Tamam canim becerebilirsem telden gondermeye calisayim bakalim benim esim benden uzun ama cok uzun degil tanisalim kuzum benimde instegramim vardi sifreyi unuttumyaaaaa işte o zamaannn koyabilirsen yarın resmini koy da bir tanışalımmm :) ayne kuzu yok bende de, eşim boylu yan maşallah bebiş olursa ona benzeyebilir sorun yok :)
güle güle oturun iyi günler görüp o evinizde de çoğalın mutlulukla inşallahh,Allah yardımcısıdır ev alanın
İnsallah bebisin gelir canim dr gitmeye gerek kalmadan hayirlisiylaYa bizde 4 aydır düzenli iluşki ama yok olmuyor doktor 6 ay dolsun gel dedi inşallah 6 ay dolmadan hamiş kalırım sağol canm inşallah yeni evde beniş gelir
hatırlarsan ordanda ekleşiriz bebeğim, becerirsin :) seennnnTamam canim becerebilirsem telden gondermeye calisayim bakalim benim esim benden uzun ama cok uzun degil tanisalim kuzum benimde instegramim vardi sifreyi unuttum
Tamam kuzum cok isterimhatırlarsan ordanda ekleşiriz bebeğim, becerirsin :) seennnn
Bide bu var hanfendiciim :)
Teşekkür ederim canim benim...:) seni de merak ediyoruz :)Ayy canm çok tatlısın maşallah gözlerin ne güzel öyle
İnsallah bebisin gelir canim dr gitmeye gerek kalmadan hayirlisiyla
Teşekkür ederim canim benim...:) seni de merak ediyoruz :)
Yok tatlim değil... Sağ olasiiin...en kısa zamanda sende paylaş görelim di miii :)Kapalısın çok güzel gerçekten maşallah gözlere ayrıca beğendim lens değil demi maşallah
Ona mi sordun ay deli... İyi o zaman ne yapalim...:)Ya sorma çok istiyorum paylaşmak ama eşim izin vermiyor maalesef ama bende kapalıyım canm
Evet canim kurtaj oluyor yok elisa hamile degil adet oldu canim insallah kasimda guzel haberler verecekYarenim yarın k7rtaj mı oluyor çok üzüldüm gerçekten elisa hamilemi onu takip edemedim ya
bilmiyorum ki canm dediği şey bildiğimiz seydi yumurta oluşur büyür ama çatlamaz bazen ve böle kist oluşur ama seninki kanama yapıyo dedi inşallah cabuk gecer canmİyi donmemissin canim peki neyden olmus kist streste yapiyormus galiba hapla cabuk gecer canim
Kullanmasan daha iyi elbette... Daha uzun sürsede atlatirsin gribini insaAllah... Bende daha yeni atlatiyorum...Hamile olunca sıfır ilaçla... Geçmiş olsun canim :)Arkadaslarr birsey sorucamm bilgisi olanlar cevaplasin lutfen.biz 4 aydir bebek dusunuyoruz bu ayki reglimde ekim 25.simdi bebek calismalari devam ediyor ama grip oldum bebek varmidir yokmudur bilmedigim icin ilac icemiyorum korkuyorum ya varsa birsey olursa diye.ilac kullansam birsey olur mu?
Benim esimde istemiyor fotograf falan atmamio yuzden sormadan atarim atabilirsemOna mi sordun ay deli... İyi o zaman ne yapalim...:)
Amin canim gecer sen rahat olbilmiyorum ki canm dediği şey bildiğimiz seydi yumurta oluşur büyür ama çatlamaz bazen ve böle kist oluşur ama seninki kanama yapıyo dedi inşallah cabuk gecer canm
Doğrudur canim...kocisler böyledir...:)Benim esimde istemiyor fotograf falan atmamio yuzden sormadan atarim atabilirsem
Ona mi sordun ay deli... İyi o zaman ne yapalim...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?