şahane şahane maşaAllah:)
BİZDE SENİN BENZETMELERİNİ SEVİYORUZ TATLIM :)seviyorum benzetmeleri asıl bomba senden gelecek inşallah gününden önce :))
evet erken gidersin olmadı 08:30 da çoğu doktor olmaz aceleye verip al kuzum
yaa tatlım bir günü daha var sanırım ama yarın olmayacak çalışma o zaman deeğil mi doğru anladım. cumartesi çatlar o günde olur çalışma, bence iyi gidiyorsun şimdilikEki Görüntüle 1271479 Kizlar bugunku ovulasyon testim gecede yspsam mi acaba bugun calisma olacak gun asiri yapiyoruz
canım bence yarın iyice koyulasır bu çalışmalara devam:)Eki Görüntüle 1271479 Kizlar bugunku ovulasyon testim gecede yspsam mi acaba bugun calisma olacak gun asiri yapiyoruz
Evet canim bu gece olucak calisma bide cumartesi olur gun asirimi devam etsem hergun mu karar veremedimyaa tatlım bir günü daha var sanırım ama yarın olmayacak çalışma o zaman deeğil mi doğru anladım. cumartesi çatlar o günde olur çalışma, bence iyi gidiyorsun şimdilik
yada canım istiyorsan bugün calısma yapma yarın akşam yapın ben öyle yapmıştım sonraki günlerde 2 gün daha üstte üstte yaptık sonra tekrar 3 günde 1Eki Görüntüle 1271479 Kizlar bugunku ovulasyon testim gecede yspsam mi acaba bugun calisma olacak gun asiri yapiyoruz
MİDE EKŞİMESİ VAR göğüslerden eminolamıyorum ara ara şişer gibiler ama normalde de öyle tatlım :) uçları hassas ara ara ..adete yakın şişerler evet tatlım ağrı çok az olur çoğu zaman farketmem bileGogus
Göğüslerde varmi bse.ya da adet olacagin zaman agirirmiydi
Soğan kürünün erken adet görrmeye neden olduğu görülmüş müdür acaba? Hiç duyan oldu mu?sorun demek olmaz ki niye sorun olsun canım zamanında adet olmak iyidir güzeldir bebişte gelecek inşallah ama dur bakalım adet mi gerçekten bir hafta öncesinden yerleşme olmasın umutlanmada biz bi düşünelim :)
şöyle olabilir ben ameliyatı ertelemek istiyorum şimdilik maddi durumdan dolayı falan dersin, sonra devlette olucam dersin elimdede en son ultrasonum olmalı dersin alırsın ne şiş yanar ne kebap, almalısın o usg yi üzülmeeee
Yarinda yapayim bakalim testi benim t cyi gecmiyor ayni koyulukta oluyor yarin silinirse catlamis oluyorcanım bence yarın iyice koyulasır bu çalışmalara devam:)
Pozitif gbi bencede basla.Eki Görüntüle 1271479 Kizlar bugunku ovulasyon testim gecede yspsam mi acaba bugun calisma olacak gun asiri yapiyoruz
İnşaallah canım.. Rabbim den ümit kesilmez ama çok fazla kaptırmiim ben kendimi yine deInsallah bebistir canim
o zaman gece biraz gec saatte ilişki olsun:)Yarinda yapayim bakalim testi benim t cyi gecmiyor ayni koyulukta oluyor yarin silinirse catlamis oluyor
Anladim canim bekleyip gorucez.MİDE EKŞİMESİ VAR göğüslerden eminolamıyorum ara ara şişer gibiler ama normalde de öyle tatlım :) uçları hassas ara ara ..adete yakın şişerler evet tatlım ağrı çok az olur çoğu zaman farketmem bile
dün oldumu çalışma? eğer olmadıysa bana kalsa 3 gün üst üste olur sonrada gün aşırıya geçerdim eğer eşim yanımda olsa kesin böyle yapardım ama tabii sen bilirsin kuzu :)Evet canim bu gece olucak calisma bide cumartesi olur gun asirimi devam etsem hergun mu karar veremedim
ne demek güzelim bunun için buradayız :)İyi fikir canım, sağolun hepinizzzzz canlarım :)
Him tamam canim esim gece 1 de geliyor isten 2 gibi falan olur tesekkur ederim kuzuo zaman gece biraz gec saatte ilişki olsun:)
Canım 11+ 4 iken vardı ama düzgün durmadı ki bizimki. 1 saat amuda kalkıktı bu pozisyona zor getirdi zor çekti doktor.canım ultrason resmi varmı 12 haftalıkken ona bakıp tahmin yapıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?