2 gün yaptım bıraktım...açıkçası yoruldum artık bişeylerle uğraşmaktan...o yüzden saldım bende...böyle daha rahatım
bende bi kızım olursa ya ada ya da duru koymayı istiyorum miniklerimiz adaş olur belki...hayali bile güzel...Amaannn sen ne tatlisin oyle isiririm seniamin amiiin... Bir kızım olsun çok isterim elbette burda da hep kız dediniz hadi bakalim bitanem... Çok öptüm seniiii , duru ismi de hafizamin bir kenarında...:)
Aynen bende begenmiyorum su tutuyor tamam yikadim diyor fircalasana diyorum zorla yapiyoraaaa valla aynı bnm eşimm.
bnmkide balkonu yıkar yada onun ykıdgnı beğenmezsem yardım eder
kaldır indir gibi şeylerden yardm alır baska bişeye elinizi sürmezz
Amin canim annesiyle birlikte annemgile gelmisler oturuyorlardi hic konusmadik gozume bakti uzgun gorunuyordu kapaliydi uzun boylu ezan okundu annesiyle annem namaza durdular oyle gordum hayirdir insallah sonrada uyandim telefon caldi
Aaminnn güzel arkadaşım benim...sen Kocise kızmışsin... Alsın hemen gönlünü inşaAllah , kiyamam sana :)heyyyyyyyyyy masallah ne guzel canım cok sevındım böyle devam eder Allah'ın izniyle pıt pıtlrıda duyacaksın canım benım :)
Aynen bende begenmiyorum su tutuyor tamam yikadim diyor fircalasana diyorum zorla yapiyor
Bence erkek oyle amuda falan kalkmalar.
MAŞALLAH BEBISINE CANIM :) KIZ OLABILIR SENIN İÇİME ÖYLE DOGDU DR BISY DEDIMI
İnsallah canim iyilerdirrüyalar tersine çıokar derlerr.
bnce onun hayatnda hersey yolundaa.
ezan okunması namaz kılmaları güzel şeylere işaret sanırımm.
Ardesenleyim ben benide hic benzetmezler lazca konusunca inaniyorlarhacen sende mi lazsun ? nerelisun ? Rizeli misun daaabeni gören laza hiç benzetmiyo ya. babam samsunlu annem rizeli. iki dedemde Rizeli. kökenimiz Rize.
piki:)derleyip toplayacağım balım
Oyyy bitanem hayali muthis müthiş...canim benim... Yakında gerçek olacak inşaAllah Babaya biraz zor isim begendiriyoruz da :):) bakalim o ne diyecek :)bende bi kızım olursa ya ada ya da duru koymayı istiyorum miniklerimiz adaş olur belki...hayali bile güzel...
Ardesenleyim ben benide hic benzetmezler lazca konusunca inaniyorlar
Aaminnn güzel arkadaşım benim...sen Kocise kızmışsin... Alsın hemen gönlünü inşaAllah , kiyamam sana :)
valla ben eşime dedim erkek olursa benim dediğim olacak diye ki eşimde onayladı Mete ismini (bi tarihçiye yakışır oldu) , kız olursa da seçenekleri ben sundum zamanı gelince onlar arasından tercihi eşim yapacak...bi nevi kızın adına da ben karar veriyorum...göbüşümüzde taşıyoruz o kadar ayrıcalığımız olsun dimi amaOyyy bitanem hayali muthis müthiş...canim benim... Yakında gerçek olacak inşaAllah Babaya biraz zor isim begendiriyoruz da :):) bakalim o ne diyecek :)
elbette önce sağlık kuzum cinsiyeti öğrenince hemen yaz olur muHayırlısı arkadaşlar. Sağlıklı olsun da inşallah kız, erkek farketmez ama insan merak etmeden duramıyor. :)
Merak etme canim, kızgınsin şu an... Bazen çok gicik olabiliyor erkekler... Üzülme lütfen...:)evet canım beyfendıye cok kızdım gonlumu alsa bıle veresım yok suan ona
Sağol tatlım benim :) Hamileyken saç kesilmez derler ama sebebini bilmiyorum..Doğumdan sonra kestir istersensagol ablacım sen daha fıstıksınevet uzun ama resimdeki kdr değil üstnden bi 10 cm gitti ama bugunlerde baya kesesim var saclarım cok dökülüyor tiroidim düzeldi ama dökülmem durmak bilmiyor
Tabii ki ilk müjdemi size verdim bu haberi de ilk size veririm Mogamicim.elbette önce sağlık kuzum cinsiyeti öğrenince hemen yaz olur mu
adet olama inşallah bebeişin gelmiş olsun ... senin için hemen paylaşıyorum kuzum...son resim yılbaşındanhayırlısı olsun canım yaa. Gercekten bu kürler mürler insanı çok yoruyo.
bu arada bilgi veriyim bugün adet günümdü.
henüz olmadım gelişmelerden haberdar ederim.
bide şeyyy; sen buraya foto mu attın nasıl bi yüzün var çok merak ettim bnde görmek isterimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?