2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

üzüm bu oğlann büyümüş yaaa tabi çıkmak ister maşallah burnuna dudaklarına onun haline bakınnn oyyy güzel allahım nasıl var ediyorsunn :))

valla kaygılı bu artıs olcak ole gelıyo sımdıkten poz verıyo zaten allahıma bınlerce kez sukredıyorum bır kan pıhtısından nasılda bu hale getırıyor

Gayet normal... Canimsin sen benim... Sen hiç kafaya takma... Bebisin birden büyüyecek annesi...:)
güzel yürekli arkadaşım benimmmm sen de perşembe günü çoook güzel haberlerle geleceksin inşaallah belkide kalp atşını bile duyarsın kaçıncı günün olacak perşembe günü:)

Oyyy harikasiniz.... O kadar güzel bir annesin kiii gencecik maaşAllah...ogluslarinda çok yakışıklı...bantları güzel olsun Rabbimin izniyle :)
Sağol ablası :) Onlar o kadar akıllı ki Rabbim yüzlerine baksın hayırlı kaderler yazsın hepimizin evlatlarına :)

ÇOOOKK TATLI BİR ŞEKER :) BAK NE GÜZEL HERŞEY YOLUNDA HAYIRLISI KUZUM SAKİN OL, SEN SAKİN OLDUKÇA O DA BÜYÜYÜP İYİCE YERLEŞECEK ANNESİNE :) OHH NE GÜZELL, RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN TÜM HAMİŞLERE VE SANA :)

ÇOOOKK TATLI BİR ŞEKER :) BAK NE GÜZEL HERŞEY YOLUNDA HAYIRLISI KUZUM SAKİN OL, SEN SAKİN OLDUKÇA O DA BÜYÜYÜP İYİCE YERLEŞECEK ANNESİNE :) OHH NE GÜZELL, RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN TÜM HAMİŞLERE VE SANA :)

Her gün bitanem... :) afroditin bugünkü testi negatif maalsef...

canım ben 2 gün ilişkiyle hamile kaldım sadece 2 gün cük yumurtlama günü ve sonraki gün

O zaman kızlar bana bir yardım edin.

Biz adetin 11. günü, dün 15. günü ve bir dahakini ne zaman yapalım? Muhtemelen bu gün ovulasyon testi yaparsam pozitifi görürüm gibi geliyor.

ahanda sıze sıpanın resmı vesıkalık

Oyyyy üzüm kocaman olmuş bu sıpa ağzına burnuna bak maşallah. Bizde dün eşimle bebeğin oluşum videosunu izledik o hiç izlememişti şaşırdı kaldı. Sonra da bir sezeryan doğum izledik ve ben zaten normalciydim iyice normalci oldum.

Evet canım, olmadım hala.öyarın gidebilicem doktora. Kuzene ben de istediğin gibi yap diyorum hep ama kendi de ne istediğini bilmiyo şu an

bence yarın ve öbürgün üstüste yapın sonra 3 günde bir devam derim bence :)

bencede normal olsun evet bıraz sancı cekıyosun canında yanıyor ama allahım oyle bı guc verıyokı ınsana hele de bebek cıktıgı an sende doguyosun yenıden onunla bırlıkte kızlar tavsıyem normal cok guzel cok

güzel yürekli arkadaşım benimmmm sen de perşembe günü çoook güzel haberlerle geleceksin inşaallah belkide kalp atşını bile duyarsın kaçıncı günün olacak perşembe günü:)
Oyy canımsın kalp atışı için erken diye düşünüyorum 5+4 olacağım o gün nasipse... ben o gün kendisini göreyim yeter bana , ilk fotosuna bakıp hasret gidereyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…