cnm dün tahlili sabah verdi öğleden snr alabilirsnz demiş ama aynı gün 2 kez izin isteyemm dedi tmm haklı ama sen al alabilirsen dediydi evdeydm ama annem kardeşim arkadasım geldiler oturduk çıkamadm nasıl alıym bgnde okulda toplantı yaptık yetişcektm ama sansımıza dr erken gitmiş eşimde izin almaktan sıkılıp utanıyo onun da etykisi var yrn nöbetciyim okulda hiç alamam snr hftsonu eee ney olck bizim test inş sabahtan 1 saat izin alır da merakımız gider
wuslt onu izleyecektim dün bulamadım sonra kociş de pek bırakmadı beniKizlar gece kaderimin yazildigi gunu izledim bi ciftin bebegi olmuyor her yollu denemisler sonra tasiyici anne buldular cok etkilendim
Bende sana katiliyorum canim erkek dr daha ilgili geliyor bana yarin guzel haberler verirsin insallah mucizen gobusundedir insallah
YAAAAAAAAAA RESİM ÇALIŞMASI YAPMIŞSINIZ VİCDANSIZ BACILAR BULA BULA OLMADIĞIM GÜNDE HEMDE
inş görmeyiz kırmızıları artıkBU SEFER BATLARIMIZ DEĞİŞTİ BEN GEÇEN AY GEÇ OLDUĞUM İÇİN İNŞALLAH BU SEFER BAT GELMİYCEK BEBİŞ GELECEK O ŞİŞKİNLİKLER ONDANDIR :)
Canim bebisini gormussun masallah kalp atislarini da duyarsin insallah rabbim bizede nasip etsin insallahHoşdeldiiiin , sabretmek çok zor oluyor bu ugurda...minnoşunu özlüyorsundur...sağ salim gelsin inşsaAllah :)
Bilemedim cinsiyeti canım , sağlıklı bir minnoşun olsun da :) kocaman olmuş , zaman ne çabuk geçiyor :)
Bende bugün gördüm..şimdiden özledim
ben bile topikteyim kaçırrdığım resimler olmuştu dönüp dönüp baktım vallaRESİM ÇALIŞMASI EVET ANAOKULU GİBİ OLDU SENDE YAP SENDE DEMİNOSUM
KAYGILI DAN GENE BİR BOMBARESİM ÇALIŞMASI EVET ANAOKULU GİBİ OLDU SENDE YAP SENDE DEMİNOSUM
Ben normalde pek dizi seyretmem gece 1 bucuk falandi herhalde tesaduf izledim cok etkilendim begendim sali gunleri cikiyormus sanirimwuslt onu izleyecektim dün bulamadım sonra kociş de pek bırakmadı benigüzel miydi
İNŞ. 25 EKİM CANIM DAHA VAR BENİM YARINDA DOKTORA GİDECEM ASLINDA ADETTEN HEMEN SONRAYA RANDEVU ALMIŞTIM AMA İPTAL OLDU EN YAKIN 17SİNE VARDI ONA ALDIM BAKALIM YARIN BELKİ TUTMUŞ BİR GEBELİK GÖREBİLİRİZinş görmeyiz kırmızıları artıkbatın ne peki tatlım
Off seninki de zor karar Kaygılım ya, valla canım bence bi doktorun teşhisine güvenmemek gerekiyo. İkinci bi doktorun görüşünü mutlaka alma taraftarıyım kendi adıma.
Erkek doktordan şimdi mail geldi kızlar, adam 10 dk içinde mail cevapladı. Bu bile yeter bana. Adet gecikmesinin nedenine hormon testleriyle bakılabilir yazmış, onun dışında 1.20 için evet negatif demiş ancak geç döllenme ihtimalinden de bahsetmiş. Olabilir demiş yani. Güncel tahlillerinizle birlikte gelin görüşelim diye bitirmiş. İyi de ben son çektirdiğim ultrasonu o kadından nasıl isticemSeni bıraktım ver ultrason kağıdımı mı dicem? Off yaaaaaaa, bi daha ultrason çektirip muayene olursam da maddi olarak göçücem. Çile çektim resmen bu ay yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kayınvalidemlerin çok güvendiği doktora gittim coraspin verdi vs bir de kendi annemin teyzemin gittiği doktora gittim o kadının konuşkan olması vs seviyorum oda bir şey kullanma dedi oldu iki doktorbi üçüncüye gitmek istemedim ama bizim oraya yakın yerde bi kadın doğumcu varmış iyi bugün nette okudum h sonu belki bi görünürüm
Amiiin canım benim sağ olasııın , darısı başınıza olsun inşaAllah bitanem beniiimCanim bebisini gormussun masallah kalp atislarini da duyarsin insallah rabbim bizede nasip etsin insallah
ay hadi inş tatlım kan verceksin yaniİNŞ. 25 EKİM CANIM DAHA VAR BENİM YARINDA DOKTORA GİDECEM ASLINDA ADETTEN HEMEN SONRAYA RANDEVU ALMIŞTIM AMA İPTAL OLDU EN YAKIN 17SİNE VARDI ONA ALDIM BAKALIM YARIN BELKİ TUTMUŞ BİR GEBELİK GÖREBİLİRİZ
hayır bu senin çok doğal hakkın gidip ultrason görüntülerini isteyeceksin ayrıca niye sana direk vermedi ki başka yere gitme diye yapıyorlar hiç etik değil al eşim ısrarcı bi doktora göstericekmiş de al tospamm :)
Oy yaaa...Erkek doktordan şimdi mail geldi kızlar, adam 10 dk içinde mail cevapladı. Bu bile yeter bana. Adet gecikmesinin nedenine hormon testleriyle bakılabilir yazmış, onun dışında 1.20 için evet negatif demiş ancak geç döllenme ihtimalinden de bahsetmiş. Olabilir demiş yani. Güncel tahlillerinizle birlikte gelin görüşelim diye bitirmiş. İyi de ben son çektirdiğim ultrasonu o kadından nasıl isticemSeni bıraktım ver ultrason kağıdımı mı dicem? Off yaaaaaaa, bi daha ultrason çektirip muayene olursam da maddi olarak göçücem. Çile çektim resmen bu ay yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oy yaaa...ben şimdilik ameliyattan vazgeçtim tahlillerimi alabilir miyim desen mi ki
bi doktor arkadaş istedi o da bakacakmış de nolacak boşver canım doktor seçimi elbette sana kalacak :)Erkek doktordan şimdi mail geldi kızlar, adam 10 dk içinde mail cevapladı. Bu bile yeter bana. Adet gecikmesinin nedenine hormon testleriyle bakılabilir yazmış, onun dışında 1.20 için evet negatif demiş ancak geç döllenme ihtimalinden de bahsetmiş. Olabilir demiş yani. Güncel tahlillerinizle birlikte gelin görüşelim diye bitirmiş. İyi de ben son çektirdiğim ultrasonu o kadından nasıl isticemSeni bıraktım ver ultrason kağıdımı mı dicem? Off yaaaaaaa, bi daha ultrason çektirip muayene olursam da maddi olarak göçücem. Çile çektim resmen bu ay yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eee yok ki hiçbirinizi göremedim benRESİM ÇALIŞMASI EVET ANAOKULU GİBİ OLDU SENDE YAP SENDE DEMİNOSUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?