- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
BU AY İÇİN PEK BEKLENTİM YOK CANIM BAYRAMDI DÜĞÜNDÜ BİLMEM NEYDİ ÇOK FAZLA ÇALIŞAMADIK AMA SENDEN UMUDUM VAR İNŞ. ALLAHIM HAYIRLISIYLAay hadi inş tatlım kan verceksin yanisüper inş tutmuştur
bi doktor arkadaş istedi o da bakacakmış de nolacak boşver canım doktor seçimi elbette sana kalacak :)
KAYGILI DAN GENE BİR BOMBA
Napacaksın ki o zaman tahlilleri demez mi?
Allah sonumuzu hayır etsin valla canım, çok zormuş bu işler. Hem maddi hem manevi zor bi süreç. Umarım içine sinen doktoru en kısa zamanda bulursun sen de, ben de bulurum :)
sen içini ferah tut adam işini mesleğini yapıyor hele bir de uzmansa diğer kadın dr. a 10 basar valla, hastanneyemi muayenehaneyemi gidiceksin? daralma hiç iyi olmak için şifa bulmak için gidiyorsun.Doğru söylüyosun tatlım, işte 1 kere şeytanın bacağını kırıp gidebilsem erkek doktora... Şu an kendimi o masada erkek doktorun karşısında hayal edince bile içim daralıyo ama napayım, gidicem mecbur
Ayy diyemem kiiii, ayıp olmaz mı? Valla yerin dibine girerim, of ağlıcam yemin ederim
eee yok ki hiçbirinizi göremedim ben
sen içini ferah tut adam işini mesleğini yapıyor hele bir de uzmansa diğer kadın dr. a 10 basar valla, hastanneyemi muayenehaneyemi gidiceksin? daralma hiç iyi olmak için şifa bulmak için gidiyorsun.
vardır bunda da bir hayır yaaa, sen birde bunun için stres olup telaş yapma iyidir inşallah sonuçlarrr kuzumcnm dün tahlili sabah verdi öğleden snr alabilirsnz demiş ama aynı gün 2 kez izin isteyemm dedi tmm haklı ama sen al alabilirsen dediydi evdeydm ama annem kardeşim arkadasım geldiler oturduk çıkamadm nasıl alıym bgnde okulda toplantı yaptık yetişcektm ama sansımıza dr erken gitmiş eşimde izin almaktan sıkılıp utanıyo onun da etykisi var yrn nöbetciyim okulda hiç alamam snr hftsonu eee ney olck bizim test inş sabahtan 1 saat izin alır da merakımız gider
Belki yerlesme kanamasidir.Az önce tuvalette peçeteye pembelik geldi.. hastalanan da daha 1hafta var..
Nasıl bi bbünyedir bendeki arkadaş yaa...
Az önce tuvalette peçeteye pembelik geldi.. hastalanan da daha 1hafta var..
Nasıl bi bbünyedir bendeki arkadaş yaa...
hangisi kuzuHastane canım.
amin inşallah canım aslında içime sinen kadını buldum kuzenimde tıp son sınıf öprencisi kadını çok beğniyor bakış açıları aynı ama sanırım benim düşük yapmamdan ötürü içim bi önlem almam gerektiğini söylüyor doktorda gerek görmedi anlattı ama ben içime anlatamıyorum
hangisi kuzu
bişi desem eltimde hamiş ya hani yeni, vücudu su topluyor ödem ödem hep :)inşallah tatlım bende bi şişkinlik var ki öyle böyle değil göbek oldu resmen bata az kaldı 22 si
Niye desin ki , onlar senin tahlillerin canım ... demez yani... olur da derse bunlar benim tahlillerim elbette almak hakkın bunu söylersin uygun bir dille...Napacaksın ki o zaman tahlilleri demez mi?
fitili ben teşledim ehehehehehe :) :)YAAAAAAAAAA RESİM ÇALIŞMASI YAPMIŞSINIZ VİCDANSIZ BACILAR BULA BULA OLMADIĞIM GÜNDE HEMDE
SirriEyvan canım kimden ne çekiniyosunuz konunun başını kaçırdım ama yapılan tüm tahlil ve tetkiklerini vermek zorunda sana öyle bi saçmalık yok, ikinci bir görüş almak istiyorum dosyamı verin diyeceksin bitti nokta!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?