2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ınsallah canım 31 ınde cınsıyet ıcın gıdıcez bakalım ınsallah Bakalım neymıs nasıbımızdekı.
Hayirlisi olsun csnim merak ettim simdi prens mi prenses mi gelecek acaba saglikli hayirli bir evladin olur insallah

tatlım sende biliyorsun ki idrar da çıkmayabiliyor öyle hemen umutsuz olmak yok kırmızıları görene adkar inş görmezsin :)

uzmez seni yeterki sen kal ona yeter kendi annen gibi dusun ben annem icin gidiyordum simdi yok vefat etti allah yardim eder yeterki kal

sen bi adet ol (inş olmaz hamiş çıkarsın) o zaman
kızlar ben doktoruma gittim bugun ve tatsız haberler getirdim..4 cm lik bi kist varmış sağ yumurtalıkta ve nasıl oluyosa artık içe doğru kanama yapıyomuş ağrımın acımın sebebi buymuş.. d.k hapı kullanmamı söyledi bikaç ilaç daha verdi 2 ay sonra konrtole gitcem çalışmalara aralık ayında devam edicem herşeyde vardır bi hayır deyip teselli oluyorum..

Mogami canm ben daha adet olmadım olunca bat sölerim peşinen suratımı koyarsın artık

Elbette her şeyde bir hayır vardır canım...
Gerçekten ilginçmiş yaa , çok üzüldüm , Rabbim şifa versin canım benimm... bir an evvel kistin yok olsun gitsin inşaAllah... stres yapmamaya calış o da etkiler biliyorsun...

çok geçmiş olsun tatlım bu süreçte Allah sabır versin canım afroditim üzüldüm bende ama geçecek bu günler çabucak en azından tedavi olabileceğin bişey kendine dikkat et :)

sağol canm benm

çok geçmiş olsun tatlım bu süreçte Allah sabır versin canım afroditim üzüldüm bende ama geçecek bu günler çabucak en azından tedavi olabileceğin bişey kendine dikkat et :)
amin canm evet gecicek belki de biraz stresten uzaklaşmış olurum ara vereceğim için üzülmedim acıkcası kiste canm sıkkın sadece sağol tatlım yine de burdayım sizin güzel haberlerinizi alıp mutlu olcam :)

Canim uzulme vardir allahin bir bildigi..allah sifa versin cnm..

Canim cok gecmis olsun.cabucak gecicek gunler.sabirli ve stresten uzak durmaya calis canim
bu ara benm için stresten uzak durmaya vesile oldu canm o yönden sıkıntı yapmıyorum kistim de gecerse ben sabırlı biriyimdir bebişimi beklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…