2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyiyizz üzüm sen bizi ne çok ihmal ediyorsun ya tamam iki dışarıda bir içeride 3 erkek zor ama arada bir gelde iiyiyim de bari bize nasılsınız bebiş nasıl ??az kaldı azzz :)

canım ben gelıp takıp edıyorum sızı yazmıyorum sadece bakıyorum okuyorum evet ıyı gıdıyoruz az kaldı bunuda 36 da beklıyoruz doktor oyle dedı hayırlısı ıle su 30 bı doldursak

canım ben gelıp takıp edıyorum sızı yazmıyorum sadece bakıyorum okuyorum evet ıyı gıdıyoruz az kaldı bunuda 36 da beklıyoruz doktor oyle dedı hayırlısı ıle su 30 bı doldursak
Oyy erken mi gelecek... Hayırlısı olsun insaAllah sağ salim geliiir :). Niye erken geliyor merak ettim :)

MAŞALLAHHH MAŞŞALLAHH 41,5 KERE MAŞALLAH BÜYÜYECEK ANNESİ BAK GÖR SEENNN,ÇOK SEVİNDİM CANIM ARKADADAŞIM,DARISI KALP ATIŞINA CİNSİYETE İNŞALLAHHHH

Oyy erken mi gelecek... Hayırlısı olsun insaAllah sağ salim geliiir :). Niye erken geliyor merak ettim :)

evet ablası erkek gelıyo dıger oglumda 36 geldı benım bebetler yukarı cıkmıyo asagıda takılıyo bırde donmus oglumda 6 ayında donmustu buda donmus gun beklıyo cıkmak ıcın allahaım hepımıze hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın

pamuk şekerim bende öyle düşünüyorum tüp vs düşünmeden önce kafanı tüm düşüncelerden arındırıp deneme yapsanız olumlu haber alacağız bende öyle inanıyorum allahın izniyle :)
canımın içi bu yum dönemi cuma cumartesi ve pazar geçti gitti cuma ve pazar çalışabildik dr.da öyle demişti, cumartesi eşim aşırı yorgun olduğundan çalışma olmadı, ben dr. un dediğini yapmaya çalıştım en azından olur ya da olmaz, şimdi dediğim gibi test sonuçlarına göre karar verilecek bakalım kısmet keşke olumlu olsa haberler.
sende bugün gelen oyuncaklarınla sıkı çalışmalara başlarsın inşallah :) bekletmeyecek bebiş Allahın izniyle sizi ben eminim :)

Oyyy bende 7 aylikken gelmişim... Belki bende oyle yukarı çıkmamisimdir :) sağ salim gelsin de erkenden olsun ...Oyy yerim onu...:)

ÜZÜMÜM ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI ZAMANDA SAĞLIĞIYLA GELSİN İNŞALLAH :) BEKLİYORUZ HEYECANLA BU TOPİCTE GÖRECEĞİMİZ İLK BEBİŞ OLACAK İNŞALLAHHH :))

Oyyy bende 7 aylikken gelmişim... Belki bende oyle yukarı çıkmamisimdir :) sağ salim gelsin de erkenden olsun ...Oyy yerim onu...:)
Benim de küçük oğlum 8 aylık doğdu ama çok kısa sürede büyüdü hatta 1 yaşında diyet yaptı sıpa
Bunlar benim delikanlılarım ablası :)

ÜZÜMÜM ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI ZAMANDA SAĞLIĞIYLA GELSİN İNŞALLAH :) BEKLİYORUZ HEYECANLA BU TOPİCTE GÖRECEĞİMİZ İLK BEBİŞ OLACAK İNŞALLAHHH :))

ınsallah canım hayırlısı ıle adamın resmını atacaktım ama telefondan gıremıyorumkı atayım sıze

hadi hayırlısı olsun çalışmalar olmuş inşallah rabbim nasip etmiştir :) ben bi kere oldu yine hemen olur diye düşünemiyorum malesef ama oyuncaklarım gelsin en azından yum günümü göreyim içim rahat eder :)) daha umutla beklerim rahatlarımda :)

Ohhh bak gördün mu... Boşuna stres yaptın o kadar... Deli kız...darısı kalp atisina insaAllah...sakin bundan sonra stres yapma e mi... Büyüyor minnosun sağlıkla insaAllaah :)
doktor küçük dedi ama ben 28 günde bir olmadığım için normal olduğunu düşünüyorum normaldir inşaallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…