Bilmiyorum ki canim bende bel degilde gobek mi cekiliyormus oyle bisey duymustum burda esimin halasi gotureyim dedi ben gitmedim korkuyorum yanlis bisey olursa diye sen bilirsin canim gerek kalmaz insallah
Bilmiyorum ki canim bende bel degilde gobek mi cekiliyormus oyle bisey duymustum burda esimin halasi gotureyim dedi ben gitmedim korkuyorum yanlis bisey olursa diye sen bilirsin canim gerek kalmaz insallah
Aynen canim erkeklerin hepsi boyle demek ki benimkide oyle ben senin herseyini yapiyorum sende yapsan diyorum hic orali bile olmuyor beyefendi bende icimden bi hamile kalayim burnundan getirecegim diyorumBende buna sınır oluyorum canım ben onun herseyını dusunuyorum herseyıyle ılgılenıyırum ondanda aynı yaklasımı beklıyorum cok sey ıstemıyoruz aslında bırde hıcbırsey olmamıs gıbı davranmazmı onada ayrı sınır oluyorum suan cok gergınım canım ya
Aynen canim erkeklerin hepsi boyle demek ki benimkide oyle ben senin herseyini yapiyorum sende yapsan diyorum hic orali bile olmuyor beyefendi bende icimden bi hamile kalayim burnundan getirecegim diyorum
Sen nerde oturuyorsun canim karadenizde miydininsallahhh
vaayy hain planlarrrrarkekler çokkk tembel yaa
Mogamicim cookk tesekuurr ederim..sende cok hoş birisin..çooooooooookgüzelsin kuzum...böyle nasıl desem acayip bi masumiyet var sende
Sen nerde oturuyorsun canim karadenizde miydin
ahhh bebeğim benim güzel olmayan var mı ki...hepimizin on numarayız...hatırında kalmaktanda pek memnunum.çok güzelsin mogamim ya önceden de dediğim gibi seni ve @Lovely35 i çok net hatırlıyorum, sizi çıtırlarmaşallah size
Boyle dusundugumu bilse cocuktanvazgecer herhalde
Ohh ne guzel cok merak ediyorum oralari cok guzel diyorlar yaevett karadenizliyimmm. Samsunda doğdum büyüdüm.
Annem Rizeli iki dedem de Rizeli.
Ama babam samsunda doğdu büyüdü. Köken Rize (Laz)
Mogamicimm canım nasılsın hiç rast gelemiyoruz bnde sık sık burda değilim ama sanki sen hiç değilsin yada bn kör oldum göremiyorum seniahhh bebeğim benim güzel olmayan var mı ki...hepimizin on numarayız...hatırında kalmaktanda pek memnunum.
Aha bi laz daha hemsolar cogaliyorevett karadenizliyimmm. Samsunda doğdum büyüdüm.
derleyip toplayacağım balımcanım bunları da kestim inşallah işine yarar merak ettim ne yapacaksın :)
valla bende bi kere bile sigara sürmedim ağzıma ama üni zamanı çoook çektim sivilceden...senin tenin doğuştan fıstık gibiteşekkür ederim canım.. Benim yüzümde pek sivilce çıkmaz.. Olsa da dokunmak zaten.. Sigara da içmiyorum.. Ondan olabilir..
Benimki de hic kaldirmaz bardagini annesi simartmis simdi benden de oyle bekliyor aynen benimkide kiyiyor bana bi hamile olayimda gorsun bakalim ceksinler nazimizi degilmiValla bende onu düşündüm şimdiiibnmki içtiği cayın suyun bardaĞINI bile kaldırmaz. Birazda bn şımarttım çok merhametliyim hiç kıyamıyorum hiç .. O bana kıyıyo ama
Oyyyy uşağum benim annemde Rize Pazar hemşinli :)evett karadenizliyimmm. Samsunda doğdum büyüdüm.
şahaneymişBir firmanın sahibi geldi. Toplantı yapacağız adam beni görünce stajeylerle muhattap olmam. Yetkili biri gelsin dedim. Buyrun ben yardımcı olacağım dedimsede dinletemedim. Odadan çıktı. Artık kolidordaona ne dediyseler gelip özür diledi. Akabinde özür mahiyetinde hediye göndermişti.
KARADENİZ GÜZELDİR.Ohh ne guzel cok merak ediyorum oralari cok guzel diyorlar yagalina_ dan haber varmi merak ettim esiyle problemini cozdumu acaba
Aha bi laz daha hemsolar cogaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?