- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Oyy aamin amin insaAlllah o günleri bizde görelim :) hakikaten oyle... Ne güzel az kalmış Kavusmaniza :)ınsallah senınkıde bole pozlar versın annesı ultrasonu cok ıyı doktorun cok net anlasılıyor
maşallahhhh Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, nasıl güzel tatlı annesi :)ahanda sıze sıpanın resmı vesıkalık
üzüm bu oğlann büyümüş yaaa tabi çıkmak ister maşallah burnuna dudaklarına onun haline bakınnn oyyy güzel allahım nasıl var ediyorsunn :))
MaaşAllah canım.. Delikanlı olmuşlar bunlar :) RAbbim onların da çocuklarını görmeyi nasip etsinBenim de küçük oğlum 8 aylık doğdu ama çok kısa sürede büyüdü hatta 1 yaşında diyet yaptı sıpaEki Görüntüle 1267936 Eki Görüntüle 1267937
Bunlar benim delikanlılarım ablası :)
güzel yürekli arkadaşım benimmmm sen de perşembe günü çoook güzel haberlerle geleceksin inşaallah belkide kalp atşını bile duyarsın kaçıncı günün olacak perşembe günü:)Gayet normal... Canimsin sen benim... Sen hiç kafaya takma... Bebisin birden büyüyecek annesi...:)
Sağol ablası :) Onlar o kadar akıllı ki Rabbim yüzlerine baksın hayırlı kaderler yazsın hepimizin evlatlarına :)Oyyy harikasiniz.... O kadar güzel bir annesin kiii gencecik maaşAllah...ogluslarinda çok yakışıklı...bantları güzel olsun Rabbimin izniyle :)
ÇOOOKK TATLI BİR ŞEKER :) BAK NE GÜZEL HERŞEY YOLUNDA HAYIRLISI KUZUM SAKİN OL, SEN SAKİN OLDUKÇA O DA BÜYÜYÜP İYİCE YERLEŞECEK ANNESİNE :) OHH NE GÜZELL, RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN TÜM HAMİŞLERE VE SANA :)fasulye bile değil şeker teyzesi 8 mm miş benim döngüm 28 gün değil daha uzun 28 güne bakınca bugün 39 günüm ama bu ayki döngüm 32 ydi benim buna göre bakınca tam bir hafta gecikmiş oluyor doktorda sordu zaten 1 hafta gecikti sanırım diye; ağrın varmı dedi; ağrım kanamam yok inşaallah herşey yolundadır
ÇOOOKK TATLI BİR ŞEKER :) BAK NE GÜZEL HERŞEY YOLUNDA HAYIRLISI KUZUM SAKİN OL, SEN SAKİN OLDUKÇA O DA BÜYÜYÜP İYİCE YERLEŞECEK ANNESİNE :) OHH NE GÜZELL, RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN TÜM HAMİŞLERE VE SANA :)fasulye bile değil şeker teyzesi 8 mm miş benim döngüm 28 gün değil daha uzun 28 güne bakınca bugün 39 günüm ama bu ayki döngüm 32 ydi benim buna göre bakınca tam bir hafta gecikmiş oluyor doktorda sordu zaten 1 hafta gecikti sanırım diye; ağrın varmı dedi; ağrım kanamam yok inşaallah herşey yolundadır
Ayyy dur ben babaanne olmaya hazır değilimMaaşAllah canım.. Delikanlı olmuşlar bunlar :) RAbbim onların da çocuklarını görmeyi nasip etsin
Her gün bitanem... :) afroditin bugünkü testi negatif maalsef...
canım ben 2 gün ilişkiyle hamile kaldım sadece 2 gün cük yumurtlama günü ve sonraki gün
ahanda sıze sıpanın resmı vesıkalık
Taze bir babaanne.. vallahi gelin olsa kıskanırAyyy dur ben babaanne olmaya hazır değilimAminnn güzelim inşallah :)
Selam canımcım :) Adet olmamışsın, doktora da gidemiceksin galiba bugün.. İnsanın başına böyle birşey gelince bir an önce kurtulmak kafasını toparlamak için hiç birşeyi gözü görmüyor ve bütün haklarından vazgeçiyor..O yüzden nasıl istiyorsa, nasıl hissediyorsa bırakın öyle yapsın
valla kaygılı bu artıs olcak ole gelıyo sımdıkten poz verıyo zaten allahıma bınlerce kez sukredıyorum bır kan pıhtısından nasılda bu hale getırıyor
Sağol ablası :) Onlar o kadar akıllı ki Rabbim yüzlerine baksın hayırlı kaderler yazsın hepimizin evlatlarına :)
Evet canım, olmadım hala.öyarın gidebilicem doktora. Kuzene ben de istediğin gibi yap diyorum hep ama kendi de ne istediğini bilmiyo şu an
O zaman kızlar bana bir yardım edin.
Biz adetin 11. günü, dün 15. günü ve bir dahakini ne zaman yapalım? Muhtemelen bu gün ovulasyon testi yaparsam pozitifi görürüm gibi geliyor.
Oyyyy üzüm kocaman olmuş bu sıpa ağzına burnuna bak maşallah. Bizde dün eşimle bebeğin oluşum videosunu izledik o hiç izlememişti şaşırdı kaldı. Sonra da bir sezeryan doğum izledik ve ben zaten normalciydim iyice normalci oldum.
O zaman kızlar bana bir yardım edin.
Biz adetin 11. günü, dün 15. günü ve bir dahakini ne zaman yapalım? Muhtemelen bu gün ovulasyon testi yaparsam pozitifi görürüm gibi geliyor.
Oyyyy üzüm kocaman olmuş bu sıpa ağzına burnuna bak maşallah. Bizde dün eşimle bebeğin oluşum videosunu izledik o hiç izlememişti şaşırdı kaldı. Sonra da bir sezeryan doğum izledik ve ben zaten normalciydim iyice normalci oldum.
Oyy canımsın kalp atışı için erken diye düşünüyorum 5+4 olacağım o gün nasipse... ben o gün kendisini göreyim yeter bana , ilk fotosuna bakıp hasret gidereyim :)güzel yürekli arkadaşım benimmmm sen de perşembe günü çoook güzel haberlerle geleceksin inşaallah belkide kalp atşını bile duyarsın kaçıncı günün olacak perşembe günü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?