- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
çok sevindim darısı başımıza senden öndeyim ben belki gititğimde kalp atışını duyabilirim o zamanTeyzeleriiiii , minnoşu ve keseyi gördük bugüün , satımla birebir miniğim , maaşAllah ona
1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi , tamam dediiimmm
26 ekim tam 10 gün sonra evlilik yıldönümümüz ve eşimin doğum günü birde şimdi miniğimizin kalp atışları eklenecek nasipse... Rabbime şükürler olsun
En kısa zamanda darısı başınıza olsun kuzularım beniiimmm
Sonumuz Yeterki gülücükler olsunhayırlısı kuzumda güldürdün beni :)
şöyle olabilir ben ameliyatı ertelemek istiyorum şimdilik maddi durumdan dolayı falan dersin, sonra devlette olucam dersin elimdede en son ultrasonum olmalı dersin alırsın ne şiş yanar ne kebap, almalısın o usg yi üzülmeeeeErkek doktordan şimdi mail geldi kızlar, adam 10 dk içinde mail cevapladı. Bu bile yeter bana. Adet gecikmesinin nedenine hormon testleriyle bakılabilir yazmış, onun dışında 1.20 için evet negatif demiş ancak geç döllenme ihtimalinden de bahsetmiş. Olabilir demiş yani. Güncel tahlillerinizle birlikte gelin görüşelim diye bitirmiş. İyi de ben son çektirdiğim ultrasonu o kadından nasıl isticemSeni bıraktım ver ultrason kağıdımı mı dicem? Off yaaaaaaa, bi daha ultrason çektirip muayene olursam da maddi olarak göçücem. Çile çektim resmen bu ay yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
O zaman rahat ol canımcım, kuzenin de bi anlamda kefilse o doktora, hiç değiştirme bence.
oyy oyy yesin teyzesi onu maşaAllah kuzumaTeyzeleriiiii , minnoşu ve keseyi gördük bugüün , satımla birebir miniğim , maaşAllah ona
1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi , tamam dediiimmm
26 ekim tam 10 gün sonra evlilik yıldönümümüz ve eşimin doğum günü birde şimdi miniğimizin kalp atışları eklenecek nasipse... Rabbime şükürler olsun
En kısa zamanda darısı başınıza olsun kuzularım beniiimmm
Bilmem.. Açıkçası ihtimal de veremiyorum..Belki yerlesme kanamasidir.
Y
Sonumuz Yeterki gülücükler olsuntatlım.. Benim her sorunum trajikomik zaten
nolacak bizim bu kibarlığımız inceliğimiz hiç bilmiyorum :)Di mi? En mantıklısı o. Senet mi imzaladım sanki? Ama işte bunu kadına söyleyip kadının o ifadesini görmek çok beter. Ama yapıcam mecburen. Yarın çat kapı gideyim muayenehanesine, belki kendisi yoktur. Sekreterinden alırım kaçarım
Adetten sonra soğan kürü yapmayı düşünüyorum cnm inş faydası olurcanim bendede vardi kendi kendine gitti bir baktik yok olmus ben sogan suyu icmeyi dusunmustum hatta canin skilmasin atilir insallah
inş ondandır tatlım unutkanlık çok var bu ara ondan sonra şişkinlik ama kabızlık da olabilir inş ondandır hamişimdir :)bişi desem eltimde hamiş ya hani yeni, vücudu su topluyor ödem ödem hep :)
şahane şahane maşaAllah:)@Mogami bunlarda benim fotolarım
evet erken gidersin olmadı 08:30 da çoğu doktor olmaz aceleye verip al kuzumDi mi? En mantıklısı o. Senet mi imzaladım sanki? Ama işte bunu kadına söyleyip kadının o ifadesini görmek çok beter. Ama yapıcam mecburen. Yarın çat kapı gideyim muayenehanesine, belki kendisi yoktur. Sekreterinden alırım kaçarım
inş tatlım zatenBU AY İÇİN PEK BEKLENTİM YOK CANIM BAYRAMDI DÜĞÜNDÜ BİLMEM NEYDİ ÇOK FAZLA ÇALIŞAMADIK AMA SENDEN UMUDUM VAR İNŞ. ALLAHIM HAYIRLISIYLA
innnşallahhhhhh :)inş ondandır tatlım unutkanlık çok var bu ara ondan sonra şişkinlik ama kabızlık da olabilir inş ondandır hamişimdir :)
ARALIKLI ÇALIŞMAK DAHA İYİMİŞ BEBİŞ İÇİN BENSE HER GÜN YAPTIM KİMİN TUTARSA DİĞERİ ONA GÖRE DAVRANIR BARİ ÖBÜR AYA AMA İNŞ İKİMİZDE HAMİŞ KALIRIZ HAYIRLISIYLA :)İNŞ. 25 EKİM CANIM DAHA VAR BENİM YARINDA DOKTORA GİDECEM ASLINDA ADETTEN HEMEN SONRAYA RANDEVU ALMIŞTIM AMA İPTAL OLDU EN YAKIN 17SİNE VARDI ONA ALDIM BAKALIM YARIN BELKİ TUTMUŞ BİR GEBELİK GÖREBİLİRİZ
canım ultrason resmi varmı 12 haftalıkken ona bakıp tahmin yapıyım:)Kız hepiniz beğeneceğinize yorum yazsanıza yaa
Insallah bebistir canimBilmem.. Açıkçası ihtimal de veremiyorum..
Bebik konusunda tereddütlerim çokhayırlısı Allah tan..
soğan kürü bu kistlere çok faydalıymış, hatta sağlıklı kadınların bile yılda 1 kez enfeksiyon riskine karşı soğan kürü yapması yapması gerekirmiş, yalnız mide rahatsızlığı olanlar dikkat etmeliymiş..Kızlar adetim gecikince içim rahat etmedi doktora gittim kist varmış o engel olabilir dedi ama adetle atılanlardanmış. Adet söktürücü yazdı ama kan istedi kan sonucuna göre negatif çıkarsa ilacı kullan dedi. Hayırlısı olsun inş kist önemli bir problem değildir.
Adetten sonra soğan kürü yapmayı düşünüyorum cnm inş faydası olur
Göğüslerde varmi bse.ya da adet olacagin zaman agirirmiydiinş ondandır tatlım unutkanlık çok var bu ara ondan sonra şişkinlik ama kabızlık da olabilir inş ondandır hamişimdir :)
İNŞ. HAYIRLISIYLAARALIKLI ÇALIŞMAK DAHA İYİMİŞ BEBİŞ İÇİN BENSE HER GÜN YAPTIM KİMİN TUTARSA DİĞERİ ONA GÖRE DAVRANIR BARİ ÖBÜR AYA AMA İNŞ İKİMİZDE HAMİŞ KALIRIZ HAYIRLISIYLA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?