2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ODA HAKLI SENDE BÖYLE KEŞKE ALSAYDIN FLN YAPIP DUYGUSALA BAĞLASAN :):)

wuslt onu izleyecektim dün bulamadım sonra kociş de pek bırakmadı beni güzel miydi

Canim bebisini gormussun masallah kalp atislarini da duyarsin insallah rabbim bizede nasip etsin insallah

Erkek doktordan şimdi mail geldi kızlar, adam 10 dk içinde mail cevapladı. Bu bile yeter bana. Adet gecikmesinin nedenine hormon testleriyle bakılabilir yazmış, onun dışında 1.20 için evet negatif demiş ancak geç döllenme ihtimalinden de bahsetmiş. Olabilir demiş yani. Güncel tahlillerinizle birlikte gelin görüşelim diye bitirmiş. İyi de ben son çektirdiğim ultrasonu o kadından nasıl isticem Seni bıraktım ver ultrason kağıdımı mı dicem? Off yaaaaaaa, bi daha ultrason çektirip muayene olursam da maddi olarak göçücem. Çile çektim resmen bu ay yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Off seninki de zor karar Kaygılım ya, valla canım bence bi doktorun teşhisine güvenmemek gerekiyo. İkinci bi doktorun görüşünü mutlaka alma taraftarıyım kendi adıma.

ben kayınvalidemlerin çok güvendiği doktora gittim coraspin verdi vs bir de kendi annemin teyzemin gittiği doktora gittim o kadının konuşkan olması vs seviyorum oda bir şey kullanma dedi oldu iki doktor bi üçüncüye gitmek istemedim ama bizim oraya yakın yerde bi kadın doğumcu varmış iyi bugün nette okudum h sonu belki bi görünürüm

hayır bu senin çok doğal hakkın gidip ultrason görüntülerini isteyeceksin ayrıca niye sana direk vermedi ki başka yere gitme diye yapıyorlar hiç etik değil al eşim ısrarcı bi doktora göstericekmiş de al tospamm :)

Allah sonumuzu hayır etsin valla canım, çok zormuş bu işler. Hem maddi hem manevi zor bi süreç. Umarım içine sinen doktoru en kısa zamanda bulursun sen de, ben de bulurum :)

ay hadi inş tatlım kan verceksin yani süper inş tutmuştur

Ayy diyemem kiiii, ayıp olmaz mı? Valla yerin dibine girerim, of ağlıcam yemin ederim

Oy yaaa... ben şimdilik ameliyattan vazgeçtim tahlillerimi alabilir miyim desen mi ki

bi doktor arkadaş istedi o da bakacakmış de nolacak boşver canım doktor seçimi elbette sana kalacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…