elisam da atsa keşke.. eskiden atmışsan hatırlamayabilirim zaten adıyamandayken atanlar oldu onları kaçırmışım galiba haftada bir nete giriyordum da o sıra :)
Aaaa ben seni taniyorummmBu da bendeniz Tospaaa :)
woooooooooooowwwwwwwwwwwww.....hakikaten söylediğin gibi yaşını asla ve asla göstermiyorsun , çok güzelsin maaşAllah yaaa
Allahım en kısa zamanda böyle güzel bir kız nasip etsin sanaaa
Aaaa ben seni taniyorummm
Saka sakaa fistikkk
aaaa atın tabii ben sizi görmedim , elisam kaygılım çok da merak ediyorummm , siz beni gördünüz bende sizi göreyiiimmmBende atmıstım canım benım senımı kıracagım mgulcum bende atıyorum :)
Genetik faktör önceliklidir kuşum , birde 8 aylık oluşunSağol canımın içi, evet Allahtan yaşımı göstermiyorum, genetik benimki biraz. Halbuki hiç de bi şey yaptığım yok. Ne krem kullanırım ne başka şey. Aminnnnn kızım olsun istiyorum çok.
Genetik faktör önceliklidir kuşum , birde 8 aylık oluşun
Bende öyleyim ondan biliyorum
Oyy yaaa inşaAllah sağlıklı bir kızın oluur inşaAllaah , şu adetin de bir an evvel gelsin eğer gelecekse , gelmeyecekse de değerin yükselsin inşaAllaaahh
Yok yok no panikVallahi yüreğime iniyodu
Vaayyy bu topic'e nazar değmesin , maaşAllah maaşAllah , çok güzelsiiiiinnnnBuda benden kızlar :)
SEVDİ BEĞENDİ BAYILDI BU PANCAR ELİSA'YA :)Buda benden kızlar :)
Sarı tenine yakışmıştır eminim.. tü tü tü..BUDA BENİM AMA ESKİ BİRAZ ŞUAN BİRAZ SARIYIM :):):)
ay maşallah elisamBuda benden kızlar :)
Aminnnn mogamim inşaallah Allah sana da nasip edecek en hayırlı zamnda inşaallahevet vurulmalı....Fazlasıyla bilgili olmamız lazım bu konularda canım benim... Lakin bildikten sonra önemli olan iğneleri vaktinde vurulmak... Allahın izni ile sağ salim kucağına konacak yavrun
Kaygılııım bişi diceem , sen var ya böyle fırlama kız çocukları olur ya öyle bir bakış atmışsın bu resimde , ahanda dedim tam da bizim kaygılı bakışıııııBUDA BENİM AMA ESKİ BİRAZ ŞUAN BİRAZ SARIYIM :):):)
BİŞİ OLMAZKİ TATLIM BAK ÇOK GERİLERDE KALDI ÜZÜLME SİLEMEDİĞİNE LÜTFEN BİZİM GÖZLER BAYRAM ETTİ AMAAyyy silinmiyo mesaajjjjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?