- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
hemen olup olmayacağını bir tek Allah bilir, sadece hamiş kalabildiğini bilmek bile ayrı bir güzellik bence :) sen oyalan oyuncaklarınla güzel koyu çizgilerle, rahat ol zaten, kalbinide şüpheden ve kaygıdan çook uzak tut,eşine sarıl, omuz omuza mutlu bir çekirdek aileniz olsun hayırlısıyla inşallahhadi hayırlısı olsun çalışmalar olmuş inşallah rabbim nasip etmiştir :) ben bi kere oldu yine hemen olur diye düşünemiyorum malesef ama oyuncaklarım gelsin en azından yum günümü göreyim içim rahat eder :)) daha umutla beklerim rahatlarımda :)
doktor küçük dedi ama ben 28 günde bir olmadığım için normal olduğunu düşünüyorum normaldir inşaallah:)
Aammin Amiiin.... Darısı bizim miniklere olsun insaAllaah...:) hamilelik de tüm topicee :)hayırlısı ıle ınsallah canım allahım anne olabılecek herkeze nasıp etsın bu duyguyu yasatsın hepımıze
evet senin döngün uzundu değilmi? o yüzden tam bilinemiyor ve dr.un gün sayısına göre küçüktür o, kalp atışına gittiğinde bir bakmışsın bir fasülye :) maşallah size yaaadoktor küçük dedi ama ben 28 günde bir olmadığım için normal olduğunu düşünüyorum normaldir inşaallah:)
Oyyy harikasiniz.... O kadar güzel bir annesin kiii gencecik maaşAllah...ogluslarinda çok yakışıklı...bantları güzel olsun Rabbimin izniyle :)Benim de küçük oğlum 8 aylık doğdu ama çok kısa sürede büyüdü hatta 1 yaşında diyet yaptı sıpaEki Görüntüle 1267936 Eki Görüntüle 1267937
Bunlar benim delikanlılarım ablası :)
çoook şükür Allah'a minicik birşey teyzesi Rabbim can verirse daha mutlu edecek bizi inşaallah; ay kaygılımmmm asıl kaygılı ben oldum burdaaman o narin mi olacakmışş :) onu yesinler maşallah uyusunda büyüsünn oçok şükür canım
maşallahhhh Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasıl güzel tatlı annesi :)ahanda sıze sıpanın resmı vesıkalık
hemen olup olmayacağını bir tek Allah bilir, sadece hamiş kalabildiğini bilmek bile ayrı bir güzellik bence :) sen oyalan oyuncaklarınla güzel koyu çizgilerle, rahat ol zaten, kalbinide şüpheden ve kaygıdan çook uzak tut,eşine sarıl, omuz omuza mutlu bir çekirdek aileniz olsun hayırlısıyla inşallah
maşallahhhh Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasıl güzel tatlı annesi :)
Gayet normal... Canimsin sen benim... Sen hiç kafaya takma... Bebisin birden büyüyecek annesi...:)doktor küçük dedi ama ben 28 günde bir olmadığım için normal olduğunu düşünüyorum normaldir inşaallah:)
çoook şükür Allah'a minicik birşey teyzesi Rabbim can verirse daha mutlu edecek bizi inşaallah; ay kaygılımmmm asıl kaygılı ben oldum burda
fasulye bile değil şeker teyzesi 8 mm miş benim döngüm 28 gün değil daha uzun 28 güne bakınca bugün 39 günüm ama bu ayki döngüm 32 ydi benim buna göre bakınca tam bir hafta gecikmiş oluyor doktorda sordu zaten 1 hafta gecikti sanırım diye; ağrın varmı dedi; ağrım kanamam yok inşaallah herşey yolundadırevet senin döngün uzundu değilmi? o yüzden tam bilinemiyor ve dr.un gün sayısına göre küçüktür o, kalp atışına gittiğinde bir bakmışsın bir fasülye :) maşallah size yaaa
ben onun tekmelerni severim kiii; Allah en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün inşaallah seninde haberlerini alalım inşaallah:)Maşallah canım gözün aydın inşallah kalp atışını da duyarsın, minnak ayaklarıyla tekmelerini de hissedersin :)
Amin canım inşallah :)Allah bağışlasın Canım benim, darısı 3. ye inşallah
Oyyy ne tatli duruyor yaa... Ne kadar ayrintili maaşAllah barekAllah :) sağ salim gelsin insaAllah :)ahanda sıze sıpanın resmı vesıkalık
Aminnn aminnn inşallah darısı sana olsun canım :)maşallahhh yakışıklılar onların düzgün burunlarını dudaklarını yesinler annelerindenallah sağlık versin sizlere bağışlasınn ablasııı :)
ahanda sıze sıpanın resmı vesıkalık
günaydın kızlar habere bakın millet üçer üçer doğuruyo biz daha bitanesini beceremedikhttp://www.milliyet.com.tr/ucuzlere-ucuz-kardes--gundem-1953538/
Oyyy ne tatli duruyor yaa... Ne kadar ayrintili maaşAllah barekAllah :) sağ salim gelsin insaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?