2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yaaaaa işte o zamaannn koyabilirsen yarın resmini koy da bir tanışalımmm :) ayne kuzu yok bende de, eşim boylu yan maşallah bebiş olursa ona benzeyebilir sorun yok :)
Tamam canim becerebilirsem telden gondermeye calisayim bakalim benim esim benden uzun ama cok uzun degil tanisalim kuzum benimde instegramim vardi sifreyi unuttum

kızlaaarr ben aslanpençemi içip yatacağım :) ocakta kaynıyor şimdi, erkenden uyuyorum tavuklar gibi,ama pazar bile geç kalkamam,uyuyan insanlarada imrenirim çünkü ben 7-7:30 gibi kalkarım :) vücut alışık, iyi geceler taptatlı rüyalar ve yarında musmutlu haberlerde buluşmak üzere

Tamam canim becerebilirsem telden gondermeye calisayim bakalim benim esim benden uzun ama cok uzun degil tanisalim kuzum benimde instegramim vardi sifreyi unuttum
hatırlarsan ordanda ekleşiriz bebeğim, becerirsin :) seennnn

Arkadaslarr birsey sorucamm bilgisi olanlar cevaplasin lutfen.biz 4 aydir bebek dusunuyoruz bu ayki reglimde ekim 25.simdi bebek calismalari devam ediyor ama grip oldum bebek varmidir yokmudur bilmedigim icin ilac icemiyorum korkuyorum ya varsa birsey olursa diye.ilac kullansam birsey olur mu?

İyi donmemissin canim peki neyden olmus kist streste yapiyormus galiba hapla cabuk gecer canim
bilmiyorum ki canm dediği şey bildiğimiz seydi yumurta oluşur büyür ama çatlamaz bazen ve böle kist oluşur ama seninki kanama yapıyo dedi inşallah cabuk gecer canm

Kullanmasan daha iyi elbette... Daha uzun sürsede atlatirsin gribini insaAllah... Bende daha yeni atlatiyorum...Hamile olunca sıfır ilaçla... Geçmiş olsun canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…