- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Tamam ablam... Ben bitki çaylarıni şekersiz tuketirim.o yüzden kendime azcik güveniyorum...hani içerim diye ama o kadar seviyorum ki çikolatayı tatliyi :):) fakat yine deneyeceğim Sagol ablam:)İşe bitki çaylarından başla eğer onları da şekerli içiyorsan sonra yavaş yavaş çayında kahvende azaltıp bırak şekeri ama birden olmaz :) Ve inan bana asıl o zaman çayın ve kahvenin lezzetini alacaksın.. Meyveni çikolata vs.. eksik etme sen hamişsin
kaçıncı haftadasın keseni kalp atışını falan ne zaman duydun diye soracaktımCanim yeni gordum kusura bakma. Sor canim benim, er gec cevap veririm.
Hafifledi kusum...öksürük kaldı bi. Oy yetim gelsin Ov.lar başlasın çalışmalar insaAllah :) sen böyle pozitif ol gelir bebis insaAllah :)canım iyiyim sizde iyisiniz inşallah rahatsızlığın hafiflemiştir .( gelmedi bugün bekliyorum inşallah cumartesi işe gelip yokluğumda gitmemiştir ama öyle olsa ararlardı diye düşündüm :)
Kuzum doktor ne oldu ?kaçıncı haftadasın keseni kalp atışını falan ne zaman duydun diye soracaktım
aminnnn inşallah dualarınızı eksik etmeyin bu sözleriniz kuvvet veriyor zaten buraya güç toplamaya geliyorum yoksa çalışıyorum ama işimede kendimi veremiyorum bazen çok zor oluyor,inşallah olur benimde bebeğim çok istiyorum Rabbim nasip etse..
Çikolata tatlı ye elbette ama mümkün oldukça kendin evde yap özellikle şerbetli tatlıları..Çünkü biliyorsun hazır ürünlerin birçoğunda tatlandırıcı kullanılıyor..Ben çok fazla hazır gıda tüketmiyorum biraz hassasım bu konuda da(Tabi çocuklardan sonra daha fazla düşünür oldum bunları) :) Sende sağol balım hep sağlıklı ol sende bebişin deTamam ablam... Ben bitki çaylarıni şekersiz tuketirim.o yüzden kendime azcik güveniyorum...hani içerim diye ama o kadar seviyorum ki çikolatayı tatliyi :):) fakat yine deneyeceğim Sagol ablam:)
Ohhh bak gördün mu... Boşuna stres yaptın o kadar... Deli kız...darısı kalp atisina insaAllah...sakin bundan sonra stres yapma e mi... Büyüyor minnosun sağlıkla insaAllaah :)kızlar ben hastaneden geldik miniğimi gördük ama doktor gününe göre biraz küçük dedi; 15 gün sonra gel kalp atmı için dedi; ama miniğimi görmek bile bana iyi geldi Allah'a şükürler olsun bundan sonra gerisi gelir inşaallah
Maşallah canım gözün aydın inşallah kalp atışını da duyarsın, minnak ayaklarıyla tekmelerini de hissedersin :)kızlar ben hastaneden geldik miniğimi gördük ama doktor gününe göre biraz küçük dedi; 15 gün sonra gel kalp atmı için dedi; ama miniğimi görmek bile bana iyi geldi Allah'a şükürler olsun bundan sonra gerisi gelir inşaallah
kızlar ben hastaneden geldik miniğimi gördük ama doktor gününe göre biraz küçük dedi; 15 gün sonra gel kalp atmı için dedi; ama miniğimi görmek bile bana iyi geldi Allah'a şükürler olsun bundan sonra gerisi gelir inşaallah
oyyyy hadi inşaAllah 15 gün sonra kalp atışını da duyarsın kuzumm evham yapma sürekli kendini stresee sokuyosun ve bebişini deekızlar ben hastaneden geldik miniğimi gördük ama doktor gününe göre biraz küçük dedi; 15 gün sonra gel kalp atmı için dedi; ama miniğimi görmek bile bana iyi geldi Allah'a şükürler olsun bundan sonra gerisi gelir inşaallah
Bende serbetli tatli kesinlikle ev yapımı tuketilmeli diye düşünürüm... Özen gösteririm... Yogurdumu tereyağimi kendim yaparım.. severim oyle seyleri :) aamiiin ablam... Hep beraber sağlıklı olalım insaAllaaah :)Çikolata tatlı ye elbette ama mümkün oldukça kendin evde yap özellikle şerbetli tatlıları..Çünkü biliyorsun hazır ürünlerin birçoğunda tatlandırıcı kullanılıyor..Ben çok fazla hazır gıda tüketmiyorum biraz hassasım bu konuda da(Tabi çocuklardan sonra daha fazla düşünür oldum bunları) :) Sende sağol balım hep sağlıklı ol sende bebişin de
Hafifledi kusum...öksürük kaldı bi. Oy yetim gelsin Ov.lar başlasın çalışmalar insaAllah :) sen böyle pozitif ol gelir bebis insaAllah :)
inşallah kaygılım eşimin özel üniv başlaması kaynımın lafları falan canım sıkıldı bunu eşime yansıtmadım bugün ve yansıtmam da umarım :) her şeyin hayırlısı olsun .. evet herkes benim başıma gelmez diyemez ama sağlam temellere dayalı bi ilişki olmalı .. bizim 5. senemiz evlilikte yıl atlamadık dahacanım günaydın kuşku insanı rahat bırakmayan öyle fena bir his ki bi kere başladı mı kendini alamazsın . böyle yaparsan o değersiz insanın sözleri tüm hayatını karartır sakın buna ihtimal verme eşine güven sevgisiz bırakma hiç birimiz başımıza gelmez diyemeyiz ama güvensiz evlilik devam etmez yersiz şüphelerden de bitmez yani kafana hiç girmeden at bu ihtimalleri yenisiniz iyisiniz bi de bebiş geldi mi ohh mis bir çekirdek aile olacaksınız inşallah
gunaydın kızlar nasılsınız gorusmeyelı allahım en kısa zamanda gobuslerınızı doldursun
amin kuzum inşallah bu ayı dolu geçelim istiyorum hayırlısıylaYumdan 5 gün sonra karın bolgemde segirmeler başlamışti canim... Ve göğüs ucu acisi... Şişlik hatırlamıyorum tam galiba gazim o zaman da vardı çünkü şimdi baya var da... Birde akıntım sarıydi tatlim... :) hadi insaAllah bebistirrrr...
Aferin kız sana :) Sen çok iyi bir anne olacaksın..Bende serbetli tatli kesinlikle ev yapımı tuketilmeli diye düşünürüm... Özen gösteririm... Yogurdumu tereyağimi kendim yaparım.. severim oyle seyleri :) aamiiin ablam... Hep beraber sağlıklı olalım insaAllaaah :)
Başlayacaksiiin sen hiç merak etme... Acayip pozitif olacaksın o zaman:):)çok şükür çok uzun sürmeden geçecek inşallah pozitifim hele bir de ov da çift çizgileri görmeye başlıyım :)
inşallah kaygılım eşimin özel üniv başlaması kaynımın lafları falan canım sıkıldı bunu eşime yansıtmadım bugün ve yansıtmam da umarım :) her şeyin hayırlısı olsun .. evet herkes benim başıma gelmez diyemez ama sağlam temellere dayalı bi ilişki olmalı .. bizim 5. senemiz evlilikte yıl atlamadık dahakocam da ders stresiyle canımı sıkıyor bazen ona da üzülüyorum bu saçma şeylere kafa yormayayım iyisi mi adam beni yanında görsün güvensiz her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?