2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

al benden de o kadarr
W wuslt bel çektirme hakkında ne düşünüyosun ? bu ay hamile kalmazsam teyzeme belimi çektiriyim diyorum
gayet iyi yaprım diyo da. Bu bel çektirmeden snra hamile kalan da varmışta.
Bilmiyorum ki canim bende bel degilde gobek mi cekiliyormus oyle bisey duymustum burda esimin halasi gotureyim dedi ben gitmedim korkuyorum yanlis bisey olursa diye sen bilirsin canim gerek kalmaz insallah

Bilmiyorum ki canim bende bel degilde gobek mi cekiliyormus oyle bisey duymustum burda esimin halasi gotureyim dedi ben gitmedim korkuyorum yanlis bisey olursa diye sen bilirsin canim gerek kalmaz insallah

insallahhh

Aynen canim erkeklerin hepsi boyle demek ki benimkide oyle ben senin herseyini yapiyorum sende yapsan diyorum hic orali bile olmuyor beyefendi bende icimden bi hamile kalayim burnundan getirecegim diyorum

Aynen canim erkeklerin hepsi boyle demek ki benimkide oyle ben senin herseyini yapiyorum sende yapsan diyorum hic orali bile olmuyor beyefendi bende icimden bi hamile kalayim burnundan getirecegim diyorum

vaayy hain planlarrrr arkekler çokkk tembel yaa

Boyle dusundugumu bilse cocuktanvazgecer herhalde

Valla bende onu düşündüm şimdiii bnmki içtiği cayın suyun bardaĞINI bile kaldırmaz. Birazda bn şımarttım çok merhametliyim hiç kıyamıyorum hiç .. O bana kıyıyo ama

evett karadenizliyimmm. Samsunda doğdum büyüdüm.
Annem Rizeli iki dedem de Rizeli.
Ama babam samsunda doğdu büyüdü. Köken Rize (Laz)
Ohh ne guzel cok merak ediyorum oralari cok guzel diyorlar ya galina_ dan haber varmi merak ettim esiyle problemini cozdumu acaba

ahhh bebeğim benim güzel olmayan var mı ki...hepimizin on numarayız...hatırında kalmaktanda pek memnunum.
Mogamicimm canım nasılsın hiç rast gelemiyoruz bnde sık sık burda değilim ama sanki sen hiç değilsin yada bn kör oldum göremiyorum seni nasılsın nasıl gidiyo hayat ?

teşekkür ederim canım.. Benim yüzümde pek sivilce çıkmaz.. Olsa da dokunmak zaten.. Sigara da içmiyorum.. Ondan olabilir..
valla bende bi kere bile sigara sürmedim ağzıma ama üni zamanı çoook çektim sivilceden...senin tenin doğuştan fıstık gibi

Valla bende onu düşündüm şimdiii bnmki içtiği cayın suyun bardaĞINI bile kaldırmaz. Birazda bn şımarttım çok merhametliyim hiç kıyamıyorum hiç .. O bana kıyıyo ama
Benimki de hic kaldirmaz bardagini annesi simartmis simdi benden de oyle bekliyor aynen benimkide kiyiyor bana bi hamile olayimda gorsun bakalim ceksinler nazimizi degilmi

şahaneymiş

Ohh ne guzel cok merak ediyorum oralari cok guzel diyorlar ya galina_ dan haber varmi merak ettim esiyle problemini cozdumu acaba
KARADENİZ GÜZELDİR.
hele memleketim diye demiyorum ama Samsun çok güzel.
Ben çok seviyorum buraya gelen aşık oluyo.
Çok şehirler gördüm samsun gibisini görmedim gezmeni görmeni tavsiye ederim. Sen nerelisin ?
Ya galinadan haber yok bn ona özel msj attım sorunları var sanırım. Yüzeysel olarak bebek meselesini ertelediğini ve bişeyler söyledi. Çok üzüldüm ya. Bu aralar çevremde evliliği iyi gitmeyen çiftler çok çoğaldı. Hatta bu aksam yine bi ailenin dağılacağını öğrendim çok üzüldüm.
Umarım Galinanın hayatı yolunda giderde eşiyle olan problemlerini çözer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…