- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Canim her şey yolunda... Bebis tam satimla uyumlu... Kese de güzel... 1 hafta 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı nasipseee :)SirriEyvan Tatlım merhaba nasılsın bugun dr gıdecektın naptın yogunluktan hıc gıremedım
nerdeeeeee...keşke ikiz olsa benden mutlusu olmaz herhalde...Ağzın bal yesin emi...Kaç tane istiyorsan o kadarda senin olsun balımMogamicim cok Mutlu oldum..insllh ikizin olurr..
yaaa çok komik o...benim böyle çatlak çatlak fotolarım çok varMogami senin evlilik cuzdanli foton aklima geliyor hep masallah kizlarin hepsi cok guzel
Canim benim nerden biliyorsun belki zamanidir bu ay gelir minnakin ben esime kizinca bebek yok sana diye seni cok iyi anliyorum her evlilikte oluyor boyle seyler uzulme tatlim sen kendine yaparsin
Canim her şey yolunda... Bebis tam satimla uyumlu... Kese de güzel... 1 hafta 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı nasipseee :)
Aminnnnnerdeeeeee...keşke ikiz olsa benden mutlusu olmaz herhalde...Ağzın bal yesin emi...Kaç tane istiyorsan o kadarda senin olsun balım
Cok tatli kiz ben cok begendimyaaa çok komik o...benim böyle çatlak çatlak fotolarım çok var
haklısın balım eskisi kadar sık burda değilim günde iki öğün KK alıyorumÖğlen birde bu saatlerde falan geliyorum artık...özledim kuşum seni..ben çok iyiyim namazla iç huzurumu sağladım...sen nasılsın bakayım
Sağol kuzum benim baktıkça güleceği fotoları olmalı insanın...bende arada çekiniyorum işte öyleCok tatli kiz ben cok begendim
Ben hatayda oturuyorum canim evet samsunu duymustum guzel oldugunu ablamin gorumcesi bi araa orda oturuyordu ablam gitmisti insallah banada kismet olurda gelir gezerum galinaya bende uzuluyorum insallah iyidir ruyamda gordum uzgundu hic tanimiyorum yuzunu bile gordum ruyamda hayirdir insallah hakkinda hayirlisi olsun
2 gün yaptım bıraktım...açıkçası yoruldum artık bişeylerle uğraşmaktan...o yüzden saldım bende...böyle daha rahatımçok şükür iyiyim ya. Allah ım kıldığın namazları kabul etsinn. Buraları boş bırakma özlüyoruz seni..
eeee sen bi kür uygulucaktın yaptın mı maydanoz sütttü sanırım ? bi değişiklik var mı ?
Seni cok kizdirmis belli su erkekleri hic anlamam neden uzuyorlar bizi sonra kendileri pisman oluyorlar kuzum benim uzulme lutfen biraz surundur yum zamaninda calisma yap amaHaftaya yum gunlerım canım ama ben onumuzdekı aya kadar calısma yapmayı dusunmuyorum kendısı yanassa bıle ben ıstemeyecegım calısma yapmayacında bebek olmaz o yuzden dıyorum canım suan hala cok sınırlıyım canım
Yok canım sormayı da unutmuşuz :)MAŞALLAH BEBISINE CANIM :) KIZ OLABILIR SENIN İÇİME ÖYLE DOGDU DR BISY DEDIMI
KIZKızlar hepiniz nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Bu ay hayırlı haberler alanlar kimler bakalım? Ben de 11+4 günlükken gitmiştim doktor 4 hafta sonra çağırdı ama çatlayacağım meraktan onu göremedikçe. Cinsiyetimiz de belli değil daha. Tahmini olan var mı aranızda? :)
Evett şekerim şar deriz ya biz ona bende güzel bağlarım haniaaaaa tanış çıkıcaz malum karadenizliler hep tanır ya birbirini :)
Amaannn sen ne tatlisin oyle isiririm senibacıııııııııım kızın olsun adını da duru koy...annesi gibi dupduru olsun...Allahım bahtımızı da yüzümüz içimiz gibi güzel eylesin
Aynen bizimki yemek begenmezse baska yapar kv bende kiziyorum oyle yapma diye yapiyor sende yap diyor kv kusura bakma yaptigimi yiyecek diyorum daha beraberiz yemege ayrilinca ben ne yaparsam onu yesin benimki hic yardim etmez sadece balkonu yikar
Seni cok kizdirmis belli su erkekleri hic anlamam neden uzuyorlar bizi sonra kendileri pisman oluyorlar kuzum benim uzulme lutfen biraz surundur yum zamaninda calisma yap ama
Amin canim annesiyle birlikte annemgile gelmisler oturuyorlardi hic konusmadik gozume bakti uzgun gorunuyordu kapaliydi uzun boylu ezan okundu annesiyle annem namaza durdular oyle gordum hayirdir insallah sonrada uyandim telefon caldiinsallah barısmıslardır yaa. Rüyan insallah hayırlara vesile olurr. Özelde rüyanı yaz istersen. Belki cvp verir. Bnde merak ettim
Moral bozmuyoruz kuzum..Sabrınızın sonu güzel olsun inşkızlar yaa moralim bozuldu eşimin test sonuçlarıını bn alcaktm ama toplantımız uzadı laboratuvar 4 e kdr açıktı bn 3.20 de aradm nöbete gidiyorm 10dk önce cıktım dedisperm arttı mı artmadı mı yine öğrenemedk eşime dedim yrn sabah işe gitmeden önce al diye belli olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?