2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar bugunku ovulasyon testim gecede yspsam mi acaba bugun calisma olacak gun asiri yapiyoruz

Eki Görüntüle 1271479 Kizlar bugunku ovulasyon testim gecede yspsam mi acaba bugun calisma olacak gun asiri yapiyoruz
yaa tatlım bir günü daha var sanırım ama yarın olmayacak çalışma o zaman deeğil mi doğru anladım. cumartesi çatlar o günde olur çalışma, bence iyi gidiyorsun şimdilik

yaa tatlım bir günü daha var sanırım ama yarın olmayacak çalışma o zaman deeğil mi doğru anladım. cumartesi çatlar o günde olur çalışma, bence iyi gidiyorsun şimdilik
Evet canim bu gece olucak calisma bide cumartesi olur gun asirimi devam etsem hergun mu karar veremedim

Gogus

Göğüslerde varmi bse.ya da adet olacagin zaman agirirmiydi
MİDE EKŞİMESİ VAR göğüslerden eminolamıyorum ara ara şişer gibiler ama normalde de öyle tatlım :) uçları hassas ara ara ..adete yakın şişerler evet tatlım ağrı çok az olur çoğu zaman farketmem bile

S
sorun demek olmaz ki niye sorun olsun canım zamanında adet olmak iyidir güzeldir bebişte gelecek inşallah ama dur bakalım adet mi gerçekten bir hafta öncesinden yerleşme olmasın umutlanmada biz bi düşünelim :)
Soğan kürünün erken adet görrmeye neden olduğu görülmüş müdür acaba? Hiç duyan oldu mu?

İyi fikir canım, sağolun hepinizzzzz canlarım :)

Anladim canim bekleyip gorucez.

Evet canim bu gece olucak calisma bide cumartesi olur gun asirimi devam etsem hergun mu karar veremedim
dün oldumu çalışma? eğer olmadıysa bana kalsa 3 gün üst üste olur sonrada gün aşırıya geçerdim eğer eşim yanımda olsa kesin böyle yapardım ama tabii sen bilirsin kuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…