Canım utandırdın beni cidden... O senin bakan gözlerinin güzelliği , Allahım razı olsun senden...
İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda göbüşünü doldursuun e mi bitanesiiii
Kocam demişken de vallahi çok kıskançtır.. bazen korkuyorum ileri dereceye ulaşacak diye.. cidden herkesten kıskanır beni...:)
Süpersiiin , kırmızı da muhteşem durmuş üstünde asillik katmış maaşAllah sana tatlımmmm
aaa süpeeerrr, hamilesiin , değerin kat ve kat uçsun inşaAllah , daha minnacııık o yüzden böyledir değerin , 2 gün sonra ölçtürmeyi unutma canımmmm , çoooookk sevindiiim
Oyyy canım beniiim , çok sağ olasın , duana amiiiin , sağlıklı güzel gözleri olsun inşaAllah bebişinindeee
Sende çok güzelsin maaşAllaaah , zapzayıııf , göbüşün çıkacak sadece , tatlı hamilelerdensiiinn , Rabbim dareyn saadeti versin tatlımm
Amin canim hayirlisiyla kucagina alda bebisini geri verirsin aldiklarini kiz sen cok kilo almazsin bence sadece gobusun cikarTeşekkür ederim canımdoğuma kadar fizik kalırmı bilmiyorum ama olsun hayırlısıyla bebişimi alayımda kucagıma
canım Allah sabır versin zor bir süreç Rabbim tez zamanda hayırlı saglıklı gebelik nasip eder insaALLAHamin canım benim
ohooo hanfendüüü hiç demiyon he , koyacaksın tabii , ben seni görmediiimherkes foto koymus ama biz ta agustos ayında koymustuk şimdi yinemi koysam herkes koyunca tekrar koyasım geldi
Koy koy sende :) ara ara tazelıyoruz forumu tekrardan :)herkes foto koymus ama biz ta agustos ayında koymustuk şimdi yinemi koysam herkes koyunca tekrar koyasım geldi
pek cesaretim kalmadı... ya yine aynısı olursa diye korkuyorum şimdideOlacak canım inşaAllah , nasibinde varsa olacak.. daha gençsin sakın takma kafana bu durumu... 3 ay yasak da koysa doktorlar genelde buna uymuyor çoğu kişi , sen kendini 1 ay sonra hazır hissedersen o zaman başlarsınız , bakarsın hemen olur canım...
hemen namaz kılıp bir kaç fotomu paylişcimmm:)ohooo hanfendüüü hiç demiyon he , koyacaksın tabii , ben seni görmediiim
Koy koy sende :) ara ara tazelıyoruz forumu tekrardan :)
Zaten zayıflar hep problemlidir kilolarıylaaminn canım inşallahh teşekkür ederim güzel yorumların ıcın aslında kilo problemımle nerdeyse kafayı yıyen bırıyım ama zayıf olarak gormenıze gercekten cok sevındım :):)
Bende gormefimohooo hanfendüüü hiç demiyon he , koyacaksın tabii , ben seni görmediiim
Canim bu doktugun son gozyasi olur insallah.derdi veren rabbim dermaninida verir.hakkinizda hayirlisi buymus demekkiamin... 6 ay sonrasına artık kısmetse... zaten 3 ay yasak... geri kalan 3 aydada hemen olmaz zaten... 6 ayı bulur yani...bende 34 yaşıma girmiş olurum artıkyaş ilerledi korkum o
Olur mu hiç ,Rabbime güven canım...pek cesaretim kalmadı... ya yine aynısı olursa diye korkuyorum şimdide
ayy teşekkür ederimm :) Ben 14. haftamdayım 2 kılo aldım ki bence fazla bile ama bilemiyorummaşallah tatlım sana fiziğinde güzel haa tam hamişken bana da böylesi lazım çok yiyeceğim ben belli çünkü
elfü elfü amin canım benimcanım Allah sabır versin zor bir süreç Rabbim tez zamanda hayırlı saglıklı gebelik nasip eder insaALLAH
evet 3. aydan sonra ama seniçok etkilemez gibi geliyor olsun kız nasılsa verirsin :)ayy teşekkür ederimm :) Ben 14. haftamdayım 2 kılo aldım ki bence fazla bile ama bilemiyorumesas kılo dıger aylarda alınacagı ıcın korkuyorum
amin... cümlemizin İNŞAALLAHCanim bu doktugun son gozyasi olur insallah.derdi veren rabbim dermaninida verir.hakkinizda hayirlisi buymus demekki
Zaten zayıflar hep problemlidir kilolarıyla
Kendimden bilirim
valla hayırlısı olsunda ınsallah bakalım ılerleyen zamanlarda gorucezAmin canim hayirlisiyla kucagina alda bebisini geri verirsin aldiklarini kiz sen cok kilo almazsin bence sadece gobusun cikar
Doğrudur canım , etrafım hep bana neren kilolu der... bende kabullendim gerçi ama normal olduğumu iddia ediyorumsureklı yenı rejımler arayan bırıyım yanı normalde yuruyusler sporlar platesler cılgınca proteınler falan fılan :) yınede kılo aldım kılo aldım dıe dolasırım ortalıkta hamıle oldgumu ogrenınce dalga gecıolardı benımle arkadaslarım ha haaa kılo alıcaksın dıe :)
Oyy paylas severiz bebisini bebisin fotolarinida paylasirsin insallah burdavalla hayırlısı olsunda ınsallah bakalım ılerleyen zamanlarda gorucezgöbüsüm bıraz cıktı daha buyusunde bı fotoda ole paylasırım :)
ınsallah canım 31 ınde cınsıyet ıcın gıdıcez bakalım ınsallahOyy paylas severiz bebisini bebisin fotolarinida paylasirsin insallah burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?