2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

dün oldumu çalışma? eğer olmadıysa bana kalsa 3 gün üst üste olur sonrada gün aşırıya geçerdim eğer eşim yanımda olsa kesin böyle yapardım ama tabii sen bilirsin kuzu :)
Dun olmadi canim adet bittiginden beri gun asiri calisiyoruz bugunde olur yarinki testte gore devam ederim o zaman kuzum

vardır bunda da bir hayır yaaa, sen birde bunun için stres olup telaş yapma iyidir inşallah sonuçlarrr kuzum
haklısın cnm herseyin stresi bitmiş gibi sonuçları alamadk diye de gerildim inş hayırlı sonuçlar gelir buarada bnm sol kasığımda ara ara ağrı oluyo neden bilmem

döngü kaç gün, herkes aynı olacak diye bişi yokki geç yumurtluyorsundur, regliden 2 gün önce çatlaması olan var, üzülme lütfen
30 gun dongu duzenlidir.bu ayi buldu gecikecek.ya da hep boyleydi bilmiyodum.teste devam ediyorum fazlafan almistim bakalim ne zaman olucak.

KIZLARRRR ADET OLDUM ÇOK ŞÜKÜRRRR, AZ ÖNCE KARNIM AĞRIMIŞTI, Bİ BAKTIM ŞİMDİ GELMİŞ KIRMIZILAR. ÇOK ŞÜKÜR YARABBİM, BİTİNCE HEMEN GİDİP AMELİYATIMI OLUCAM SON BULDUĞUM DOKTORA. İYİ Kİ İLACI İÇMEMİŞİM, İYİ Kİ İKİNCİ KANI VERMEMİŞİM

haklısın cnm herseyin stresi bitmiş gibi sonuçları alamadk diye de gerildim inş hayırlı sonuçlar gelir buarada bnm sol kasığımda ara ara ağrı oluyo neden bilmem
tabii tatlım bu nedenle gerilme lütfen zaten fazlaca sıkıntımız var hallolur inşallah sonuçlarda temizdirde değerler yüksektir sevinirsiniz :) bat yakınmı ya da şöyle sorayım bat yaklaşırken ağrın olurmu?

30 gun dongu duzenlidir.bu ayi buldu gecikecek.ya da hep boyleydi bilmiyodum.teste devam ediyorum fazlafan almistim bakalim ne zaman olucak.
sen devam et bakalım bu ay ovu. testini ilk kullanışın sonuçta zaman bu ay belli olacak değilmi, çok geç değilmiş döngün 30 çünkü 17 yada 18 de testin güleceğini tahmin ediyorum.

gözünnn aydın hadi darısı ameliyata poliplerden kurtulmaya inşallahhh çok sevindim bebeğimmm.

cnm genelde olmuyo mesela gecen ay biişi hissetmemiştim bat 25 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…