2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

innsallah canımm yaa insalhhh.
umutlanmıcam snra çok üzlüyorum
zaten genelde benimki gecikir o yüzden bana normalmiş gibi geliyo.
beklemedeyim bakalım.

İnşallah bu defa gecıkmenın sebebı bebıstır tatlım bekle bakalım bırkac gun daha normalde kac gun gecıkırsın tatlım

Tamam benimkini bu aksam durduramam..sorma canimya hic olmiycak sanmistim.iyiki de aksam bidaha denedim.sabah bal tarcin c.o yagi yemistim acaba etkiledimi bilmiyorum.aksam yatmadan bi kasik yine yiyim
Ye canım şifa olsun :) bebek olsun :)

Edelim canim batlarimizda ayni insallah ikimizde guzel haberler veririz bende sana yazacaktim yumurtlamadan sonra bal tarcin corek otu karisimin yeme canim
Evet biliyorum c.o dusuge neden oluyor.sadece bu sabah bi kasik yedim.insallah ikimizde beraber hamis kaliriz.rabbim dualarimiz karsiliksiz birakmaz insallah

insallah Vuslatcım.
artık tsh değermde çok güzel bunu da hallettim bugün snuclarımı dra gösterdim çok iyi tsh düşmüş dedi ilaca devam et 3 ay snra kontrole gel dedi buna bile öyle sevindim kiiii
Ohooooo maşallah ne güzel herşey yolunda çok şükür, gelsin bebişler o halde :)

İnşallah bu defa gecıkmenın sebebı bebıstır tatlım bekle bakalım bırkac gun daha normalde kac gun gecıkırsın tatlım

beklicem @elisa__cım. Benim adetim 3 aydır düzenli.
Onun öncesinde bir haftaya kadar geciktiği oluyodu.
pazar yada pazartesi test yapcm tabi adet olmazsamm.

İnsallah olmazsinda testte pozitifi gorursun insallah guzel haberlerini bekliyorum

inşallah canım .
güzel haberde kötü haberde tez duyulur.,
sen neler yapıosun ne alemdesin ?
eşin vardiyalı çalışıyodu senin dimi eşin işte mi ? benim eşim gibi 3 vardiyalıydı ? umarım karıstırmıyorumdur.

Evet vardiyali calisiyor canim 4-12 de simdi gece 1 de evde olur senin esin hangi vardiysda yumurtlama gunlerindeyim canim insallah guzel haberini aliriz arkandanda biz geliriz tum topik

Ohooooo maşallah ne güzel herşey yolunda çok şükür, gelsin bebişler o halde :)

şimdilik hersey yolunda çok sükür canım.
5 aydır düşürmeye çalışıyodum sonunda düştü ve dr güzel şeyler söyledi.
inşallah 11 aylık hasretim sona erer de gelir bebişim.

Hım anladım canım benım insallah guzel haberlerını alacagız :)

insallahhh haber veirrim tabiii.
zaten güzel haberlerim olursa dünyaya duyuracağım hamile olduğumu haykıracağm için sizde dolayısıyla duyarsınız

Cum’a gününde bir saat vardır, mü’min bir kul namazda duâ ederken Allah’dan bir şey ister ve o saate denk gelirse, Allah muhakkak ona icabet eder.” Ashab-ı kiram:

“Bu saat hangi saattir yâ Rasûlallah” dediklerinde:

“İkindi namazı ile güneş batması arasındaki vakittir.”buyurdular (Tirmizî, Cuma, 2; Ali el-Müttakî, no: 21316).
Yarin mubarek cuma bolbol dua edelim kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…