2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Haha çok haklısın gerçekten ama benim Kocis çok zor beğeniyor... Acayiptir bu konuda... Bizim bebis isimsiz dolanmasa iyi diyorum bazen...
Sen süper yapmışsin bu konuda ipleri eline almakla., yakışır mogamimm :)

Sende benden sin erkek mehmet çınar kız da da seçenekleri söyledim eşim seçecek o da alıştı bu fikre flört döneminden beri belli isimler

yaaaaaa nasıl gaz verdin şimdi Sağol kuzum o senin güzel görüşün...burda hepimiz eminim sende fıstık gibiyiz

saol canım dur bnde foto atayım bnde gaza geldim kızlara rast geldkçe baktım hepisinin masallahı var.
gercekten yüz dolgunluğn bergüzara benziyo. bu arada o kadını çok beğenirim. Masallah tü tü tüüü

Sende benden sin erkek mehmet çınar kız da da seçenekleri söyledim eşim seçecek o da alıştı bu fikre flört döneminden beri belli isimler
dimi ama kuzum...biz tercihleri sunalım onlar seçsin...yaşasın cadılık

Haha çok haklısın gerçekten ama benim Kocis çok zor beğeniyor... Acayiptir bu konuda... Bizim bebis isimsiz dolanmasa iyi diyorum bazen...
Sen süper yapmışsin bu konuda ipleri eline almakla., yakışır mogamimm :)
kız benim herifimin ağzı var dili yok...ipleri kendi verdi bana zati...bak kanım kaynadı tekrar adamın üstüne atlayasım geldi Sen yine de tatlı tatlı yaptırmaya çalış istediğini

Ben Beren olmasini cok isterdim almanca da ayilar anlamina geliyor.erkekte can olsun isterdim o da soylemesi cok zor.garip bse cikiyir bunlarin agzindan isimiz var yani

Hangi bebiş kız

Kuzum sen hamıs degılmısın :) gobusundekı bebısı dıyorum bırde oglun vardı sanırım benım kafa suan dolu bıraz esıme kızdımda hatta mersınde oturuyordun sanıırm :) (umarım yanlıs hatırlamıyorumdur )

ne mutlu o vakit bana çünkü taş gibi hatun...at tabi ama tek fotolarında olsun çalışma yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…