2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tamam ablam... Ben bitki çaylarıni şekersiz tuketirim.o yüzden kendime azcik güveniyorum...hani içerim diye ama o kadar seviyorum ki çikolatayı tatliyi :):) fakat yine deneyeceğim Sagol ablam:)

canım iyiyim sizde iyisiniz inşallah rahatsızlığın hafiflemiştir .( gelmedi bugün bekliyorum inşallah cumartesi işe gelip yokluğumda gitmemiştir ama öyle olsa ararlardı diye düşündüm :)
Hafifledi kusum...öksürük kaldı bi. Oy yetim gelsin Ov.lar başlasın çalışmalar insaAllah :) sen böyle pozitif ol gelir bebis insaAllah :)

pamuk şekerim bende öyle düşünüyorum tüp vs düşünmeden önce kafanı tüm düşüncelerden arındırıp deneme yapsanız olumlu haber alacağız bende öyle inanıyorum allahın izniyle :)

Tamam ablam... Ben bitki çaylarıni şekersiz tuketirim.o yüzden kendime azcik güveniyorum...hani içerim diye ama o kadar seviyorum ki çikolatayı tatliyi :):) fakat yine deneyeceğim Sagol ablam:)
Çikolata tatlı ye elbette ama mümkün oldukça kendin evde yap özellikle şerbetli tatlıları..Çünkü biliyorsun hazır ürünlerin birçoğunda tatlandırıcı kullanılıyor..Ben çok fazla hazır gıda tüketmiyorum biraz hassasım bu konuda da(Tabi çocuklardan sonra daha fazla düşünür oldum bunları) :) Sende sağol balım hep sağlıklı ol sende bebişin de

Ohhh bak gördün mu... Boşuna stres yaptın o kadar... Deli kız...darısı kalp atisina insaAllah...sakin bundan sonra stres yapma e mi... Büyüyor minnosun sağlıkla insaAllaah :)

Maşallah canım gözün aydın inşallah kalp atışını da duyarsın, minnak ayaklarıyla tekmelerini de hissedersin :)

aman o narin mi olacakmışş :) onu yesinler maşallah uyusunda büyüsünn o çok şükür canım

oyyyy hadi inşaAllah 15 gün sonra kalp atışını da duyarsın kuzumm evham yapma sürekli kendini stresee sokuyosun ve bebişini dee

Bende serbetli tatli kesinlikle ev yapımı tuketilmeli diye düşünürüm... Özen gösteririm... Yogurdumu tereyağimi kendim yaparım.. severim oyle seyleri :) aamiiin ablam... Hep beraber sağlıklı olalım insaAllaaah :)

Hafifledi kusum...öksürük kaldı bi. Oy yetim gelsin Ov.lar başlasın çalışmalar insaAllah :) sen böyle pozitif ol gelir bebis insaAllah :)

çok şükür çok uzun sürmeden geçecek inşallah pozitifim hele bir de ov da çift çizgileri görmeye başlıyım :)

inşallah kaygılım eşimin özel üniv başlaması kaynımın lafları falan canım sıkıldı bunu eşime yansıtmadım bugün ve yansıtmam da umarım :) her şeyin hayırlısı olsun .. evet herkes benim başıma gelmez diyemez ama sağlam temellere dayalı bi ilişki olmalı .. bizim 5. senemiz evlilikte yıl atlamadık daha kocam da ders stresiyle canımı sıkıyor bazen ona da üzülüyorum bu saçma şeylere kafa yormayayım iyisi mi adam beni yanında görsün güvensiz her daim

gunaydın kızlar nasılsınız gorusmeyelı allahım en kısa zamanda gobuslerınızı doldursun

iyiyizz üzüm sen bizi ne çok ihmal ediyorsun ya tamam iki dışarıda bir içeride 3 erkek zor ama arada bir gelde iiyiyim de bari bize nasılsınız bebiş nasıl ??az kaldı azzz :)

amin kuzum inşallah bu ayı dolu geçelim istiyorum hayırlısıyla

ben birz kıskancım ama öyle boş kıskançlıklarım yoktur ne zaman kıskanıp belli etsem ben zararlı çıktım böyle niyetli eşime nasıl bunu dedim adamın gözünde küçük düştüm diye üzüldüm o yüzden artık kıskanmıyorum o da zaten bi yere katıldığıyok zavallım bide kıskanınca iyice bunalır bunaltmamak lazım bizz güzelizz akıllıyız onlar kıskansınnn hahaaayyyttt :) öyle yaramazlık yapacak kadar sevgileri azalırsaaa o zaman hesaplaşırızz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…