimde bebek yoktu ama her dr aynı değil Rabbim karşıma öyle bir dr çıkardı ki adam bana hiç kafaya takma olur dedi o ay hamile kaldım inşaAllah seninde benim gibi hiç ummadığın anda gelir bebişinn Aminn...canımmm iyi olmaya çalışıyorum işte, cuma ya da cumartesi test sonuçlarına göre dr. tüp bebek olup olmayacağına karar verecek, bekliyorum, ilk sonuçlara göre oyalanmayalım hemen tüp bebek dedi,muayeneden sonrada diğer sonuçlara göre karar verelim dedi, eşim olmadan gitmiştim, bundan sonrakine eşimle gideceğim, ayrı gayrı olmak zor oluyor
bebiş büyüyor maşallah, yerleşiyorrrr iyice :) Rabbim korusun senide yavrunuda,Allah a emanetsiniz
İnşallahhhhhh Rabbim duysun sesini :)EVETT HAYRET BANA :)) ÇÜNKÜÜÜ ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK OV TESTLERİM BUGÜN İNŞ GELECEK İÇİMDE Bİ İNANÇ İSTEK VAR :):):) HEPİMİZ MUTLULUKLA DOLALIM İSTİYORUM ÖYLE KOCAMAN ENERJİM VAR :)
O Tatlılar da sağlıklı bir oğluşun olmasına katkı olmuş :)Ben sadece büyük oğluma hamileyken tatlı yedim onda da zaten yaşımın toplamı kadar yemişimdirÇay kahve hepsi şekersiz bende ama yediğim gıdalar karşılıyor demek ki vücudumun şeker ihtiyacını :)
kesinlikle öyle bal çörek otunuda yap mutlaka yumurta kalitesini arttırırcanımcığım zaten şu anda incir kürüne devam ediyorum hormon testtim iyi çıkmayınca yapmaya başlamıştım ilk evreyi bitirmeme 7 gün filan kaldı. Belkide incir küründen zamanında kırmızılar gelmiştir.
İnan ki supersin ablam... Ozendim bak yine...hep özenip yarım bırakırım.. :) bende çok şeker kullanmam icecekte ama hiç koymadan icebilmeyi hep çok istemişimdir... :) insaAllah bana da nasip olur... Bu fizigi korumak açısından da çok önemli biliyorum... Galiba bugün karar veriyorum yine yenidenBende tam tersi işte Esmacım şekerle çay ve kahvenin kendi tadını alamıyorum ağzıma şerbet gibi birşey alıyorum sanki şeker koyunca ki sanırım 16-17 senedir kullanmıyorum ve şimdi büyük oğlum da benim yolumda ilerliyor çok az şeker kullanıyor
inş güzelce ve sorunsuz atlatırız bunu da canım :) sayenizde moralim iyi oldu ama insan şükredecek az önce velim geldi koca almanyada 5 çocuğa kendi yetiiyor biri otistik falan dil öğretmiş 1 sene içerisinde bi de çocuklara.. her şeyin hayırlısı olsun inş canım hepimiz için..
aminnnn inşallah dualarınızı eksik etmeyin bu sözleriniz kuvvet veriyor zaten buraya güç toplamaya geliyorum yoksa çalışıyorum ama işimede kendimi veremiyorum bazen çok zor oluyor,inşallah olur benimde bebeğim çok istiyorum Rabbim nasip etse..canım bence büyük bir problem yok stress çok etkiliyor Rabbim inşaAllah seninde göbişini doldursun takma pek fazla inanki ben dr dinleseydim benimde bebek yoktu ama her dr aynı değil Rabbim karşıma öyle bir dr çıkardı ki adam bana hiç kafaya takma olur dedi o ay hamile kaldım inşaAllah seninde benim gibi hiç ummadığın anda gelir bebişinn Aminn...
Her gün bitanem... :) afroditin bugünkü testi negatif maalsef...Kızlar sizler gün aşırı mı her gün mü 3 günde bir ilişkiyle mi hamile kaldınız?
Bitter çikolata yeO Tatlılar da sağlıklı bir oğluşun olmasına katkı olmuş :)
Ben de çayımı içebilebiyorum sadece şekersiz olarak.. Gerisine dayanamıom valla hele ki çikolatayaAman Allah ım
canım ben 2 gün ilişkiyle hamile kaldım sadece 2 gün cük yumurtlama günü ve sonraki günKızlar sizler gün aşırı mı her gün mü 3 günde bir ilişkiyle mi hamile kaldınız?
İşe bitki çaylarından başla eğer onları da şekerli içiyorsan sonra yavaş yavaş çayında kahvende azaltıp bırak şekeri ama birden olmaz :) Ve inan bana asıl o zaman çayın ve kahvenin lezzetini alacaksın.. Meyveni çikolata vs.. eksik etme sen hamişsinİnan ki supersin ablam... Ozendim bak yine...hep özenip yarım bırakırım.. :) bende çok şeker kullanmam icecekte ama hiç koymadan icebilmeyi hep çok istemişimdir... :) insaAllah bana da nasip olur... Bu fizigi korumak açısından da çok önemli biliyorum... Galiba bugün karar veriyorum yine yeniden
Her gün dediğim de Ov.pozitif olduğu 2 gün...siliklestigi 1 gün... Yani 3 gün oldi... 14.15.16 :)Her gün bitanem... :) afroditin bugünkü testi negatif maalsef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?