- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Çok isterdim yardımcı olmayı amakızlar dün prengly 2 doz yapıldı pembe akıntım var bide pıhtı gibi bişey düştü çok korkuyorumm yardımcı olun lütfen normal mii
Hayırlısı inşallah sabrın selamet olur umarım,o günler tutmuştur belki :)keskeee öyle olsa cnm yaa bgn 20.gün, ovu test yaptıydım 13.gün pozitif oldu 13-14-15.günler çalıştık bidaha da test yaptırcz diye olmadı
Elisaa sen Ezgi Molaya benziyorsun :) Çok tatlısın canım maşallah sana
düğün fotolarından beri paylaşmamıştın fotonu iyi oldu fıstık...nazar değmesin sana
Saskaloz oldum su guzelleri gorunce masaAllah
canm benm ağrımda çok yumurtam çatladı sanırım ve nöbetteyimm hastamda çok eve nasıl gidicem bilmiyomÇok isterdim yardımcı olmayı amaarayabilirsen dr.u arasan yada ne biliyim acil e gidip sorsanız,benim tedavi daha başlamadıda otlarla oyalanıyorum,üzülme lütfen
hayırlısı canım benım bu ayda korunma surem var aslında dr öyle dedı ama ben dr dınlemeyı dusunmuyorumn :):):)
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, erkenden alın tabi önleminizi,çok güzel, Allah tamamına erdirsin, takvim de çok şekil olmuş bu arada :)Kizlar gittim doktora hibor verdi doktor clexane un muadili her gün olucam baslicak Esim bugün vurmaya bana içim rahatladi erkenden baslicagim için igneye inşallah suec güzel ilerlerMogami bu arada beni de listeye eklemissin çok teşekkürler o listelerden 3 defa silinmistim inşallah bu sefer silinmem ayagimi suriyim de hepiniz pesimden güzel haberleri verin
Nacizane tavsiyem bugün de olsun yarın akşam da,sonra keyfiniz nasıl isterse,ben demedim mi o test sana gülecek diye :)Biraz ince tekrar test yaptim Sonunda test yuzume guldu.dun iliski olmustu bu aksamda yapsam mi yoksa yarin oglen mine dersiniz
Oyyyy kuzusu yaaaa nöbeti değişsen biriyle yada izin vermezlermi,hastanda çokmuş,ağrı yaptı o iğne sanırsam sorabildinmi bari birinecanm benm ağrımda çok yumurtam çatladı sanırım ve nöbetteyimm hastamda çok eve nasıl gidicem bilmiyom
Tamam benimkini bu aksam durduramam.Nacizane tavsiyem bugün de olsun yarın akşam da,sonra keyfiniz nasıl isterse,ben demedim mi o test sana gülecek diye :)
evet koyulaşıyor bu testi yorumlayanlar ne dedi? silik çizgi sabit olsa sıkıntı yok bunu öğrendim de koyulaşması ilginç
Selam kızlar nabersinizz ?
var mı hamile haberi ? 16 ekimde adet günü olanlar ne alemdesiniz.
Bugün adet günümdü adet olmadım beklemedeyim.
İnşallah olmazsın bebegım mınnosun senınledır
Kirmizilar gelmesin bebis gelsin insallahSelam kızlar nabersinizz ?
var mı hamile haberi ? 16 ekimde adet günü olanlar ne alemdesiniz.
Bugün adet günümdü adet olmadım beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?