2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet vardiyali calisiyor canim 4-12 de simdi gece 1 de evde olur senin esin hangi vardiysda yumurtlama gunlerindeyim canim insallah guzel haberini aliriz arkandanda biz geliriz tum topik

verimli dönemdesiniz yanii. çok çalışınn çokkkk
aaa bu arada benim eşimde bu aksam 4-12 vardiyasna basladı. bnmkide bu gece 1 e doğru gelcekk
benimkinin vardiyası her hafta değişiyo. senin eşinin nasıl ? her hafta mı değişiyo ?

insallahhh haber veirrim tabiii.
zaten güzel haberlerim olursa dünyaya duyuracağım hamile olduğumu haykıracağm için sizde dolayısıyla duyarsınız

İnşallah mutlulugunu burda hep beraber yasyacagız canım benım o guzel heyecalı gun gelecek hemde cok yakında ınsallah :):)

Canim nasilsin @melegim66 hamileymis bugun soyledi cok sevindim onun adina esi varikoselden ameliyat olmadan once kalmis

Benım bıraz canım sıkkın hayatımm sen nasılsın esımın aksam aksam ettıgı bır laf cok zoruma gıttı aklıma geldıkce canım sıkılıyor bu ayda umudumu kesecegım bebısten calısma yapmayacagım ceza ona
@melegim66 adına cok sevındım canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

Evet canim haftada degisiyor gece vardiyasini hic sevmiyorum alisamadim daha cumartesi donuyor gunduze

İnşallah mutlulugunu burda hep beraber yasyacagız canım benım o guzel heyecalı gun gelecek hemde cok yakında ınsallah :):)

Allah ımmm insallah insallahh. İnan ki hepimizin bu duyguyu yasamasını tüm kalbimle istiyorum kendm kadar sizin için de herseyin güzel olmasnı istiyorum
bugün hastanede sıra beklerken karnı burnunda bir hamiş vardı tam karsımda oturuyodu bnm doktora snuçlarını göstercekti içim öyle burkuldu ki imrenerek iç çekerek baktımm çok fena oldumm

Evet canim haftada degisiyor gece vardiyasini hic sevmiyorum alisamadim daha cumartesi donuyor gunduze

hmmm. Aynen bnde gece vardiyasnı hiç sevmiyorumm
bnmki çok şükür gece vardiyasndan yeni çıktı .
bn o gece vardiyasna gidince hiç uyuyamıorum erkenden uyuyan ben o gece vardiyasna gidince uyku tutmuyo vallahi.

İyiyim canim ahh su erkekler cok dusuncesiz davraniyorlar uzulme canim hatasini anlayacaktir alir gonlunu kiyamam sana kuzum

İnşallah canım benım yasayacagız hepımız o guzelgunlerı bende hepımızın yasamasını tum kalbımle ıstıyorumhep dualarımdasınız bu guzel gunun gecesınde Rabbım dualarımıızı kabul etsın hepımıze hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsın bende hamıle gordummu ıc cekıyorum ama bızımde gobuslerımız kocaman olacak buna ınanıyorum

İyiyim canim ahh su erkekler cok dusuncesiz davraniyorlar uzulme canim hatasini anlayacaktir alir gonlunu kiyamam sana kuzum

aynen canım agzından cıkan lafın nereye gıttıgını bılmıyorlar bazen gulerek gelıyor yanıma sen gıt odana dedım yataktada arkamı doner yatarım hak ettı bunu

hmmm. Aynen bnde gece vardiyasnı hiç sevmiyorumm
bnmki çok şükür gece vardiyasndan yeni çıktı .
bn o gece vardiyasna gidince hiç uyuyamıorum erkenden uyuyan ben o gece vardiyasna gidince uyku tutmuyo vallahi.
Aynen bende hic uyuyamiyorum geceye 3 haftadir gitmiyor baskasinin yerine gidiyor normalde gecede olacakti cumartesiden sonrada gunduze donuyor en guzel gunduz vardiyasi valla

bnde inanıyorummm aslında.
genellikle karamsarlığa düşsem de hamile kalacağımıza anne olacağımıza inanıorum.
bu arada bel çektirme hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim kızlar ?

Aynen bende hic uyuyamiyorum geceye 3 haftadir gitmiyor baskasinin yerine gidiyor normalde gecede olacakti cumartesiden sonrada gunduze donuyor en guzel gunduz vardiyasi valla
al benden de o kadarr
W wuslt bel çektirme hakkında ne düşünüyosun ? bu ay hamile kalmazsam teyzeme belimi çektiriyim diyorum
gayet iyi yaprım diyo da. Bu bel çektirmeden snra hamile kalan da varmışta.

aynen canım agzından cıkan lafın nereye gıttıgını bılmıyorlar bazen gulerek gelıyor yanıma sen gıt odana dedım yataktada arkamı doner yatarım hak ettı bunu
Benimkide bazen kiriyor beni onlar bizim gibi dusunceli degiller ne konustuklarini kendileride idrak edemiyorlar sonrada bisey olmamis gibi davraniyorlar bosver gonlunu almaya calisir

bnde inanıyorummm aslında.
genellikle karamsarlığa düşsem de hamile kalacağımıza anne olacağımıza inanıorum.
bu arada bel çektirme hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim kızlar ?

Evet canım sadece zamanı var bebıslerımız bıze gelecek
benım yengemın 6 sene cocukları olmdı belını cektırdı ondan sonra oldu ben öyle bılıyorum babannemden duyuyordum bel cektırenler oluyormus

Evet canım sadece zamanı var bebıslerımız bıze gelecek
benım yengemın 6 sene cocukları olmdı belını cektırdı ondan sonra oldu ben öyle bılıyorum babannemden duyuyordum bel cektırenler oluyormus

hmm. teyzem iyi bel çektiğini söylüyo da bu ay hamile kalmazsam çektiriyim diyorum.

Benimkide bazen kiriyor beni onlar bizim gibi dusunceli degiller ne konustuklarini kendileride idrak edemiyorlar sonrada bisey olmamis gibi davraniyorlar bosver gonlunu almaya calisir

Bende buna sınır oluyorum canım ben onun herseyını dusunuyorum herseyıyle ılgılenıyırum ondanda aynı yaklasımı beklıyorum cok sey ıstemıyoruz aslında bırde hıcbırsey olmamıs gıbı davranmazmı onada ayrı sınır oluyorum suan cok gergınım canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…