2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canım, olmadım hala.öyarın gidebilicem doktora. Kuzene ben de istediğin gibi yap diyorum hep ama kendi de ne istediğini bilmiyo şu an
Çok normal canım yaşadığı kolay birşey değil ki..Umarım çabuk atlatır ve hayatın ne kadar güzel olduğunu her anımızın telafisinin olmadığını bir an önce anlar :) Senin için de hayırlısı olsun gülüm dua ediyorum..

Oyy canımsın kalp atışı için erken diye düşünüyorum 5+4 olacağım o gün nasipse... ben o gün kendisini göreyim yeter bana , ilk fotosuna bakıp hasret gidereyim :)

7 de8 de duyuyosun kap atısını canım kesenızı gorun hayırlısı ıle once sonram kalbınıde duyarsınız

senin döngün kaçtı canım... bence bugün de ilişki olmalı :)

Allahım nasip ederse bende normal istiyorum... elbette her güzelliğin bir zorluğu var ama kalbimden o geçiyor... inşaAllah bebiş de onu ister

aynen oyle ıkıncımız gelecek ınsallah bızımde maddıyat ve ımkanlar el verırse 3 de dusunuruz ama tabı ımkanlar bakalım
Benimkilerin arası 3 yaş..Çok iyi arkadaşlar kardeşliğin yanında, tabi zor tarafları da var mesela evin koca bir futbol sahası olacak Sırtını yaslayacağın 2 koca çınar olacak ama bunu onlara hissettirme ileride bu sorumluluk altında ezilebilirler, seni mutlu edemediklerini düşünüp kendilerini de mutsuz edebilirler..Rabbim gönlüne göre versin ve bakabileceğimiz kadar evlat nasip etsin :)

Oyy canımsın kalp atışı için erken diye düşünüyorum 5+4 olacağım o gün nasipse... ben o gün kendisini göreyim yeter bana , ilk fotosuna bakıp hasret gidereyim :)
kalbni hep böyle ferah tut belki de yaptığım stresten büyüyemedi bebeğim ama bugün gördüm ya onu artık biran önce toparlanmam lazım benim hesabıma göre 5 hafta bugün doldu aslında daha beşe yeni geçtiğimiz için normaldir ama işte annelik duygusu ve evladın için endişe etmek hemen başlıyor:)

aman su anda zaten hertaraf her tarafta ole takıntım olmadıgı ıcın beraber dagıtıyoruz onunla artık uc kısı dagıtırız ne olmus cocuklarımdan onemlımı sankım begenmeyen gelmesın evıme napım benımde 3 yas olacak ınsallah benımkılerde guzel anlasır ne guzel geldı kulaga ıkı cıkanr vay be

bence yarın ve öbürgün üstüste yapın sonra 3 günde bir devam derim bence :)

Bende öyle düşünmüştüm.

senin döngün kaçtı canım... bence bugün de ilişki olmalı :)

Canım geçen ay 28'inde oldum 32 ya da 33. gündü sanırsam yumurta geç çatladı geç adet oldum ama normalde 29-30 günde bir oluyorum. Bu ay ki adeti de 28'ine bekliyorum siklusu 30 saydım. Yumurtlamayı telefondaki uygulamalar bugüne gösteriyor, bende sabah uzayan şeffaf akıntımı gördüm bugün akşam ovulasyonum muhtemelen koyu çıkar ama benim iki gün koyu çıkıyor 3. günü çatlıyor.

Dün yaptım bugünde yaparsam sperm birikmemiş olur mu? Yumurta çatlamadan önce tüplerdede hazırda sperm olsun deniyor. Of napcağımı bilmiyorum.

Elbette , ama sen hep iyi düşüneceksin e mi canım :)
Benim hesabıma göre dün doldu canım ... bakalım minnoş ne kadarlık çıkacak perşembe... hemencecik gelecek o gün zaten , yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaaaaz sonra kalkınca gitcem minnoşumu görmeye nasipse

çok haklısın benim kv de eşime oğlu olduğunu hissettirmiyo evin her şeyiyle eşim ilgileniyor babası da ilgileniyor ama eşim çok stres yapıyor onlar yüzünden yani bazen çıkıp derdini eşin çözsün bu senin evledın her yükünü yükleme bizde bir aileyiz diyesim geliyorr çok geliyor çokk bir de erkek çocuğa kız çocuklarına karşı müdahale hakkı tanıyanlara kızıyorum abine sor o ne demek ya babana sor denir anne baba karar verir abi abla fikir söyler ne dolmuşummm :)))

Kizlar idrara cikmalarim çok artti hafif kokusuz akintim var hafif klasik agrilarim biraz da bas dönmesi bugün kan testi yaptiricam duramiyorum bisey yapmadan 2 gün önce gebelik testi negatifti moralim çok bozulmuştu ama bugün belirtilere göre umudum artti inşallah kan testinde cikar A afrodit26 sen ne durumdasin canim

ayne ncanım büyük konuşmayayım taviz vermem ben ama benimki de baya kıskançtır bende öyle şu üniv. konusunda başladı benim ama onu da belli etmeyeyim artık zararlı çıkıyoruz aynen her şey yolunda gider inş kaygılım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…