bekliyoruz tospaaaa :)Kızlar ben de foto ekliyorum ama sonra silerim tamam mı? Anlaştık mı? Hemen bi yüzümü gösterip silerim :)
ben kaçırmışım demekkiben daha önce yollamıştım yagörmedin mi sen o ara tamam müsait olursam yarın atarım da tanıdıklar yoktur inşallah :):)
maşallahhhh canım saç rengine bayıldım :)Bu da bendeniz Tospaaa :)
Bu da bendeniz Tospaaa :)
hayyyyy maşallaahhhh fıstık kere fıstık ba-yıl-dım tü tü tü Allahım nazarlardan korusun belli canım Ankara güzeli tamBu da bendeniz Tospaaa :)
tatlım inan hatırlamıyorum denk gelmemişim demek kiben daha önce yollamıştım yagörmedin mi sen o ara tamam müsait olursam yarın atarım da tanıdıklar yoktur inşallah :):)
maşallah diyeyim Tospam güzelsin :) saç ten uyumu süper ayrıcaBu da bendeniz Tospaaa :)
MaaşAllah yawrum..Bu da bendeniz Tospaaa :)
Allah Allah birimi sürttü acabaya sanki işe gelirken arabanın önünde küççüçük minnacık bir çizik oluşmuşçok tırsıyorum akşam olmasın
elisam da atsa keşke.. eskiden atmışsan hatırlamayabilirim zaten adıyamandayken atanlar oldu onları kaçırmışım galiba haftada bir nete giriyordum da o sıra :)Maşallah canım benım cok guzelsın :)sac rengın cok yakısmıs
Allah Allah birimi sürttü acaba
woooooooooooowwwwwwwwwwwww.....hakikaten söylediğin gibi yaşını asla ve asla göstermiyorsun , çok güzelsin maaşAllah yaaaBu da bendeniz Tospaaa :)
Masallah cok tatlisinBu da bendeniz Tospaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?