- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Allah sabır versin kuzum , tez vakitte sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıklı bir evladı kucaklarsın umarımyarın kürtaj oluyorum... kimbilir bi daha ne zaman bu duyguyu tadıcam... Rabbim sağlıklı sıhhatli versin...
dikkat et ama kendinide illa zayıf duracam diyede şartlandırma bebişimiz için kilolar feda olsunOyy süper kuşum...bebis yaramış :) insaAllah oyle olur...dikkat etmemiz lazım... Bende tirsiyorum arada :)
tamam sabırsızlıkla bekliyoruz:)Aminn canim atmayi becerebilirsem yarin atarim foto
yani hani namazlardan sonra aklıma geldikçe okuyayyım ama sayıya bağlamayayım öyle mi demek istiyorsun, doğrumu anlamışım? çok mu sordum ama bu konuda bilgili olan sensin ve bende hiç yanlışa düşmek istemem yanlışın neresinden dönsem kardırCanim bu da sahih değil...meryem süresi yada başka bir sure...okumak çok sevap olmakla birlikte anlamıni da okumak idrak etmek gerekir... Her daim kuran okunmalı... Niyetini salih tutarak... Ama sayılarla yapılan çoğu zikir veya okunan dualarin yüzde 80 i sahih değildir... Peygamber efendimizin zamanında uygulaması yoktur... Sen yine de oku meryem süresi kurandaki diğer süreleri...sevabi çoktur canim...
Himm anladim canim hapla gececektir hayirlisi iyiki gitmissin dr a canimcanm gecer tabi de içe kanama yapıyo deyince korktum ben hiç duymamıştım.. acıklarken de normal kiistlerin adetle atıldığını bildiğimiz için ilaç vermeyiz ama senin farklı dedi .. iyiyim canm üzülmedim cok olacağı varmış napalım:)
Oyyy canım çok güzelsin maaşAllah , düğünden sonra mı kapandın sen :) ?
Aynen oyle bitanem ama meryem süresi ile de sinirlandirma demek istiyorum...kuran bir ummandir her bir ayetinden kelimesinden feyiz almak gerekir... :) gerekirse azar azar heryerinden oku derim canim :) sor her sşeyi sor...bildiğimi söyler bilmediğimi araştırıp söylerim canimsiiiniz :)yani hani namazlardan sonra aklıma geldikçe okuyayyım ama sayıya bağlamayayım öyle mi demek istiyorsun, doğrumu anlamışım? çok mu sordum ama bu konuda bilgili olan sensin ve bende hiç yanlışa düşmek istemem yanlışın neresinden dönsem kardır
iyiyim canım sen nasılsın durumlar nasıl:)Kızlar nasılsınz bakım kimler hamile kimler değil
hanfendi25 canim nasilsin
evet canım iyiki gitmişim az daha yoldan dönüyodum üşütmüşün diyecek boşa para vercem diye ..Himm anladim canim hapla gececektir hayirlisi iyiki gitmissin dr a canim
Ay canm 9zlemişim sizi basılan canm bide fotonu paylaştınmı
Paylaştım Kuzumm geride kaldı... Benim mesajlarima bakıp bulabilirsin :) iyi gidiyor bitanem... Yarın randevum var nasipse...:)Canm naslsn nasıl gidiyor hamilelik ya bide fotonu paylaştnmı merak ediyorum seni
Yok canim paylasmadim bende ozledim seni canim nasil gidiyor calismalar tasiniyor muydun sanki oyle hatirliyorumAy canm 9zlemişim sizi basılan bide fotonu paylaştınmı
iyiyim canım sen nasılsın durumlar nasıl:)
Canim ben açıkladim üstüme düşeni ... Gerisi herkesin kendisine kalmış...70.000 tane lem yelid okuyamicam ama 51 defa ayetel kursi 4 defa ihlas suresini 1 bardak suya ufleyerek okunup 3 defada icildiginde allah dilediğin bir sey varsa sonunda kabul olabiliyormus...bilmiyorum ben bunu memur olmadan once memur olmak rr olmak icin yapmistim şans cifter cifter gelmisti kapima bunu okuycam benn
çok geçmiş olsun öncelikle, Allah acil şifalar versin teşhis erken yapıldı sanırım bu nedenle kolayca iyileşeceğini düşünüyorum, her şeyde mutlaka bir hayır var buna inandım inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olur üzülme lütfennn, ilaçla eriyecek çok şükür operasyona falanda gerek yok..kızlar ben doktoruma gittim bugun ve tatsız haberler getirdim..4 cm lik bi kist varmış sağ yumurtalıkta ve nasıl oluyosa artık içe doğru kanama yapıyomuş ağrımın acımın sebebi buymuş.. d.k hapı kullanmamı söyledi bikaç ilaç daha verdi 2 ay sonra konrtole gitcem çalışmalara aralık ayında devam edicem herşeyde vardır bi hayır deyip teselli oluyorum..
@Mogami canm ben daha adet olmadım olunca bat sölerim peşinensuratımı koyarsın artık
İyi donmemissin canim peki neyden olmus kist streste yapiyormus galiba hapla cabuk gecer canimevet canım iyiki gitmişim az daha yoldan dönüyodum üşütmüşün diyecek boşa para vercem diye ..
Paylaştım Kuzumm geride kaldı... Benim mesajlarima bakıp bulabilirsin :) iyi gidiyor bitanem... Yarın randevum var nasipse...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?