Evet vardiyali calisiyor canim 4-12 de simdi gece 1 de evde olur senin esin hangi vardiysda yumurtlama gunlerindeyim canim insallah guzel haberini aliriz arkandanda biz geliriz tum topik
insallahhh haber veirrim tabiii.
zaten güzel haberlerim olursa dünyaya duyuracağım hamile olduğumu haykıracağm için sizde dolayısıyla duyarsınız
Aynen canim bende 7.ayimAmin canim senin kacinci denemen benim 7 aydir deniyoruz
Canim nasilsin @melegim66 hamileymis bugun soyledi cok sevindim onun adina esi varikoselden ameliyat olmadan once kalmis
Evet canim haftada degisiyor gece vardiyasini hic sevmiyorum alisamadim daha cumartesi donuyor gunduzeverimli dönemdesiniz yanii. çok çalışınn çokkkk
aaa bu arada benim eşimde bu aksam 4-12 vardiyasna basladı. bnmkide bu gece 1 e doğru gelcekk
benimkinin vardiyası her hafta değişiyo. senin eşinin nasıl ? her hafta mı değişiyo ?
İnşallah mutlulugunu burda hep beraber yasyacagız canım benım o guzel heyecalı gun gelecek hemde cok yakında ınsallah :):)
Him ayniymisiz yumurtlamamizda ayni batimizda insallah bu ay son olur gelir bebislerimizAynen canim bende 7.ayim
Evet canim haftada degisiyor gece vardiyasini hic sevmiyorum alisamadim daha cumartesi donuyor gunduze
İyiyim canim ahh su erkekler cok dusuncesiz davraniyorlar uzulme canim hatasini anlayacaktir alir gonlunu kiyamam sana kuzumBenım bıraz canım sıkkın hayatımm sen nasılsın esımın aksam aksam ettıgı bır laf cok zoruma gıttı aklıma geldıkce canım sıkılıyor bu ayda umudumu kesecegım bebısten calısma yapmayacagım ceza ona
@melegim66 adına cok sevındım canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
Allah ımmm insallah insallahh. İnan ki hepimizin bu duyguyu yasamasını tüm kalbimle istiyorum kendm kadar sizin için de herseyin güzel olmasnı istiyorum
bugün hastanede sıra beklerken karnı burnunda bir hamiş vardı tam karsımda oturuyodu bnm doktora snuçlarını göstercekti içim öyle burkuldu ki imrenerek iç çekerek baktımm çok fena oldumm
İyiyim canim ahh su erkekler cok dusuncesiz davraniyorlar uzulme canim hatasini anlayacaktir alir gonlunu kiyamam sana kuzum
Aynen bende hic uyuyamiyorum geceye 3 haftadir gitmiyor baskasinin yerine gidiyor normalde gecede olacakti cumartesiden sonrada gunduze donuyor en guzel gunduz vardiyasi vallahmmm. Aynen bnde gece vardiyasnı hiç sevmiyorumm
bnmki çok şükür gece vardiyasndan yeni çıktı .
bn o gece vardiyasna gidince hiç uyuyamıorum erkenden uyuyan ben o gece vardiyasna gidince uyku tutmuyo vallahi.
İnşallah canım benım yasayacagız hepımız o guzelgunlerı bende hepımızın yasamasını tum kalbımle ıstıyorumhep dualarımdasınız bu guzel gunun gecesınde Rabbım dualarımıızı kabul etsın hepımıze hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsın bende hamıle gordummu ıc cekıyorum ama bızımde gobuslerımız kocaman olacak buna ınanıyorum
al benden de o kadarrAynen bende hic uyuyamiyorum geceye 3 haftadir gitmiyor baskasinin yerine gidiyor normalde gecede olacakti cumartesiden sonrada gunduze donuyor en guzel gunduz vardiyasi valla
Benimkide bazen kiriyor beni onlar bizim gibi dusunceli degiller ne konustuklarini kendileride idrak edemiyorlar sonrada bisey olmamis gibi davraniyorlar bosver gonlunu almaya calisiraynen canım agzından cıkan lafın nereye gıttıgını bılmıyorlar bazen gulerek gelıyor yanıma sen gıt odana dedım yataktada arkamı doner yatarım hak ettı bunu
bnde inanıyorummm aslında.
genellikle karamsarlığa düşsem de hamile kalacağımıza anne olacağımıza inanıorum.
bu arada bel çektirme hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim kızlar ?
Evet canım sadece zamanı var bebıslerımız bıze gelecek
benım yengemın 6 sene cocukları olmdı belını cektırdı ondan sonra oldu ben öyle bılıyorum babannemden duyuyordum bel cektırenler oluyormus
Benimkide bazen kiriyor beni onlar bizim gibi dusunceli degiller ne konustuklarini kendileride idrak edemiyorlar sonrada bisey olmamis gibi davraniyorlar bosver gonlunu almaya calisir
hmm. teyzem iyi bel çektiğini söylüyo da bu ay hamile kalmazsam çektiriyim diyorum.
Bilmiyorum canım iyice araştırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?