28 miii duyda inanma 25 te takılıı kal sennn kimse anlamazz :)
28 lik çıtır...bugünlerin kıymetini bilmek lazımWuhuu çok çıtır fistiksin canım
kızlar ben geldım dr maşallahdiyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
gerçekten mi ama nedense ben kendimi çökmüş gibi hissediyorum yaş oldu 31
aynen canm kendini yıpratmakla bebiş falan gelmiyor kendime bakıcam bundan sonra iyice paçoz olmuştum biraz bakım sart kaç kilosun sen ben 65e dayandım 2 senede 55e ineyim diyorum :)kesinlikle öyle bende böyle düşünmene sevindim bende öyle yaptım kendime baktım saç baş vs :) iyi geliyor :) kilo aldım rejime başladım bugün :) önce kendimizi iyi hissedelim sonra bebişimiz dahil olsun merkez noktayı bebiş haline getirmeyelim
kizlar hic sirasi diyil biliyorum ama benim bugun 15 gun ve doktor bugun iliski onerdi ve benim belim agriyor birde adet sancisi gibi agrim var dun aksamda cok siddetli bir sancim oldu sag tarafda sizde yum olmusmudur yani bel agrirmi yada sanci olurmu??????????/aydinlatirmisiniz beni ben hiic anlamam
canım çok geçmiş olsun umarım biran evvel yok olurda çalışmalara devam edersin ama ben senden umutluyum gelecek ay inşaAllah olacakcanm hamişlikten şüphelenmiştim kasık ağrılarımdan dolayı, ama nurtopu gibi 4cm kistim varmış da ben ayaklarını üşütmüşün dicek diye gitmicektim doktora az kalsın
Hadi göreyim seni yolla gitsin fazlalıkları madem rahatsız hissediyorsunben 25 bizde ailece beyazları seviyoruzzz ama bugün rejime girdim :))
amin arkadasım darısı burdakı tum kızların başınaannesi birden bu çoook güzeeel bir kız diyesim geldi maşallahh Rabbim kucağınıza almayı naspi etsin tamamına erdirsin inşallahhh
sen benim tam tahmin ettiğim gibisin bu hatunun lider ruhu var derdim içimden nitekim adamın tepesindesin maşaAllah ya kızlar harikasınız hepiniz Rabbim bahtlarınızı da güzel eylesin inşaAllah...28 lik çıtır...bugünlerin kıymetini bilmek lazım
Çok ayıp çokgerçekten mi ama nedense ben kendimi çökmüş gibi hissediyorum yaş oldu 31:) :)
inş kaygılar hep olucak hayatımızda eşim diyoki sen doğuma kadar böyle panik olursun diyoyaçocuk büyüdüüü yürüyecek sen kaygı yapmazsın artık asimmm maşallahhh çok iyi allahın izniyleee
kasımda zaten çalışma yapamıcaktım canm o kadar engel çıktı ki ben de böylesi hayırlı dedim inşallah gececek hemen aralık batına hamiş yazacak :)canım çok geçmiş olsun umarım biran evvel yok olurda çalışmalara devam edersin ama ben senden umutluyum gelecek ay inşaAllah olacak
kızlar ben geldım dr maşallahdiyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
maşaAllah annesii büyümüş bu ufaklık...inş cnm darısı isteyen herkezin başına
Canım Yasitiz bende 29 ama srn baya genç genç duruyorsun28 lik çıtır...bugünlerin kıymetini bilmek lazım
evt ya bi usg öyle güzel oynuyorki dr bile dedi çok hareketli masallahOy maşallah asim ne tatlı görünüyor.
valla yorumuna tav oldum resmensen benim tam tahmin ettiğim gibisin bu hatunun lider ruhu var derdim içimden nitekim adamın tepesindesin maşaAllah ya kızlar harikasınız hepiniz Rabbim bahtlarınızı da güzel eylesin inşaAllah...
hemşerim ne çıtırsın sen öyle nazar değmesin valla çok güzelmişsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?