haklısın balım eskisi kadar sık burda değilim günde iki öğün KK alıyorumMogamicimm canım nasılsın hiç rast gelemiyoruz bnde sık sık burda değilim ama sanki sen hiç değilsin yada bn kör oldum göremiyorum seninasılsın nasıl gidiyo hayat ?
Güzel arkadaşım benim teşekkür ederimMogamicim cookk tesekuurr ederim..sende cok hoş birisin..
Benimki de hic kaldirmaz bardagini annesi simartmis simdi benden de oyle bekliyor aynen benimkide kiyiyor bana bi hamile olayimda gorsun bakalim ceksinler nazimizi degilmi
Aynen canim erkeklerin hepsi boyle demek ki benimkide oyle ben senin herseyini yapiyorum sende yapsan diyorum hic orali bile olmuyor beyefendi bende icimden bi hamile kalayim burnundan getirecegim diyorum
Ben hatayda oturuyorum canim evet samsunu duymustum guzel oldugunu ablamin gorumcesi bi araa orda oturuyordu ablam gitmisti insallah banada kismet olurda gelir gezerum galinaya bende uzuluyorum insallah iyidir ruyamda gordum uzgundu hic tanimiyorum yuzunu bile gordum ruyamda hayirdir insallah hakkinda hayirlisi olsunKARADENİZ GÜZELDİR.
hele memleketim diye demiyorum ama Samsun çok güzel.
Ben çok seviyorum buraya gelen aşık oluyo.
Çok şehirler gördüm samsun gibisini görmedim gezmeni görmeni tavsiye ederim. Sen nerelisin ?
Ya galinadan haber yok bn ona özel msj attım sorunları var sanırım. Yüzeysel olarak bebek meselesini ertelediğini ve bişeyler söyledi. Çok üzüldüm ya. Bu aralar çevremde evliliği iyi gitmeyen çiftler çok çoğaldı. Hatta bu aksam yine bi ailenin dağılacağını öğrendim çok üzüldüm.
Umarım Galinanın hayatı yolunda giderde eşiyle olan problemlerini çözer.
bacıııııııııım kızın olsun adını da duru koy...annesi gibi dupduru olsun...Allahım bahtımızı da yüzümüz içimiz gibi güzel eylesinCanım benim , çok çok ama çok sevindim ... minnakın sağlıkla büyüsün inşaAllah e mi , sakın stres yapma , kendini yorma tatlım benim , inan bu müthiş bir haber , duygulandım resmen okurken , bebişini sağ salim kucağına almak nasip olsun canım beniiimmm
Kuzu en yakın sen vardın seni altıntılayabildim , süpersin , çok alımlı bir güzelliğin var maaşAllah sana bitaneeemm
Ve kızlar nesiniz ya siiiiz , hepsiniz ama hepiniz çok çok güzelsiniz , fotolarınıza hızlıca göz attım hemen meraktan , Rabbim kucaklarınızı sizin gibi tatlı , güzel bebişler versin inşaAllah ,müthişsiniz , kocişler değerinizi bilsin
aaaaOyyyy uşağum benim annemde Rize Pazar hemşinli :)
Hamile olunca uzerine titrer canim sen sikma caninigetır canım benım ınsallah hamıle kalırsında nazlan dur esıne ben hamıle kalırsam onuda pek fazla yapamyacagım cunku beyfendının kendılerı ders calıscagı ıcın
Mogamicim cok mutlu oldum..insllh ikizin olur..tatlim onlarr catlayana kadar 20 mm yi bulurlar ay masallah hrm iki yumurta olmus ikiz bile olabilir yani tutarsa bence adet bitiminden adet olana kadar gun asiri gitmek lazim ki hicbir gun kacmamis olur hadi hayirlisi tatlimm
Hamile olunca uzerine titrer canim sen sikma canini
Evett şekerim şar deriz ya biz ona bende güzel bağlarım haniaaaasekerpancari senlede hemsehriyiz öyle miii ? çok sevindimm. hemşinlilerin esarplarını yapmalarına hayranım bi değişik yapıolarr pazarda halamlar oturuyo bu arada.
Aynen bizimki yemek begenmezse baska yapar kv bende kiziyorum oyle yapma diye yapiyor sende yap diyor kv kusura bakma yaptigimi yiyecek diyorum daha beraberiz yemege ayrilinca ben ne yaparsam onu yesin benimki hic yardim etmez sadece balkonu yikarKesinlikle öyle ya.
ama yardıma ihtiyacım varsa zordaysam yardım isterim yardım eder şimdi hakkını yi,yemem ama çok tembel yaa.
Sıkıştığım zaman mecbur yapacak bişeyler.
Anasının evinde yemekleri beğenmediğinde kendne yemek yaparmışş.
Şimdi çayını bile doldurmuyo yaw.
Oyy Sagol tatlimmm...oyle mi dersin Ayyy bir kaç hafta sonra öğreneceğiz nasipse canimmm:)SirriEyvan canimmm cok sevindimmm. Bence kizin olucak senin. Icime oyle doguyo.
gamzeli hatunum benim fıstık gibisinBunlarda ben kızlar :) eksik kusur kalmayayımMogami
fotoğraflar evlendikten soradan bekarlığa doğru gidiyorşimdilerde yüzüm çok çirkinleşti hiç beğenmiyorum cildimi..
Mogamicim cok Mutlu oldum..insllh ikizin olurr..wuhuuuuuuuuuuuuu
hep böyle güzel gitsin inşallah canımın içiTeyzeleriiiii , minnoşu ve keseyi gördük bugüün , satımla birebir miniğim , maaşAllah ona
1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi , tamam dediiimmm
26 ekim tam 10 gün sonra evlilik yıldönümümüz ve eşimin doğum günü birde şimdi miniğimizin kalp atışları eklenecek nasipse... Rabbime şükürler olsun
En kısa zamanda darısı başınıza olsun kuzularım beniiimmm
Canim benim nerden biliyorsun belki zamanidir bu ay gelir minnakin ben esime kizinca bebek yok sana diye seni cok iyi anliyorum her evlilikte oluyor boyle seyler uzulme tatlim sen kendine yaparsinBilmiyorum canımm neler olur ama bu ayda bebıs olmaz ben onu bılıyorum
Mogami senin evlilik cuzdanli foton aklima geliyor hep masallah kizlarin hepsi cok guzelgamzeli hatunum benim fıstık gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?