2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aynen canm kendini yıpratmakla bebiş falan gelmiyor kendime bakıcam bundan sonra iyice paçoz olmuştum biraz bakım sart kaç kilosun sen ben 65e dayandım 2 senede 55e ineyim diyorum :)

Canım benim ağrım oluyor hissedilir hatta baş ağrısı bilem yapabiliyor. Ben arkadaşıma demiştim bugün yumurtluyorum bence diye akşam eve gidince ovulasyon testi yapmıştım ve kopkoyu çıkmıştı testim. Ertesi gün değil sonraki günde çatlamıştı. Özellikle ben akıntımdan anlıyorum. Çatlamadan 2 gün önce falan başlıyor.

canm hamişlikten şüphelenmiştim kasık ağrılarımdan dolayı, ama nurtopu gibi 4cm kistim varmış da ben ayaklarını üşütmüşün dicek diye gitmicektim doktora az kalsın
canım çok geçmiş olsun umarım biran evvel yok olurda çalışmalara devam edersin ama ben senden umutluyum gelecek ay inşaAllah olacak

yaçocuk büyüdüüü yürüyecek sen kaygı yapmazsın artık asimmm maşallahhh çok iyi allahın izniyleee
inş kaygılar hep olucak hayatımızda eşim diyoki sen doğuma kadar böyle panik olursun diyo

canım çok geçmiş olsun umarım biran evvel yok olurda çalışmalara devam edersin ama ben senden umutluyum gelecek ay inşaAllah olacak
kasımda zaten çalışma yapamıcaktım canm o kadar engel çıktı ki ben de böylesi hayırlı dedim inşallah gececek hemen aralık batına hamiş yazacak :)

sen benim tam tahmin ettiğim gibisin bu hatunun lider ruhu var derdim içimden nitekim adamın tepesindesin maşaAllah ya kızlar harikasınız hepiniz Rabbim bahtlarınızı da güzel eylesin inşaAllah...
valla yorumuna tav oldum resmen özellikle erkekler söz konusu ise her zaman ipler elinde olacak sağolsun benim ki bana en başından kendi eliyle uzattı ipleri ...çok cadı hissettim kendimi yahu ben diyorum bu topikteki kızlar güzellikte sınır tanımıyor diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…