2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yani hani namazlardan sonra aklıma geldikçe okuyayyım ama sayıya bağlamayayım öyle mi demek istiyorsun, doğrumu anlamışım? çok mu sordum ama bu konuda bilgili olan sensin ve bende hiç yanlışa düşmek istemem yanlışın neresinden dönsem kardır

Himm anladim canim hapla gececektir hayirlisi iyiki gitmissin dr a canim

Aynen oyle bitanem ama meryem süresi ile de sinirlandirma demek istiyorum...kuran bir ummandir her bir ayetinden kelimesinden feyiz almak gerekir... :) gerekirse azar azar heryerinden oku derim canim :) sor her sşeyi sor...bildiğimi söyler bilmediğimi araştırıp söylerim canimsiiiniz :)

70.000 tane lem yelid okuyamicam ama 51 defa ayetel kursi 4 defa ihlas suresini 1 bardak suya ufleyerek okunup 3 defada icildiginde allah dilediğin bir sey varsa sonunda kabul olabiliyormus...bilmiyorum ben bunu memur olmadan once memur olmak rr olmak icin yapmistim şans cifter cifter gelmisti kapima bunu okuycam benn

Canim ben açıkladim üstüme düşeni ... Gerisi herkesin kendisine kalmış...

çok geçmiş olsun öncelikle, Allah acil şifalar versin teşhis erken yapıldı sanırım bu nedenle kolayca iyileşeceğini düşünüyorum, her şeyde mutlaka bir hayır var buna inandım inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olur üzülme lütfennn, ilaçla eriyecek çok şükür operasyona falanda gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…