2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Rabbim yardımcın olsun dualarımdasın, bu sefer umarım herşey sonuna kadar yolunda gider sağlıklı hayırlı bir evladın olur

doktora gittim canm kist çıktı 4 cm 2 ay dk hapı kullancam fitil verdi ara veriyorum çalışmalara bebiş de yok
geçmiş olsun canım ya üzme kendini vardır bundada bir hayr inşaAllah eriyip gider ve senin bebiş göbüşe bi anda konar:)

sağol canm benm
Afrodit canim gecmis oldum bundan 3 ay once bende de kist vardi 4 cm adetle atarsin demisti dr ben o ay sogan kuru yapmistim ondan midir bilemem ama sonraki ay gittigimde kist falan yoktu dr sana dk hapi vermis gecer canim sen rahat ol

SirriEyvan ve berlinberlin yok neden kırılalım sonuçta bu konuda bilen birisi lazım, yani zikirmatik değilde hani tespih çekmek gibi düşünmüştüm, bazı sitelerde söyleyince bide meemuremde yapmıştı o yüzden olur gibi geldi, yanlışsa zaten korkarım bu tür şeylerden, siz doğrusunu söylemişsiniz öyle yaparım bundan sonra, birde meryem suresini 41 gün okumak var ya doğrumudur sizce,onuda sorayım o zaman onuda yapmak niyetindeydim çünkü..

ayyy teşekkür ederim kardeşimm canım benim suan 10+6 günlük hamileyim ve 1 kilo vermişim daha kilo almadım inşaAllah bi kaç kiloyla kurtulurum
Oyy süper kuşum...bebis yaramış :) insaAllah oyle olur...dikkat etmemiz lazım... Bende tirsiyorum arada :)

Afrodit canim gecmis oldum bundan 3 ay once bende de kist vardi 4 cm adetle atarsin demisti dr ben o ay sogan kuru yapmistim ondan midir bilemem ama sonraki ay gittigimde kist falan yoktu dr sana dk hapi vermis gecer canim sen rahat ol
canm gecer tabi de içe kanama yapıyo deyince korktum ben hiç duymamıştım.. acıklarken de normal kiistlerin adetle atıldığını bildiğimiz için ilaç vermeyiz ama senin farklı dedi .. iyiyim canm üzülmedim cok olacağı varmış napalım:)

Canim bu da sahih değil...meryem süresi yada başka bir sure...okumak çok sevap olmakla birlikte anlamıni da okumak idrak etmek gerekir... Her daim kuran okunmalı... Niyetini salih tutarak... Ama sayılarla yapılan çoğu zikir veya okunan dualarin yüzde 80 i sahih değildir... Peygamber efendimizin zamanında uygulaması yoktur... Sen yine de oku meryem süresi kurandaki diğer süreleri...sevabi çoktur canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…