2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hemen olup olmayacağını bir tek Allah bilir, sadece hamiş kalabildiğini bilmek bile ayrı bir güzellik bence :) sen oyalan oyuncaklarınla güzel koyu çizgilerle, rahat ol zaten, kalbinide şüpheden ve kaygıdan çook uzak tut,eşine sarıl, omuz omuza mutlu bir çekirdek aileniz olsun hayırlısıyla inşallah

doktor küçük dedi ama ben 28 günde bir olmadığım için normal olduğunu düşünüyorum normaldir inşaallah:)

canım sıkıntı etme bak benım bunda 1,5 hafta gerıden gıdıyodu sımdık ılerıden gıdıyoruz sen sıkıntı etme dollenmesı ıle ılgılı

doktor küçük dedi ama ben 28 günde bir olmadığım için normal olduğunu düşünüyorum normaldir inşaallah:)
evet senin döngün uzundu değilmi? o yüzden tam bilinemiyor ve dr.un gün sayısına göre küçüktür o, kalp atışına gittiğinde bir bakmışsın bir fasülye :) maşallah size yaaa

inşallah canım benim ben haftasonu bi bebiş gördüm allahım insanın canından hareket eden bakınan bir varlık ne kadar ilginç lütfen bana da nasip et allahım dedim içim gitti amaa yine de hayırlı zamanda allahım diyorum :)

çoook şükür Allah'a minicik birşey teyzesi Rabbim can verirse daha mutlu edecek bizi inşaallah; ay kaygılımmmm asıl kaygılı ben oldum burda

canım her özelliğimizi alda kaygılı olma ne olur bebişin strese yeri yok ki bak üzüm de diyor hemde doktor da bi şey demedi biraz ufağız dedi ama bebiş bu çok çabuk gelişiyorlar hayırlısıyla kalbinin sesini duyunca diyeceksin hemen büyüyecek yüreği var yavrumun rahat ol her şey yolunda binlerce kez şükürler olsun :)

evet senin döngün uzundu değilmi? o yüzden tam bilinemiyor ve dr.un gün sayısına göre küçüktür o, kalp atışına gittiğinde bir bakmışsın bir fasülye :) maşallah size yaaa
fasulye bile değil şeker teyzesi 8 mm miş benim döngüm 28 gün değil daha uzun 28 güne bakınca bugün 39 günüm ama bu ayki döngüm 32 ydi benim buna göre bakınca tam bir hafta gecikmiş oluyor doktorda sordu zaten 1 hafta gecikti sanırım diye; ağrın varmı dedi; ağrım kanamam yok inşaallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…