Kacinci gunundesin erken oldu galiba.ben 16.gune geldim bse yokEki Görüntüle 1271479 Kizlar bugunku ovulasyon testim gecede yspsam mi acaba bugun calisma olacak gun asiri yapiyoruz
Dun olmadi canim adet bittiginden beri gun asiri calisiyoruz bugunde olur yarinki testte gore devam ederim o zaman kuzumdün oldumu çalışma? eğer olmadıysa bana kalsa 3 gün üst üste olur sonrada gün aşırıya geçerdim eğer eşim yanımda olsa kesin böyle yapardım ama tabii sen bilirsin kuzu :)
bence yarın olsun kuşum sen bilirsin lakin :)Eki Görüntüle 1271479 Kizlar bugunku ovulasyon testim gecede yspsam mi acaba bugun calisma olacak gun asiri yapiyoruz
döngü kaç gün, herkes aynı olacak diye bişi yokki geç yumurtluyorsundur, regliden 2 gün önce çatlaması olan var, üzülme lütfenKacinci gunundesin erken oldu galiba.ben 16.gune geldim bse yok
Bence erkek oyle amuda falan kalkmalar.Canım 11+ 4 iken vardı ama düzgün durmadı ki bizimki. 1 saat amuda kalkıktı bu pozisyona zor getirdi zor çekti doktor.
14. Gunumdeyim canim adet dongun kac kuzum benim 29 30 gunde bir oluyor 3 aydir 13 14. Gunde pozitifi goruyorum uzulme tatlim daha olur pozitifKacinci gunundesin erken oldu galiba.ben 16.gune geldim bse yok
haklısın cnm herseyin stresi bitmiş gibi sonuçları alamadk diye de gerildim inş hayırlı sonuçlar gelir buarada bnm sol kasığımda ara ara ağrı oluyo neden bilmemvardır bunda da bir hayır yaaa, sen birde bunun için stres olup telaş yapma iyidir inşallah sonuçlarrr kuzum
Bende kiz oldugunu dusunuyorum meemureninde erkek diye icime doguyorSirriEyvan canimmm cok sevindimmm. Bence kizin olucak senin. Icime oyle doguyo.
30 gun dongu duzenlidir.bu ayi buldu gecikecek.ya da hep boyleydi bilmiyodum.teste devam ediyorum fazlafan almistim bakalim ne zaman olucak.döngü kaç gün, herkes aynı olacak diye bişi yokki geç yumurtluyorsundur, regliden 2 gün önce çatlaması olan var, üzülme lütfen
bu işin zor kısmı da beklemek oluyorAnladim canim bekleyip gorucez.
Hehe dayısı çok kıpırdak ve çok yaramazdı ona çektiyse bir de yandık. :)Bence erkek oyle amuda falan kalkmalar.
Sorma ben simdi ovu.yu bekliyom ondan sonra bati bekle offfbu işin zor kısmı da beklemek oluyor
tabii tatlım bu nedenle gerilme lütfen zaten fazlaca sıkıntımız var hallolur inşallah sonuçlarda temizdirde değerler yüksektir sevinirsiniz :) bat yakınmı ya da şöyle sorayım bat yaklaşırken ağrın olurmu?haklısın cnm herseyin stresi bitmiş gibi sonuçları alamadk diye de gerildim inş hayırlı sonuçlar gelir buarada bnm sol kasığımda ara ara ağrı oluyo neden bilmem
sen devam et bakalım bu ay ovu. testini ilk kullanışın sonuçta zaman bu ay belli olacak değilmi, çok geç değilmiş döngün 30 çünkü 17 yada 18 de testin güleceğini tahmin ediyorum.30 gun dongu duzenlidir.bu ayi buldu gecikecek.ya da hep boyleydi bilmiyodum.teste devam ediyorum fazlafan almistim bakalim ne zaman olucak.
gözünnn aydın hadi darısı ameliyata poliplerden kurtulmaya inşallahhh çok sevindim bebeğimmm.KIZLARRRR ADET OLDUM ÇOK ŞÜKÜRRRR, AZ ÖNCE KARNIM AĞRIMIŞTI, Bİ BAKTIM ŞİMDİ GELMİŞ KIRMIZILAR. ÇOK ŞÜKÜR YARABBİM, BİTİNCE HEMEN GİDİP AMELİYATIMI OLUCAM SON BULDUĞUM DOKTORA. İYİ Kİ İLACI İÇMEMİŞİM, İYİ Kİ İKİNCİ KANI VERMEMİŞİM
MAŞALLAH BEBISINE CANIM :) KIZ OLABILIR SENIN İÇİME ÖYLE DOGDU DR BISY DEDIMICanım 11+ 4 iken vardı ama düzgün durmadı ki bizimki. 1 saat amuda kalkıktı bu pozisyona zor getirdi zor çekti doktor.
cnm genelde olmuyo mesela gecen ay biişi hissetmemiştim bat 25 ekimtabii tatlım bu nedenle gerilme lütfen zaten fazlaca sıkıntımız var hallolur inşallah sonuçlarda temizdirde değerler yüksektir sevinirsiniz :) bat yakınmı ya da şöyle sorayım bat yaklaşırken ağrın olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?