Hayirlisi olsun csnim merak ettim simdi prens mi prenses mi gelecek acaba saglikli hayirli bir evladin olur insallahınsallah canım 31 ınde cınsıyet ıcın gıdıcez bakalım ınsallahBakalım neymıs nasıbımızdekı.
Oyy hadi inşaAllah göstersiiinnn bakalım ne çıkacak minnoşınsallah canım 31 ınde cınsıyet ıcın gıdıcez bakalım ınsallahBakalım neymıs nasıbımızdekı.
tatlım sende biliyorsun ki idrar da çıkmayabiliyor öyle hemen umutsuz olmak yok kırmızıları görene adkar inş görmezsin :)
GÜNAYDIN HANIMLAR.
KÖTÜ HABERLERLE GÖZÜMÜZÜ AÇTIK.AFRODİT ÇOK ÜZÜLDÜMNEYSE ADET BİTİNCE ÜZÜNTÜ AZALIP TEKRAR YENİ UMUTLAR YEŞERİYOR.İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİ GÖRÜRÜZ.
uzmez seni yeterki sen kal ona yeter kendi annen gibi dusun ben annem icin gidiyordum simdi yok vefat etti allah yardim eder yeterki kal
kızlar ben doktoruma gittim bugun ve tatsız haberler getirdim..4 cm lik bi kist varmış sağ yumurtalıkta ve nasıl oluyosa artık içe doğru kanama yapıyomuş ağrımın acımın sebebi buymuş.. d.k hapı kullanmamı söyledi bikaç ilaç daha verdi 2 ay sonra konrtole gitcem çalışmalara aralık ayında devam edicem herşeyde vardır bi hayır deyip teselli oluyorum..sen bi adet ol (inş olmaz hamiş çıkarsın) o zaman
Elbette her şeyde bir hayır vardır canım...kızlar ben doktoruma gittim bugun ve tatsız haberler getirdim..4 cm lik bi kist varmış sağ yumurtalıkta ve nasıl oluyosa artık içe doğru kanama yapıyomuş ağrımın acımın sebebi buymuş.. d.k hapı kullanmamı söyledi bikaç ilaç daha verdi 2 ay sonra konrtole gitcem çalışmalara aralık ayında devam edicem herşeyde vardır bi hayır deyip teselli oluyorum..
Mogami canm ben daha adet olmadım olunca bat sölerim peşinen suratımı koyarsın artık
çok geçmiş olsun tatlım bu süreçte Allah sabır versin canım afroditimkızlar ben doktoruma gittim bugun ve tatsız haberler getirdim..4 cm lik bi kist varmış sağ yumurtalıkta ve nasıl oluyosa artık içe doğru kanama yapıyomuş ağrımın acımın sebebi buymuş.. d.k hapı kullanmamı söyledi bikaç ilaç daha verdi 2 ay sonra konrtole gitcem çalışmalara aralık ayında devam edicem herşeyde vardır bi hayır deyip teselli oluyorum..
Mogami canm ben daha adet olmadım olunca bat sölerim peşinen suratımı koyarsın artık
sağol canm benmElbette her şeyde bir hayır vardır canım...
Gerçekten ilginçmiş yaa , çok üzüldüm , Rabbim şifa versin canım benimm... bir an evvel kistin yok olsun gitsin inşaAllah... stres yapmamaya calış o da etkiler biliyorsun...
amin canm evet gecicek belki de biraz stresten uzaklaşmış olurum ara vereceğim için üzülmedim acıkcası kiste canm sıkkın sadece sağol tatlım yine de burdayım sizin güzel haberlerinizi alıp mutlu olcam :)çok geçmiş olsun tatlım bu süreçte Allah sabır versin canım afroditimüzüldüm bende ama geçecek bu günler çabucak en azından tedavi olabileceğin bişey kendine dikkat et :)
Canim uzulme vardir allahin bir bildigi..allah sifa versin cnm..kızlar ben doktoruma gittim bugun ve tatsız haberler getirdim..4 cm lik bi kist varmış sağ yumurtalıkta ve nasıl oluyosa artık içe doğru kanama yapıyomuş ağrımın acımın sebebi buymuş.. d.k hapı kullanmamı söyledi bikaç ilaç daha verdi 2 ay sonra konrtole gitcem çalışmalara aralık ayında devam edicem herşeyde vardır bi hayır deyip teselli oluyorum..
Canim cok gecmis olsun.cabucak gecicek gunler.sabirli ve stresten uzak durmaya calis canimsağol canm benm
bu ara benm için stresten uzak durmaya vesile oldu canm o yönden sıkıntı yapmıyorum kistim de gecerse ben sabırlı biriyimdir bebişimi beklerim :)Canim cok gecmis olsun.cabucak gecicek gunler.sabirli ve stresten uzak durmaya calis canim
:)Canim uzulme vardir allahin bir bildigi..allah sifa versin cnm..
canım neyin var noldusağol canm
:)
AL TATLIM YAAA MERAKTAN ÇATLATIRMIYIM BEN SENİ HİÇ AL ANNECİK TEKRAR EKLERİM :)Kiz brn goremedm fotoyu nerde meraktan catliycimmm yahangi sayfada kiz
Oyyy canım çok güzelsin maaşAllah , düğünden sonra mı kapandın sen :) ?
Bide düğünden sonra kilo mu alınmış elifim hanııım , yerim seni güzel annem benimmm
Maşallah canım
nişandan sonra desek daha dogru olur :)aslında gelinliktede kapalı olacaktım gerizekalı gelinlikçi koymamıştı esarplıgıOyyy canım çok güzelsin maaşAllah , düğünden sonra mı kapandın sen :) ?
maşallah elifim çok güzelsin fıstıksın
hemde tam 15 kiloBide düğünden sonra kilo mu alınmış elifim hanııım , yerim seni güzel annem benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?