ok bat o gün zaten :)Canim tarih 22 si olsun çünkü uyar mi ? Idrar evet ☺☺
Bende seni merak ediyordum kaç sayfadır liste arıyorum. Kan testi sonucun ne çıktı canım
gayet fitsin güzelsin :)hadi o zaman havamız değişsin bu geçen aralıkta çekildi :)
wowwwww bir toplu gebelik testi törenine daha hoşgeldiniz, bol çift çizgli olsun hatunlar inşallahhh @betiboop veok bat o gün zaten :)
Me
Ne kadar kaldı canım
Tatlim simdi gonderemem telde fotom yok simdi esimin telinde var onunkinden alirim yarin gonderirim olurmu esim iste simdi gece gelir
Canım 1.20 çıktı, doktor gebelik yok dedi. Adet görmek için ilaç verdi ama içmiyorum. Kendisi gelene kadar bekleyeceğim. Daha önceki aylarda hep 0.01 çıkan beta neden 1.20 çıktı diye bi umutlandım ama bilemiyorum. Gelmezse yarın testi tekrarlayacağım yükselme var mı diye.
O parmağını çup çup emişine kurban.. sadece insanın kendi bebeğinin olması değil, bi videoda bile insanın içini bir neşe, sevinç kaplıyor.. yüzünde manasız bir gülümseme.. içine sokasın geliyor..Kızlar şunun güzelliğine bakınn Rabbim ne kadar güzel yaratmış:)
inş.ekleyebilmişimdir
tospaam yarında baktır ama değişiklik yoksa eğer bir muayene ol derim bence, daha net olur kafanda bazı şeyler şekerim,ona göre durum değerlendirmesi yaparsın, bekledikçe stres oluyorsunCanım 1.20 çıktı, doktor gebelik yok dedi. Adet görmek için ilaç verdi ama içmiyorum. Kendisi gelene kadar bekleyeceğim. Daha önceki aylarda hep 0.01 çıkan beta neden 1.20 çıktı diye bi umutlandım ama bilemiyorum. Gelmezse yarın testi tekrarlayacağım yükselme var mı diye.
Tatlim simdi gonderemem telde fotom yok simdi esimin telinde var onunkinden alirim yarin gonderirim olurmu esim iste simdi gece gelir
Ya sanki sonucu böyle çıkıp değerleri yükselenler vardı ayy hadi İnşallah ya bencede sakın ilaç kullanma
Yükselir inşallah ilaç falan kullanma gerekirse tatlım dikkatli ol sen yinede :)Canım adetim 8 gün geçti bugün itibariyle ama kan sonucum 1.20 çıktı. Sonuca göre gebe değilim ama hala adet de olmadım.
ben bunawowwwww bir toplu gebelik testi törenine daha hoşgeldiniz, bol çift çizgli olsun hatunlar inşallahhh @betiboop vePamukprncess
Kızlar ben de foto ekliyorum ama sonra silerim tamam mı? Anlaştık mı? Hemen bi yüzümü gösterip silerim :)
tospaam yarında baktır ama değişiklik yoksa eğer bir muayene ol derim bence, daha net olur kafanda bazı şeyler şekerim,ona göre durum değerlendirmesi yaparsın, bekledikçe stres oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?