- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Sizlerden ornek alıyorum efennimAferin kız sana :) Sen çok iyi bir anne olacaksın..
iyiyizz üzüm sen bizi ne çok ihmal ediyorsun ya tamam iki dışarıda bir içeride 3 erkek zor ama arada bir gelde iiyiyim de bari bize nasılsınız bebiş nasıl ??az kaldı azzz :)
Başlayacaksiiin sen hiç merak etme... Acayip pozitif olacaksın o zaman:):)
Oyy erken mi gelecek... Hayırlısı olsun insaAllah sağ salim geliiir :). Niye erken geliyor merak ettim :)canım ben gelıp takıp edıyorum sızı yazmıyorum sadece bakıyorum okuyorum evet ıyı gıdıyoruz az kaldı bunuda 36 da beklıyoruz doktor oyle dedı hayırlısı ıle su 30 bı doldursak
MAŞALLAHHH MAŞŞALLAHH 41,5 KERE MAŞALLAH BÜYÜYECEK ANNESİ BAK GÖR SEENNN,ÇOK SEVİNDİM CANIM ARKADADAŞIM,DARISI KALP ATIŞINA CİNSİYETE İNŞALLAHHHHkızlar ben hastaneden geldik miniğimi gördük ama doktor gününe göre biraz küçük dedi; 15 gün sonra gel kalp atmı için dedi; ama miniğimi görmek bile bana iyi geldi Allah'a şükürler olsun bundan sonra gerisi gelir inşaallah
burda bir oynama smile yok muu :) whatsapp taki göbek atma işaretinden
Oyy erken mi gelecek... Hayırlısı olsun insaAllah sağ salim geliiir :). Niye erken geliyor merak ettim :)
canımın içi bu yum dönemi cuma cumartesi ve pazar geçti gitti cuma ve pazar çalışabildik dr.da öyle demişti, cumartesi eşim aşırı yorgun olduğundan çalışma olmadı, ben dr. un dediğini yapmaya çalıştım en azından olur ya da olmaz, şimdi dediğim gibi test sonuçlarına göre karar verilecek bakalım kısmet keşke olumlu olsa haberler.pamuk şekerim bende öyle düşünüyorum tüp vs düşünmeden önce kafanı tüm düşüncelerden arındırıp deneme yapsanız olumlu haber alacağız bende öyle inanıyorum allahın izniyle :)
Oyyy bende 7 aylikken gelmişim... Belki bende oyle yukarı çıkmamisimdir :) sağ salim gelsin de erkenden olsun ...Oyy yerim onu...:)evet ablası erkek gelıyo dıger oglumda 36 geldı benım bebetler yukarı cıkmıyo asagıda takılıyo bırde donmus oglumda 6 ayında donmustu buda donmus gun beklıyo cıkmak ıcın allahaım hepımıze hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın
evet ablası erkek gelıyo dıger oglumda 36 geldı benım bebetler yukarı cıkmıyo asagıda takılıyo bırde donmus oglumda 6 ayında donmustu buda donmus gun beklıyo cıkmak ıcın allahaım hepımıze hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın
Oyyy bende 7 aylikken gelmişim... Belki bende oyle yukarı çıkmamisimdir :) sağ salim gelsin de erkenden olsun ...Oyy yerim onu...:)
ÜZÜMÜM ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI ZAMANDA SAĞLIĞIYLA GELSİN İNŞALLAH :) BEKLİYORUZ HEYECANLA BU TOPİCTE GÖRECEĞİMİZ İLK BEBİŞ OLACAK İNŞALLAHHH :))
canımın içi bu yum dönemi cuma cumartesi ve pazar geçti gitti cuma ve pazar çalışabildik dr.da öyle demişti, cumartesi eşim aşırı yorgun olduğundan çalışma olmadı, ben dr. un dediğini yapmaya çalıştım en azından olur ya da olmaz, şimdi dediğim gibi test sonuçlarına göre karar verilecek bakalım kısmet keşke olumlu olsa haberler.
sende bugün gelen oyuncaklarınla sıkı çalışmalara başlarsın inşallah :) bekletmeyecek bebiş Allahın izniyle sizi ben eminim :)
ınsallah canım hayırlısı ıle adamın resmını atacaktım ama telefondan gıremıyorumkı atayım sıze
Allah bağışlasın Canım benim, darısı 3. ye inşallahBenim de küçük oğlum 8 aylık doğdu ama çok kısa sürede büyüdü hatta 1 yaşında diyet yaptı sıpaEki Görüntüle 1267936 Eki Görüntüle 1267937
Bunlar benim delikanlılarım ablası :)
Benim de küçük oğlum 8 aylık doğdu ama çok kısa sürede büyüdü hatta 1 yaşında diyet yaptı sıpaEki Görüntüle 1267936 Eki Görüntüle 1267937
Bunlar benim delikanlılarım ablası :)
doktor küçük dedi ama ben 28 günde bir olmadığım için normal olduğunu düşünüyorum normaldir inşaallah:)Ohhh bak gördün mu... Boşuna stres yaptın o kadar... Deli kız...darısı kalp atisina insaAllah...sakin bundan sonra stres yapma e mi... Büyüyor minnosun sağlıkla insaAllaah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?