doğru diyorsun canım :) o da öyled diyor zaten şu okul bitse, şu dersler halllsoa diye uğraşıyorum falan üzülüyorum ona da zor hakkaten.. dedim hem evli hem ünilvi olmak nasıl.. berbat dedi sürekli üniv kalıp bekarolsan arkadaş ortamım olur ama şu anda bitirmeye odaklanıyorum seni özlüyorum diyor :)Canim kuruntu yapma cekemeyenlerin doldurusuna gelme.esin ailesi icin iyi bir gelecek icin ugrasiyor.zaten gozu disarda evlenmezdi.bekarliga devam ederdi.sikinti yok
darısı bıze ınsllh..Eki Görüntüle 1267999 Kizlar bugun ki halimiz doktorumuz gelmemizi soyledi ben zaten dunden raziyim gitmeyeerkek gibi sanki ama uyuyor bizimki her zamanki gibi belli olmazmis kucukmus daha gelecek hafta persembe yada cuma gelmemi istedi ense kalinligina bakilacakmis:)
Amin canim insaAllahdarısı bıze ınsllh..
oyyy maşallah ya nasıl güzel yatmış öyle :) ense kalınlığı ise 2'li tarama yani, iyi olmanıza çok sevindim kuzular siziEki Görüntüle 1267999 Kizlar bugun ki halimiz doktorumuz gelmemizi soyledi ben zaten dunden raziyim gitmeyeerkek gibi sanki ama uyuyor bizimki her zamanki gibi belli olmazmis kucukmus daha gelecek hafta persembe yada cuma gelmemi istedi ense kalinligina bakilacakmis:)
Eki Görüntüle 1267999 Kizlar bugun ki halimiz doktorumuz gelmemizi soyledi ben zaten dunden raziyim gitmeyeerkek gibi sanki ama uyuyor bizimki her zamanki gibi belli olmazmis kucukmus daha gelecek hafta persembe yada cuma gelmemi istedi ense kalinligina bakilacakmis:)
KIZLAR SİZLER DOKTORA GİTTİNİZİ Mİ BİR GİTMEYEN BENMİYİM :))))BİDE BEN SİZDE 1 HAFTA ÖNCEYİM BU HAFTA İNŞALLAH BİRGÜN GİDİCEM KISMET OLMADI HAFTAYA KALCAKOlsun sende artık minnoşu gördün sıkıntı etmek yok
Senin adet olacakmışsın gibi ağrıların ve kasık ağrıların geçti mi şimdi ? Benim geçmedi,, arada oluyor hala... normalmış gerçi sordum iki tane hamileye ..ama sen sanki geçti mi dedin ?
amanında amannn şeker şey senii,ne güzelde yatmış uzanmış.kıza benziyor sanki :)Eki Görüntüle 1267999 Kizlar bugun ki halimiz doktorumuz gelmemizi soyledi ben zaten dunden raziyim gitmeyeerkek gibi sanki ama uyuyor bizimki her zamanki gibi belli olmazmis kucukmus daha gelecek hafta persembe yada cuma gelmemi istedi ense kalinligina bakilacakmis:)
Kiz bu ben gibi gece yatmayip gunduzleride ense yapiyor galibaoyyy maşallah ya nasıl güzel yatmış öyle :) ense kalınlığı ise 2'li tarama yani, iyi olmanıza çok sevindim kuzular sizi
Amin canim cok sagol insaAllah sizin minnaklarida goruruz teyzeleriMAŞALLAHH MAŞALLAH MAŞALLAH KÜÇÜK CANIMIZA BAKIN BÜYÜYOR ÇOK ŞÜKÜR NE GÜZEL RABBİM DEVAMINDADA SAĞLIK VERSİNN :))
Bende dedim oyle canim ama uzanti gordm dedi doktr tabi cok kucuk suan anlasilmaz dedi 10+4 uz suanamanında amannn şeker şey senii,ne güzelde yatmış uzanmış.kıza benziyor sanki :)
Kiz bu ben gibi gece yatmayip gunduzleride ense yapiyor galibainsaAllah sizinkileride goruruz insaAllah yarabbim
Amin canim cok sagol insaAllah sizin minnaklarida goruruz teyzeleri
Oyyy yesin teyzesii onuuuuuuuEki Görüntüle 1267999 Kizlar bugun ki halimiz doktorumuz gelmemizi soyledi ben zaten dunden raziyim gitmeyeerkek gibi sanki ama uyuyor bizimki her zamanki gibi belli olmazmis kucukmus daha gelecek hafta persembe yada cuma gelmemi istedi ense kalinligina bakilacakmis:)
Ailede çok var ikiz amcalarım amca çocuklarım annem tarafında da var, eşimin ailesinde de var ama bize denk gelir mi bilemem :)Huu huuu.. ne cümbüş var sizin oralarda öyle.. Eğer aile de varsa, ikiz gebelik olabilir... :) süper olur.
Ben gitmedim daha canım , bu perşembe nasipse :)KIZLAR SİZLER DOKTORA GİTTİNİZİ Mİ BİR GİTMEYEN BENMİYİM :))))BİDE BEN SİZDE 1 HAFTA ÖNCEYİM BU HAFTA İNŞALLAH BİRGÜN GİDİCEM KISMET OLMADI HAFTAYA KALCAK
AĞRILARIM ÇOK OLDU GEÇELİ GAZ VE KABIZLIK PROBLEMİ İLE BAŞA ÇIKMAYA ÇALIŞIYORM
Tembel galiba buOyyy yesin teyzesii onuuuuuuu
Ne tatlı yaww , hep de uyuyor maaşAllah , uyusun da büyüsüüün
bekledim vallla korkudan gidemiyorum desem :9 doğumda giderim artık o değil inşallah hayırlısı ile haftayı atlatayım yada bir sabah giderim işe gelmedenBen gitmedim daha canım , bu perşembe nasipse :)
ne güzel sen kalp atışını da duyarsın minnakının hayırlısıyla çok iyi etmişsin beklemekle
Gazım arttı sanki benim de canım benim...ağrılar hafif hafif devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?