2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yok tatlim niye kirilalim ben hani kesin bebek olacak gozuyle okumadim hani okuyunca rahatlamak stresi atmak amacli okuyordum rabbim ol demeden olmaz tabiki bilgi icin tekrar tesekkur ederim tatli annis
Muhakkak bitanem , niyetine kurban olayım , bebişin en kısa zamanda gelsinn :)
' Rabbi Hebli Mine's-sâlihîn ' Hz.İbrahimin duasıdır biliyorsundur belki , Kuran'da geçer , hem namazlarda okunabilir hemde aklına her düştüğünde ...
Rabbim bana hayırlı evlatlar lutfet demektir canım manası da...

Evet bunu biliyorum aklima geldikce okuyorum canim anlami cok guzel ben bide Ya Evveli okuyordum

Evet bunu biliyorum aklima geldikce okuyorum canim anlami cok guzel ben bide Ya Evveli okuyordum
Oku tabii , Allahın isimlerinden o da... Hepsinin anlamı çok güzeldir... Her şeyden once var olan , hiç bir şey yokken O vardı.. anlamlarına gelir o da...

Oku tabii , Allahın isimlerinden o da... Hepsinin anlamı çok güzeldir... Her şeyden once var olan , hiç bir şey yokken O vardı.. anlamlarına gelir o da...
Tesekkur ederim kuzum siz soylemeseydiniz yanlis bisey yapiyormusuz heyecanlimisin yarin bebisini goreceksin oyy teyzesi sevsin minnosunu

Tesekkur ederim kuzum siz soylemeseydiniz yanlis bisey yapiyormusuz heyecanlimisin yarin bebisini goreceksin oyy teyzesi sevsin minnosunu
Heyecanımı dindirmeye çalıştım ama dinmedi tam .. nasıl uykuya dalacağım bakalım.. evet inşaAllah görürüm minnakımııııı canım beniiim sev sevv..yakında seninkini seversin inşaAllaah

yarın kürtaj oluyorum... kimbilir bi daha ne zaman bu duyguyu tadıcam... Rabbim sağlıklı sıhhatli versin...

Amin kuzum insallah hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin bebisim yarin guzel haberlerini bekliyoruz

Canım en yakın zamanda tadacaksın , buna yürekten inan... Veren Rabbim ona sığın... Allahım sabrını versin sana...
amin... 6 ay sonrasına artık kısmetse... zaten 3 ay yasak... geri kalan 3 aydada hemen olmaz zaten... 6 ayı bulur yani...bende 34 yaşıma girmiş olurum artıkyaş ilerledi korkum o

amin... 6 ay sonrasına artık kısmetse... zaten 3 ay yasak... geri kalan 3 aydada hemen olmaz zaten... 6 ayı bulur yani...bende 34 yaşıma girmiş olurum artıkyaş ilerledi korkum o
Olacak canım inşaAllah , nasibinde varsa olacak.. daha gençsin sakın takma kafana bu durumu... 3 ay yasak da koysa doktorlar genelde buna uymuyor çoğu kişi , sen kendini 1 ay sonra hazır hissedersen o zaman başlarsınız , bakarsın hemen olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…