Çok normal canım yaşadığı kolay birşey değil ki..Umarım çabuk atlatır ve hayatın ne kadar güzel olduğunu her anımızın telafisinin olmadığını bir an önce anlar :) Senin için de hayırlısı olsun gülüm dua ediyorum..Evet canım, olmadım hala.öyarın gidebilicem doktora. Kuzene ben de istediğin gibi yap diyorum hep ama kendi de ne istediğini bilmiyo şu an
Woww goruntu kalitesi harika 3 boyutlumu.saclar bile belli oluyor.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ahanda sıze sıpanın resmı vesıkalık
Ben önce 3.yü doğurayım da sırasını beklesin onlarTaze bir babaanne.. vallahi gelin olsa kıskanır
Oyy canımsın kalp atışı için erken diye düşünüyorum 5+4 olacağım o gün nasipse... ben o gün kendisini göreyim yeter bana , ilk fotosuna bakıp hasret gidereyim :)
senin döngün kaçtı canım... bence bugün de ilişki olmalı :)O zaman kızlar bana bir yardım edin.
Biz adetin 11. günü, dün 15. günü ve bir dahakini ne zaman yapalım? Muhtemelen bu gün ovulasyon testi yaparsam pozitifi görürüm gibi geliyor.
Oyyyy üzüm kocaman olmuş bu sıpa ağzına burnuna bak maşallah. Bizde dün eşimle bebeğin oluşum videosunu izledik o hiç izlememişti şaşırdı kaldı. Sonra da bir sezeryan doğum izledik ve ben zaten normalciydim iyice normalci oldum.
Woww goruntu kalitesi harika 3 boyutlumu.saclar bile belli oluyor.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Aminnnn inşallah :) Saanırım senin de 2. oğlan geliyorallahım benımkılerıde gorurum bole ınsallah allahım guzel omurler hayırlı ınsanlar nasıp etsın hayatlarında
Allahım nasip ederse bende normal istiyorum... elbette her güzelliğin bir zorluğu var ama kalbimden o geçiyor... inşaAllah bebiş de onu isterbencede normal olsun evet bıraz sancı cekıyosun canında yanıyor ama allahım oyle bı guc verıyokı ınsana hele de bebek cıktıgı an sende doguyosun yenıden onunla bırlıkte kızlar tavsıyem normal cok guzel cok
Aminnnn inşallah :) Saanırım senin de 2. oğlan geliyor
oyle öyle canım benim , bende öyle düşünüyorum7 de8 de duyuyosun kap atısını canım kesenızı gorun hayırlısı ıle once sonram kalbınıde duyarsınız
Hadi hayırlısı.. Kız annesi olma duygusunu yaşarsın inşaAllah :)Ben önce 3.yü doğurayım da sırasını beklesin onlar
Benimkilerin arası 3 yaş..Çok iyi arkadaşlar kardeşliğin yanında, tabi zor tarafları da var mesela evin koca bir futbol sahası olacakaynen oyle ıkıncımız gelecek ınsallah bızımde maddıyat ve ımkanlar el verırse 3 de dusunuruz ama tabı ımkanlar bakalım
Hayırlı evlat olsun da inan hiç farketmiyor benim için kız yada erkek :) Çok sağol canım..Hadi hayırlısı.. Kız annesi olma duygusunu yaşarsın inşaAllah :)
kalbni hep böyle ferah tut belki de yaptığım stresten büyüyemedi bebeğim ama bugün gördüm ya onu artık biran önce toparlanmam lazım benim hesabıma göre 5 hafta bugün doldu aslında daha beşe yeni geçtiğimiz için normaldir ama işte annelik duygusu ve evladın için endişe etmek hemen başlıyor:)Oyy canımsın kalp atışı için erken diye düşünüyorum 5+4 olacağım o gün nasipse... ben o gün kendisini göreyim yeter bana , ilk fotosuna bakıp hasret gidereyim :)
Benimkilerin arası 3 yaş..Çok iyi arkadaşlar kardeşliğin yanında, tabi zor tarafları da var mesela evin koca bir futbol sahası olacakSırtını yaslayacağın 2 koca çınar olacak ama bunu onlara hissettirme ileride bu sorumluluk altında ezilebilirler, seni mutlu edemediklerini düşünüp kendilerini de mutsuz edebilirler..Rabbim gönlüne göre versin ve bakabileceğimiz kadar evlat nasip etsin :)
bence yarın ve öbürgün üstüste yapın sonra 3 günde bir devam derim bence :)
senin döngün kaçtı canım... bence bugün de ilişki olmalı :)
Elbette , ama sen hep iyi düşüneceksin e mi canım :)kalbni hep böyle ferah tut belki de yaptığım stresten büyüyemedi bebeğim ama bugün gördüm ya onu artık biran önce toparlanmam lazım benim hesabıma göre 5 hafta bugün doldu aslında daha beşe yeni geçtiğimiz için normaldir ama işte annelik duygusu ve evladın için endişe etmek hemen başlıyor:)
Benimkilerin arası 3 yaş..Çok iyi arkadaşlar kardeşliğin yanında, tabi zor tarafları da var mesela evin koca bir futbol sahası olacakSırtını yaslayacağın 2 koca çınar olacak ama bunu onlara hissettirme ileride bu sorumluluk altında ezilebilirler, seni mutlu edemediklerini düşünüp kendilerini de mutsuz edebilirler..Rabbim gönlüne göre versin ve bakabileceğimiz kadar evlat nasip etsin :)
ayne ncanım büyük konuşmayayım taviz vermem benben birz kıskancım ama öyle boş kıskançlıklarım yoktur ne zaman kıskanıp belli etsem ben zararlı çıktım böyle niyetli eşime nasıl bunu dedim adamın gözünde küçük düştüm diye üzüldüm o yüzden artık kıskanmıyorum o da zaten bi yere katıldığıyok zavallım bide kıskanınca iyice bunalır bunaltmamak lazım bizz güzelizz akıllıyız onlar kıskansınnn hahaaayyyttt :)öyle yaramazlık yapacak kadar sevgileri azalırsaaa o zaman hesaplaşırızz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?