2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Iıoooo
çok sevindim darısı başımıza senden öndeyim ben belki gititğimde kalp atışını duyabilirim o zaman

şöyle olabilir ben ameliyatı ertelemek istiyorum şimdilik maddi durumdan dolayı falan dersin, sonra devlette olucam dersin elimdede en son ultrasonum olmalı dersin alırsın ne şiş yanar ne kebap, almalısın o usg yi üzülmeeee

oyy oyy yesin teyzesi onu maşaAllah kuzuma

Y

Sonumuz Yeterki gülücükler olsun tatlım.. Benim her sorunum trajikomik zaten

sorun demek olmaz ki niye sorun olsun canım zamanında adet olmak iyidir güzeldir bebişte gelecek inşallah ama dur bakalım adet mi gerçekten bir hafta öncesinden yerleşme olmasın umutlanmada biz bi düşünelim :)

nolacak bizim bu kibarlığımız inceliğimiz hiç bilmiyorum :)

Kızlar adetim gecikince içim rahat etmedi doktora gittim kist varmış o engel olabilir dedi ama adetle atılanlardanmış. Adet söktürücü yazdı ama kan istedi kan sonucuna göre negatif çıkarsa ilacı kullan dedi. Hayırlısı olsun inş kist önemli bir problem değildir.
canim bendede vardi kendi kendine gitti bir baktik yok olmus ben sogan suyu icmeyi dusunmustum hatta canin skilmasin atilir insallah
Adetten sonra soğan kürü yapmayı düşünüyorum cnm inş faydası olur

evet erken gidersin olmadı 08:30 da çoğu doktor olmaz aceleye verip al kuzum

ARALIKLI ÇALIŞMAK DAHA İYİMİŞ BEBİŞ İÇİN BENSE HER GÜN YAPTIM KİMİN TUTARSA DİĞERİ ONA GÖRE DAVRANIR BARİ ÖBÜR AYA AMA İNŞ İKİMİZDE HAMİŞ KALIRIZ HAYIRLISIYLA :)

soğan kürü bu kistlere çok faydalıymış, hatta sağlıklı kadınların bile yılda 1 kez enfeksiyon riskine karşı soğan kürü yapması yapması gerekirmiş, yalnız mide rahatsızlığı olanlar dikkat etmeliymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…