2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bi doktor arkadaş istedi o da bakacakmış de nolacak boşver canım doktor seçimi elbette sana kalacak :)

Di mi? En mantıklısı o. Senet mi imzaladım sanki? Ama işte bunu kadına söyleyip kadının o ifadesini görmek çok beter. Ama yapıcam mecburen. Yarın çat kapı gideyim muayenehanesine, belki kendisi yoktur. Sekreterinden alırım kaçarım

Allah sonumuzu hayır etsin valla canım, çok zormuş bu işler. Hem maddi hem manevi zor bi süreç. Umarım içine sinen doktoru en kısa zamanda bulursun sen de, ben de bulurum :)

amin inşallah canım aslında içime sinen kadını buldum kuzenimde tıp son sınıf öprencisi kadını çok beğniyor bakış açıları aynı ama sanırım benim düşük yapmamdan ötürü içim bi önlem almam gerektiğini söylüyor doktorda gerek görmedi anlattı ama ben içime anlatamıyorum

sen içini ferah tut adam işini mesleğini yapıyor hele bir de uzmansa diğer kadın dr. a 10 basar valla, hastanneyemi muayenehaneyemi gidiceksin? daralma hiç iyi olmak için şifa bulmak için gidiyorsun.

Ayy diyemem kiiii, ayıp olmaz mı? Valla yerin dibine girerim, of ağlıcam yemin ederim

anlıyorum bende öyleyim ama olma zorla değil gidip raporlarımı almamışım alabilir miyim de inan en doğal hakkın vermemesi ne kadar kötü senin isterken çekinmene hiççç gerek yok benim doktorum hemen verir raporlarımı

vardır bunda da bir hayır yaaa, sen birde bunun için stres olup telaş yapma iyidir inşallah sonuçlarrr kuzum

O zaman rahat ol canımcım, kuzenin de bi anlamda kefilse o doktora, hiç değiştirme bence.

Evet, işte normalde ben derim bu tarz şeyleri ama şimdi bu kadın iyi davrandı bana Allah için. Hani tersime gidecek bi şey yapsaydı hiç gocunmadan isterdim. Yine de isticem tabii yapacak bi şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…