Kirmizilar gelmesin bebis gelsin insallah
Canim ayni anda basliyoruz.birbirimize dua edelim.Tamam tatlim gece gelecek isten yediririm
Edelim canim batlarimizda ayni insallah ikimizde guzel haberler veririz bende sana yazacaktim yumurtlamadan sonra bal tarcin corek otu karisimin yeme canimCanim ayni anda basliyoruz.birbirimize dua edelim.
Ohh ne guzel bi haber bu insallah bebisinde gobusundedirinsallah Vuslatcım.
artık tsh değermde çok güzel bunu da hallettim bugün snuclarımı dra gösterdim çok iyi tsh düşmüş dedi ilaca devam et 3 ay snra kontrole gel dedi buna bile öyle sevindim kiiii
innsallah canımm yaa insalhhh.
umutlanmıcam snra çok üzlüyorum
zaten genelde benimki gecikir o yüzden bana normalmiş gibi geliyo.
beklemedeyim bakalım.
Ye canım şifa olsun :) bebek olsun :)Tamam benimkini bu aksam durduramam..sorma canimya hic olmiycak sanmistim.iyiki de aksam bidaha denedim.sabah bal tarcin c.o yagi yemistim acaba etkiledimi bilmiyorum.aksam yatmadan bi kasik yine yiyim
insallah canımmm.Ohh ne guzel bi haber bu insallah bebisinde gobusundedir
İnsallah olmazsinda testte pozitifi gorursun insallah guzel haberlerini bekliyoruminsallah canımmm.
pazar yada pazartesi test yapcm inat ettim beklçicem. tabi o zamana kadar adet olmazsam.
Evet biliyorum c.o dusuge neden oluyor.sadece bu sabah bi kasik yedim.insallah ikimizde beraber hamis kaliriz.rabbim dualarimiz karsiliksiz birakmaz insallahEdelim canim batlarimizda ayni insallah ikimizde guzel haberler veririz bende sana yazacaktim yumurtlamadan sonra bal tarcin corek otu karisimin yeme canim
Ohooooo maşallah ne güzel herşey yolunda çok şükür, gelsin bebişler o halde :)insallah Vuslatcım.
artık tsh değermde çok güzel bunu da hallettim bugün snuclarımı dra gösterdim çok iyi tsh düşmüş dedi ilaca devam et 3 ay snra kontrole gel dedi buna bile öyle sevindim kiiii
İnşallah bu defa gecıkmenın sebebı bebıstır tatlım bekle bakalım bırkac gun daha normalde kac gun gecıkırsın tatlım
Aminnn bitanemYe canım şifa olsun :) bebek olsun :)
İnsallah olmazsinda testte pozitifi gorursun insallah guzel haberlerini bekliyorum
Amin canim senin kacinci denemen benim 7 aydir deniyoruzEvet biliyorum c.o dusuge neden oluyor.sadece bu sabah bi kasik yedim.insallah ikimizde beraber hamis kaliriz.rabbim dualarimiz karsiliksiz birakmaz insallah
beklicem @elisa__cım. Benim adetim 3 aydır düzenli.
Onun öncesinde bir haftaya kadar geciktiği oluyodu.
pazar yada pazartesi test yapcm tabi adet olmazsamm.
Evet vardiyali calisiyor canim 4-12 de simdi gece 1 de evde olur senin esin hangi vardiysda yumurtlama gunlerindeyim canim insallah guzel haberini aliriz arkandanda biz geliriz tum topikinşallah canım .
güzel haberde kötü haberde tez duyulur.,
sen neler yapıosun ne alemdesin ?
eşin vardiyalı çalışıyodu senin dimi eşin işte mi ? benim eşim gibi 3 vardiyalıydı ? umarım karıstırmıyorumdur.
Ohooooo maşallah ne güzel herşey yolunda çok şükür, gelsin bebişler o halde :)
Hım anladım canım benım insallah guzel haberlerını alacagız :)
Canim nasilsin @melegim66 hamileymis bugun soyledi cok sevindim onun adina esi varikoselden ameliyat olmadan once kalmisHım anladım canım benım insallah guzel haberlerını alacagız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?