- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Canım benim de 31 di , ama hamile kaldığım ay 29 a düştü... ben 14 15 16 çalıştım... eğer 31 e göre hareket etseydim belki de kaçırırdım bilemiyorum Allahın takdiri elbette... 30 sa bu günlerde yumun evet... biriktirecek şeyler yedir muhakkak ama madem daha yeni koyulaşıp 2 gün öyle kalıyor o zaman tavsiyem bugün çalışma yarından ve ondan sonraki gün üst üste olsun 2 gün...Bende öyle düşünmüştüm.
Canım geçen ay 28'inde oldum 32 ya da 33. gündü sanırsam yumurta geç çatladı geç adet oldum ama normalde 29-30 günde bir oluyorum. Bu ay ki adeti de 28'ine bekliyorum siklusu 30 saydım. Yumurtlamayı telefondaki uygulamalar bugüne gösteriyor, bende sabah uzayan şeffaf akıntımı gördüm bugün akşam ovulasyonum muhtemelen koyu çıkar ama benim iki gün koyu çıkıyor 3. günü çatlıyor.
Dün yaptım bugünde yaparsam sperm birikmemiş olur mu? Yumurta çatlamadan önce tüplerdede hazırda sperm olsun deniyor. Of napcağımı bilmiyorum.
Bende ikincisini hic bekleniycem yuvaya bssladigi gbi yapicam.yasta aldi basini gidiyor.ahh ahh hayaller hayaller daha ilki gelmediBenimkilerin arası 3 yaş..Çok iyi arkadaşlar kardeşliğin yanında, tabi zor tarafları da var mesela evin koca bir futbol sahası olacakSırtını yaslayacağın 2 koca çınar olacak ama bunu onlara hissettirme ileride bu sorumluluk altında ezilebilirler, seni mutlu edemediklerini düşünüp kendilerini de mutsuz edebilirler..Rabbim gönlüne göre versin ve bakabileceğimiz kadar evlat nasip etsin :)
Canim kuruntu yapma cekemeyenlerin doldurusuna gelme.esin ailesi icin iyi bir gelecek icin ugrasiyor.zaten gozu disarda evlenmezdi.bekarliga devam ederdi.sikinti yokayne ncanım büyük konuşmayayım taviz vermem benama benimki de baya kıskançtır bende öyle şu üniv. konusunda başladı benim ama onu da belli etmeyeyim artık zararlı çıkıyoruz aynen her şey yolunda gider inş kaygılım :)
Orası ayrı canım.. Yeter ki Rabbim sağlık versin.. Ben 2 sinin üstüne kız bakmak değişik bir tecrübe katar diye demiştim :)Hayırlı evlat olsun da inan hiç farketmiyor benim için kız yada erkek :) Çok sağol canım..
Canım benim de 31 di , ama hamile kaldığım ay 29 a düştü... ben 14 15 16 çalıştım... eğer 31 e göre hareket etseydim belki de kaçırırdım bilemiyorum Allahın takdiri elbette... 30 sa bu günlerde yumun evet... biriktirecek şeyler yedir muhakkak ama madem daha yeni koyulaşıp 2 gün öyle kalıyor o zaman tavsiyem bugün çalışma yarından ve ondan sonraki gün üst üste olsun 2 gün...
canım ovülasyon günü 1 gün öncesi ve 2 gün sonrasını öneririm ama o zamana kadar spermler dinlenmiş olsunO zaman kızlar bana bir yardım edin.
Biz adetin 11. günü, dün 15. günü ve bir dahakini ne zaman yapalım? Muhtemelen bu gün ovulasyon testi yaparsam pozitifi görürüm gibi geliyor.
Oyyyy üzüm kocaman olmuş bu sıpa ağzına burnuna bak maşallah. Bizde dün eşimle bebeğin oluşum videosunu izledik o hiç izlememişti şaşırdı kaldı. Sonra da bir sezeryan doğum izledik ve ben zaten normalciydim iyice normalci oldum.
