2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aminn canım inşallahh teşekkür ederim güzel yorumların ıcın aslında kilo problemımle nerdeyse kafayı yıyen bırıyım ama zayıf olarak gormenıze gercekten cok sevındım :):)

Teşekkür ederim canım doğuma kadar fizik kalırmı bilmiyorum ama olsun hayırlısıyla bebişimi alayımda kucagıma
Amin canim hayirlisiyla kucagina alda bebisini geri verirsin aldiklarini kiz sen cok kilo almazsin bence sadece gobusun cikar

pek cesaretim kalmadı... ya yine aynısı olursa diye korkuyorum şimdide

aminn canım inşallahh teşekkür ederim güzel yorumların ıcın aslında kilo problemımle nerdeyse kafayı yıyen bırıyım ama zayıf olarak gormenıze gercekten cok sevındım :):)
Zaten zayıflar hep problemlidir kilolarıyla
Kendimden bilirim

amin... 6 ay sonrasına artık kısmetse... zaten 3 ay yasak... geri kalan 3 aydada hemen olmaz zaten... 6 ayı bulur yani...bende 34 yaşıma girmiş olurum artıkyaş ilerledi korkum o
Canim bu doktugun son gozyasi olur insallah.derdi veren rabbim dermaninida verir.hakkinizda hayirlisi buymus demekki

maşallah tatlım sana fiziğinde güzel haa tam hamişken bana da böylesi lazım çok yiyeceğim ben belli çünkü
ayy teşekkür ederimm :) Ben 14. haftamdayım 2 kılo aldım ki bence fazla bile ama bilemiyorum esas kılo dıger aylarda alınacagı ıcın korkuyorum

ayy teşekkür ederimm :) Ben 14. haftamdayım 2 kılo aldım ki bence fazla bile ama bilemiyorum esas kılo dıger aylarda alınacagı ıcın korkuyorum
evet 3. aydan sonra ama seniçok etkilemez gibi geliyor olsun kız nasılsa verirsin :)

Zaten zayıflar hep problemlidir kilolarıyla
Kendimden bilirim
sureklı yenı rejımler arayan bırıyım yanı normalde yuruyusler sporlar platesler cılgınca proteınler falan fılan :) yınede kılo aldım kılo aldım dıe dolasırım ortalıkta hamıle oldgumu ogrenınce dalga gecıolardı benımle arkadaslarım ha haaa kılo alıcaksın dıe :)

Doğrudur canım , etrafım hep bana neren kilolu der... bende kabullendim gerçi ama normal olduğumu iddia ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…