o senin tatlılığın şekerimİyidir canm sen basılan bebiş nasıl bu ara fotonlar gördüm maşallah çok tatlısın
Yok canim paylasmadim bende ozledim seni canim nasil gidiyor calismalar tasiniyor muydun sanki oyle hatirliyorum
Bana tikla profile gelip mesajlarima bak... Telden girdiğimnicin paylaşamiyorum şu an canim :)Ya ama çok merak ediyorum canm seni hangi sayfada Acep
maşallahhh maşallahhh boylu poslu güzel hatunsun
Kolay gelsin canim kismetse bende yilbasindan sonra ev almayi dusunuyoruz kayinbabam emekli oluyor biraz o destek cikacak yumurtlama gunlerine girdim canim gun asiri calisiyoruz bakalim kismetİyidir tatlım çalışmalar devam evet taşınıyorum bol bol koli bantlıyorum yorucu gerçekten cumartesi gidiyoruz hayırlısı bakalım canm sende çalışmalar ne alemde
ayyy gercekten mimaşallahhh maşallahhh boylu poslu güzel hatunsuniri iri gözler ayy çok beğendim tatlım seni :)
çoookkkk kolay gelsin haziran ayında taşındığımdan nasıl birşeydir iyi bilirim :)İyidir tatlım çalışmalar devam evet taşınıyorum bol bol koli bantlıyorum yorucu gerçekten cumartesi gidiyoruz hayırlısı bakalım canm sende çalışmalar ne alemde
Kolay gelsin canim kismetse bende yilbasindan sonra ev almayi dusunuyoruz kayinbabam emekli oluyor biraz o destek cikacak yumurtlama gunlerine girdim canim gun asiri calisiyoruz bakalim kismet
tombiş değil hafif balık etli diyelim :) çok hoş hatunsun gerçekten, ben minyonum yaaa severim böyle boy posu alımı :) maşallah sana artık doğumdan sonra bebiş emmeyi bırakınca dikkat eder kısa sürede verirsin istediğin kiloya inersin takılma bunlara :)ayyy gercekten mibende senin inceliğini şekerliğini begendim tatlım benim ama biraz tombişim ben seviyorum ben sizleri ya vallahi su bir kaçgündür sinir hatsafadaydı şu güzel sözleriniz beni kendime getirdi hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum
Hanfendi im bu da ben :)http://i.hizliresim.com/pY59Pq.jpg
http://i.hizliresim.com/kYMJvr.jpg
http://i.hizliresim.com/NbLWEY.jpg
Hehe , yalnız çekilmemişim hiç nerdeyse, bunları zor buldum , hep kociş bitmiş yanımda
Ben kınada da gelinlik giydim baştan 1.resim kınadan kuzular
ç
çoookkkk kolay gelsin haziran ayında taşındığımdan nasıl birşeydir iyi bilirim :)
güle güle oturun iyi günler görüp o evinizde de çoğalın mutlulukla inşallahh,Allah yardımcısıdır ev alanınBiraz borçlandık ama ev sahibi olduk şükür darısı isteyen herrkeze doktor eşime gün aşırı ilişki istiyorum dedi gün aşırı olmasa da fırsat buldukça iki uç günde bir çalışma var bakalım umudum yok ama doktor var diyor ocak ayına kadar devam sonra olmazsa doktor gel demişti
Hayirli olsun canim rabbim yardim eder odersiniz borcunuzu cok sevindim ev almaniza darisida bize olsun insallah yeni eve yeni bi bebis yelsin insallah dr bizede gun asiri demisti bizim 7 aydir duzenli iliski oluyor ama kismet nazli bebis bekletiyor biziBiraz borçlandık ama ev sahibi olduk şükür darısı isteyen herrkeze doktor eşime gün aşırı ilişki istiyorum dedi gün aşırı olmasa da fırsat buldukça iki uç günde bir çalışma var bakalım umudum yok ama doktor var diyor ocak ayına kadar devam sonra olmazsa doktor gel demişti
Bide bu var hanfendiciim :)http://i.hizliresim.com/9pmZrN.jpg
Kibar diyenlere gelsiiinnn , etraftan çekinmeyelim azcık merak ediyoruz birbirimizi di miii
@Mogami geç oldu ama son zamanlarda hiç fotoğraf çekilmemişim onu fark ettim... en son çekildiğim bu mezuniyet resimleri,,, artık idare ediverin
Sen çok iyisiiin , amin amiiin , aynıları ve fazlası senin için geçerli tatlım beniiimRabbim sana gönlündeki tüm güzellikleri nasip etsiiiinnn....
ayyyy çok teşekkür ederim bebeğimmmmSorma çok zor gerçekten canm bu arada fotonu gördüm çook tatlısın çok beğendim seni gerçekten
Hanfendi im bu da ben :)
Kiz bende minyonum bende boy pos severim ama bende yok istetombiş değil hafif balık etli diyelim :) çok hoş hatunsun gerçekten, ben minyonum yaaa severim böyle boy posu alımı :) maşallah sana artık doğumdan sonra bebiş emmeyi bırakınca dikkat eder kısa sürede verirsin istediğin kiloya inersin takılma bunlara :)
ayyyy çok teşekkür ederim bebeğimmmmben o günlerde rüyamda koli ve bant görüyordum
yaaaaa işte o zamaannn koyabilirsen yarın resmini koy da bir tanışalımmm :) ayne kuzu yok bende de, eşim boylu poslu maşallah bebiş olursa ona benzeyebilir sorun yok :)Kiz bende minyonum bende boy pos severim ama bende yok iste
Hayirli olsun canim rabbim yardim eder odersiniz borcunuzu cok sevindim ev almaniza darisida bize olsun insallah yeni eve yeni bi bebis yelsin insallah dr bizede gun asiri demisti bizim 7 aydir duzenli iliski oluyor ama kismet nazli bebis bekletiyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?