Çok haklısın evladımdan önemli değil kimin ne düşündüğü..Hem biraz büyüsünler sana yardım ederler annesi küçükkenden yapabileceği sorumlulukları verirsen ileride faydasını görürsünaman su anda zaten hertaraf her tarafta ole takıntım olmadıgı ıcın beraber dagıtıyoruz onunla artık uc kısı dagıtırız ne olmus cocuklarımdan onemlımı sankım begenmeyen gelmesın evıme napım benımde 3 yas olacak ınsallah benımkılerde guzel anlasır ne guzel geldı kulaga ıkı cıkanr vay be
Biz 4 kardeşiz 1 abim var 3 kız..Bizim evde herşey önce babama sorulurdu, bir kere abim sigara içiyorum diye el kaldırdı bana babam önüne geçti benim olduğum yerde sen karışamazsın dedi, ben yoksam söz sana düşer dedi..İnan erkek çocuk büyütmek kız çocuk büyütmekten çok daha zorçok haklısın benim kv de eşime oğlu olduğunu hissettirmiyo evin her şeyiyle eşim ilgileniyor babası da ilgileniyor ama eşim çok stres yapıyor onlar yüzünden yani bazen çıkıp derdini eşin çözsün bu senin evledın her yükünü yükleme bizde bir aileyiz diyesim geliyorr çok geliyor çokk bir de erkek çocuğa kız çocuklarına karşı müdahale hakkı tanıyanlara kızıyorum abine sor o ne demek ya babana sor denir anne baba karar verir abi abla fikir söyler ne dolmuşummm :)))
Muhakkak öyledir canım ablamın 2 kızı var, kızkardeşimin 1 kızı var birde karnında kızı var, abimin de 1 kızı var sadece bende 2 oğlanOrası ayrı canım.. Yeter ki Rabbim sağlık versin.. Ben 2 sinin üstüne kız bakmak değişik bir tecrübe katar diye demiştim :)
Benim de sevdiğim bir ablam 2 oğluşunun üstüne 4 aylık 3. oğluşuna hamile.. Nasipte varsa, Şükür etmek lazım :)
Biz 4 kardeşiz 1 abim var 3 kız..Bizim evde herşey önce babama sorulurdu, bir kere abim sigara içiyorum diye el kaldırdı bana babam önüne geçti benim olduğum yerde sen karışamazsın dedi, ben yoksam söz sana düşer dedi..İnan erkek çocuk büyütmek kız çocuk büyütmekten çok daha zor
canım ovülasyon günü 1 gün öncesi ve 2 gün sonrasını öneririm ama o zamana kadar spermler dinlenmiş olsun
sen en iyisini yaptın tatlım ben geçen haftada gittiğim için bende biraz stres oldu sen zamanını bekledinElbette , ama sen hep iyi düşüneceksin e mi canım :)
Benim hesabıma göre dün doldu canım ... bakalım minnoş ne kadarlık çıkacak perşembe... hemencecik gelecek o gün zaten , yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaaaaz sonra kalkınca gitcem minnoşumu görmeye nasipse
Bende hep oğlum olsun isterdim çok şükür 2 tane oldu :) Senin de gönlüne göre olsun, büyük küçük bilsinler, saygılı, efendi olsunlar inşama bak baban dengeyi kurmuş ne güzel :) erkek çocuk bizde yok zor olduğunu görüyorum kızlara benzemiyorlar ama annenin ona yüklediği misyon mu desem yani farklı erkekte olsa anneden babadan büyük oldukları için çekinecek biraz neyse bakalım büyük konuşmaya gelmez yaşanmadan da bilinmez :)) ama sanki benimde erkek çocuklarım olacakmış gibi geliyor içimde hep öyle his var :)
evet canım aynen koyu görürsen bugün yarın ve ertesi gün mutlaka çalışCanım yani ben koyu görürsem testi bugün mü? Dün olmuştu zaten.
Olsun sende artık minnoşu gördün sıkıntı etmek yoksen en iyisini yaptın tatlım ben geçen haftada gittiğim için bende biraz stres oldu sen zamanını bekledin
yok tatlım geçmedi arada ağrı yapıyor; ben onu ebe bir arkadaşa sordum kendi de yeni iki gebelik geçirdi; zararsız normal adet ağrılarında hiç sıkıntı yok ama bıçak saplanır gibi aşırı ağrılar sorun olur dedi çok şükür kanama leke falan olmadan bitirdik beşi:)Olsun sende artık minnoşu gördün sıkıntı etmek yok
Senin adet olacakmışsın gibi ağrıların ve kasık ağrıların geçti mi şimdi ? Benim geçmedi,, arada oluyor hala... normalmış gerçi sordum iki tane hamileye ..ama sen sanki geçti mi dedin ?
Huu huuu.. ne cümbüş var sizin oralarda öyle.. Eğer aile de varsa, ikiz gebelik olabilir... :) süper olur.Muhakkak öyledir canım ablamın 2 kızı var, kızkardeşimin 1 kızı var birde karnında kızı var, abimin de 1 kızı var sadece bende 2 oğlanBakalım 3. belki ikiz olur
Anladım canımm...yok tatlım geçmedi arada ağrı yapıyor; ben onu ebe bir arkadaşa sordum kendi de yeni iki gebelik geçirdi; zararsız normal adet ağrılarında hiç sıkıntı yok ama bıçak saplanır gibi aşırı ağrılar sorun olur dedi çok şükür kanama leke falan olmadan bitirdik beşi:)
Bende hep oğlum olsun isterdim çok şükür 2 tane oldu :) Senin de gönlüne göre olsun, büyük küçük bilsinler, saygılı, efendi olsunlar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?