2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyidir tatlım çalışmalar devam evet taşınıyorum bol bol koli bantlıyorum yorucu gerçekten cumartesi gidiyoruz hayırlısı bakalım canm sende çalışmalar ne alemde
Yok canim paylasmadim bende ozledim seni canim nasil gidiyor calismalar tasiniyor muydun sanki oyle hatirliyorum

İyidir tatlım çalışmalar devam evet taşınıyorum bol bol koli bantlıyorum yorucu gerçekten cumartesi gidiyoruz hayırlısı bakalım canm sende çalışmalar ne alemde
Kolay gelsin canim kismetse bende yilbasindan sonra ev almayi dusunuyoruz kayinbabam emekli oluyor biraz o destek cikacak yumurtlama gunlerine girdim canim gun asiri calisiyoruz bakalim kismet

maşallahhh maşallahhh boylu poslu güzel hatunsun iri iri gözler ayy çok beğendim tatlım seni :)
ayyy gercekten mi bende senin inceliğini şekerliğini begendim tatlım benim ama biraz tombişim ben seviyorum ben sizleri ya vallahi su bir kaçgündür sinir hatsafadaydı şu güzel sözleriniz beni kendime getirdi hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum

Biraz borçlandık ama ev sahibi olduk şükür darısı isteyen herrkeze doktor eşime gün aşırı ilişki istiyorum dedi gün aşırı olmasa da fırsat buldukça iki uç günde bir çalışma var bakalım umudum yok ama doktor var diyor ocak ayına kadar devam sonra olmazsa doktor gel demişti
Kolay gelsin canim kismetse bende yilbasindan sonra ev almayi dusunuyoruz kayinbabam emekli oluyor biraz o destek cikacak yumurtlama gunlerine girdim canim gun asiri calisiyoruz bakalim kismet

tombiş değil hafif balık etli diyelim :) çok hoş hatunsun gerçekten, ben minyonum yaaa severim böyle boy posu alımı :) maşallah sana artık doğumdan sonra bebiş emmeyi bırakınca dikkat eder kısa sürede verirsin istediğin kiloya inersin takılma bunlara :)

güle güle oturun iyi günler görüp o evinizde de çoğalın mutlulukla inşallahh,Allah yardımcısıdır ev alanın

Hayirli olsun canim rabbim yardim eder odersiniz borcunuzu cok sevindim ev almaniza darisida bize olsun insallah yeni eve yeni bi bebis yelsin insallah dr bizede gun asiri demisti bizim 7 aydir duzenli iliski oluyor ama kismet nazli bebis bekletiyor bizi

Bide bu var hanfendiciim :)

Kiz bende minyonum bende boy pos severim ama bende yok iste

Kiz bende minyonum bende boy pos severim ama bende yok iste
yaaaaa işte o zamaannn koyabilirsen yarın resmini koy da bir tanışalımmm :) ayne kuzu yok bende de, eşim boylu poslu maşallah bebiş olursa ona benzeyebilir sorun yok :)

Ya bizde 4 aydır düzenli iluşki ama yok olmuyor doktor 6 ay dolsun gel dedi inşallah 6 ay dolmadan hamiş kalırım sağol canm inşallah yeni evde beniş gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…