2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım benim de 31 di , ama hamile kaldığım ay 29 a düştü... ben 14 15 16 çalıştım... eğer 31 e göre hareket etseydim belki de kaçırırdım bilemiyorum Allahın takdiri elbette... 30 sa bu günlerde yumun evet... biriktirecek şeyler yedir muhakkak ama madem daha yeni koyulaşıp 2 gün öyle kalıyor o zaman tavsiyem bugün çalışma yarından ve ondan sonraki gün üst üste olsun 2 gün...

Bende ikincisini hic bekleniycem yuvaya bssladigi gbi yapicam.yasta aldi basini gidiyor.ahh ahh hayaller hayaller daha ilki gelmedi

Canim kuruntu yapma cekemeyenlerin doldurusuna gelme.esin ailesi icin iyi bir gelecek icin ugrasiyor.zaten gozu disarda evlenmezdi.bekarliga devam ederdi.sikinti yok

Hayırlı evlat olsun da inan hiç farketmiyor benim için kız yada erkek :) Çok sağol canım..
Orası ayrı canım.. Yeter ki Rabbim sağlık versin.. Ben 2 sinin üstüne kız bakmak değişik bir tecrübe katar diye demiştim :)
Benim de sevdiğim bir ablam 2 oğluşunun üstüne 4 aylık 3. oğluşuna hamile.. Nasipte varsa, Şükür etmek lazım :)

O zaman bugün ovulasyon testim ne çıkacak bakayım. Bu ay ilk defa son 4 ovulasyon testim kalmıştı dün yaptım bir tanesini koyuya yakındı bugün koyu çıkıcak bence eğer öyle olursa bugün yapmam yarın yaparım dediğin gibi.

canım ovülasyon günü 1 gün öncesi ve 2 gün sonrasını öneririm ama o zamana kadar spermler dinlenmiş olsun

Çok haklısın evladımdan önemli değil kimin ne düşündüğü..Hem biraz büyüsünler sana yardım ederler annesi küçükkenden yapabileceği sorumlulukları verirsen ileride faydasını görürsün Al sana bir tecrübe daha

Biz 4 kardeşiz 1 abim var 3 kız..Bizim evde herşey önce babama sorulurdu, bir kere abim sigara içiyorum diye el kaldırdı bana babam önüne geçti benim olduğum yerde sen karışamazsın dedi, ben yoksam söz sana düşer dedi..İnan erkek çocuk büyütmek kız çocuk büyütmekten çok daha zor

Muhakkak öyledir canım ablamın 2 kızı var, kızkardeşimin 1 kızı var birde karnında kızı var, abimin de 1 kızı var sadece bende 2 oğlan Bakalım 3. belki ikiz olur

ama bak baban dengeyi kurmuş ne güzel :) erkek çocuk bizde yok zor olduğunu görüyorum kızlara benzemiyorlar ama annenin ona yüklediği misyon mu desem yani farklı erkekte olsa anneden babadan büyük oldukları için çekinecek biraz neyse bakalım büyük konuşmaya gelmez yaşanmadan da bilinmez :)) ama sanki benimde erkek çocuklarım olacakmış gibi geliyor içimde hep öyle his var :)

sen en iyisini yaptın tatlım ben geçen haftada gittiğim için bende biraz stres oldu sen zamanını bekledin

Bende hep oğlum olsun isterdim çok şükür 2 tane oldu :) Senin de gönlüne göre olsun, büyük küçük bilsinler, saygılı, efendi olsunlar inş

sen en iyisini yaptın tatlım ben geçen haftada gittiğim için bende biraz stres oldu sen zamanını bekledin
Olsun sende artık minnoşu gördün sıkıntı etmek yok
Senin adet olacakmışsın gibi ağrıların ve kasık ağrıların geçti mi şimdi ? Benim geçmedi,, arada oluyor hala... normalmış gerçi sordum iki tane hamileye ..ama sen sanki geçti mi dedin ?

yok tatlım geçmedi arada ağrı yapıyor; ben onu ebe bir arkadaşa sordum kendi de yeni iki gebelik geçirdi; zararsız normal adet ağrılarında hiç sıkıntı yok ama bıçak saplanır gibi aşırı ağrılar sorun olur dedi çok şükür kanama leke falan olmadan bitirdik beşi:)

Muhakkak öyledir canım ablamın 2 kızı var, kızkardeşimin 1 kızı var birde karnında kızı var, abimin de 1 kızı var sadece bende 2 oğlan Bakalım 3. belki ikiz olur
Huu huuu.. ne cümbüş var sizin oralarda öyle.. Eğer aile de varsa, ikiz gebelik olabilir... :) süper olur.

Anladım canımm...
Evet çok şükür, umarım böyle devam eder canım benimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…