2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar dün prengly 2 doz yapıldı pembe akıntım var bide pıhtı gibi bişey düştü çok korkuyorumm yardımcı olun lütfen normal mii
Çok isterdim yardımcı olmayı ama arayabilirsen dr.u arasan yada ne biliyim acil e gidip sorsanız,benim tedavi daha başlamadıda otlarla oyalanıyorum,üzülme lütfen

Kizlar gittim doktora hibor verdi doktor clexane un muadili her gün olucam baslicak Esim bugün vurmaya bana içim rahatladi erkenden baslicagim için igneye inşallah suec güzel ilerler Mogami bu arada beni de listeye eklemissin çok teşekkürler o listelerden 3 defa silinmistim inşallah bu sefer silinmem ayagimi suriyim de hepiniz pesimden güzel haberleri verin

Çok isterdim yardımcı olmayı ama arayabilirsen dr.u arasan yada ne biliyim acil e gidip sorsanız,benim tedavi daha başlamadıda otlarla oyalanıyorum,üzülme lütfen
canm benm ağrımda çok yumurtam çatladı sanırım ve nöbetteyimm hastamda çok eve nasıl gidicem bilmiyom

Biraz ince tekrar test yaptim Sonunda test yuzume guldu.dun iliski olmustu bu aksamda yapsam mi yoksa yarin oglen mi ne dersiniz

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, erkenden alın tabi önleminizi,çok güzel, Allah tamamına erdirsin, takvim de çok şekil olmuş bu arada :)

Biraz ince tekrar test yaptim Sonunda test yuzume guldu.dun iliski olmustu bu aksamda yapsam mi yoksa yarin oglen mi ne dersiniz
Nacizane tavsiyem bugün de olsun yarın akşam da,sonra keyfiniz nasıl isterse,ben demedim mi o test sana gülecek diye :)

canm benm ağrımda çok yumurtam çatladı sanırım ve nöbetteyimm hastamda çok eve nasıl gidicem bilmiyom
Oyyyy kuzusu yaaaa nöbeti değişsen biriyle yada izin vermezlermi,hastanda çokmuş,ağrı yaptı o iğne sanırsam sorabildinmi bari birine

Nacizane tavsiyem bugün de olsun yarın akşam da,sonra keyfiniz nasıl isterse,ben demedim mi o test sana gülecek diye :)
Tamam benimkini bu aksam durduramam..sorma canimya hic olmiycak sanmistim.iyiki de aksam bidaha denedim.sabah bal tarcin c.o yagi yemistim acaba etkiledimi bilmiyorum.aksam yatmadan bi kasik yine yiyim

evet koyulaşıyor bu testi yorumlayanlar ne dedi? silik çizgi sabit olsa sıkıntı yok bunu öğrendim de koyulaşması ilginç

koyulasmayı gören arkadaslar hamile olabileceğimi söylüyo.
bnde bilemiyorum beklemedeyim bugün adet günümdü henüz adet olmadım canım.

Selam kızlar nabersinizz ?
var mı hamile haberi ? 16 ekimde adet günü olanlar ne alemdesiniz.
Bugün adet günümdü adet olmadım beklemedeyim.

İnşallah olmazsın bebegım mınnosun senınledır

innsallah canımm yaa insalhhh.
umutlanmıcam snra çok üzlüyorum
zaten genelde benimki gecikir o yüzden bana normalmiş gibi geliyo.
beklemedeyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…