2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

HAYIRLI OLSUN CANIM :) AMELIYATINIDA OL SONRA GELSIN BEBIS :):)

gerçekten mi ama nedense ben kendimi çökmüş gibi hissediyorum yaş oldu 31 :) :)
Çok ayıp çok ben 37 yaşındayım hiçççç şikayetim yok halimden oğluşlarım boyuma geldi neredeyse ve gurur duyuyorum genç anne olmaktan onlarla yanyana gelince :)
Fıstıkım güzel anne Saçların uzun mu hala :)

Çok şükür canım rahatlamıştır kafan hayırlısıyla ameliyatını da ol inş :)

yum günleri geçti değilmi? valla bekle bakalım belki gelip konmuştur seninki yerleşmeye çalışıyordur da anneyi rahatsız ediyordur :)
keskeee öyle olsa cnm yaa bgn 20.gün, ovu test yaptıydım 13.gün pozitif oldu 13-14-15.günler çalıştık bidaha da test yaptırcz diye olmadı

sen devam et bakalım bu ay ovu. testini ilk kullanışın sonuçta zaman bu ay belli olacak değilmi, çok geç değilmiş döngün 30 çünkü 17 yada 18 de testin güleceğini tahmin ediyorum.
Insallah canim ya catlasin artik.yoksa ben catliycam

Canım 11+ 4 iken vardı ama düzgün durmadı ki bizimki. 1 saat amuda kalkıktı bu pozisyona zor getirdi zor çekti doktor.
canım bu pozisyonda bile nub ortaya cıkmamıs tam paralel yatmıs olsa senin sıpanın masallahı var baya hareketli:) ama nedense içimden erkek diyesim geldi:)

sagol ablacım sen daha fıstıksın evet uzun ama resimdeki kdr değil üstnden bi 10 cm gitti ama bugunlerde baya kesesim var saclarım cok dökülüyor tiroidim düzeldi ama dökülmem durmak bilmiyor

kızlar dün prengly 2 doz yapıldı pembe akıntım var bide pıhtı gibi bişey düştü çok korkuyorumm yardımcı olun lütfen normal mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…