- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Haha çok haklısın gerçekten ama benim Kocis çok zor beğeniyor... Acayiptir bu konuda... Bizim bebis isimsiz dolanmasa iyi diyorum bazen...valla ben eşime dedim erkek olursa benim dediğim olacak diye ki eşimde onayladı Mete ismini (bi tarihçiye yakışır oldu) , kız olursa da seçenekleri ben sundum zamanı gelince onlar arasından tercihi eşim yapacak...bi nevi kızın adına da ben karar veriyorum...göbüşümüzde taşıyoruz o kadar ayrıcalığımız olsun dimi ama
Sende benden sin erkek mehmet çınar kız da da seçenekleri söyledim eşim seçecekvalla ben eşime dedim erkek olursa benim dediğim olacak diye ki eşimde onayladı Mete ismini (bi tarihçiye yakışır oldu) , kız olursa da seçenekleri ben sundum zamanı gelince onlar arasından tercihi eşim yapacak...bi nevi kızın adına da ben karar veriyorum...göbüşümüzde taşıyoruz o kadar ayrıcalığımız olsun dimi ama
Evet bende gördüğüm anda çok benzettim :)Tesekkur ederım tatlım benım halamlarda bayramda öyle söyledı :)
Merak etme canim, kızgınsin şu an... Bazen çok gicik olabiliyor erkekler... Üzülme lütfen...:)
adet olama inşallah bebeişin gelmiş olsun ... senin için hemen paylaşıyorum kuzum...son resim yılbaşından
Evet bende gördüğüm anda çok benzettim :)
Oyy öpüyorum seniiii... Kocanla hep musmustlu ol insaAllah canim beniiimmm :)adet olama inşallah bebeişin gelmiş olsun ... senin için hemen paylaşıyorum kuzum...son resim yılbaşından
yaaaaaa nasıl gaz verdin şimdiinsallah sağol canım.
Ya valla tam bir Bergüzar Korelsin masallah tas gibi tasss
Rabbim hepimize musmutlu yuvalar nasip etsin balımOyy öpüyorum seniiii... Kocanla hep musmustlu ol insaAllah canim beniiimmm :)
yaaaaaa nasıl gaz verdin şimdiSağol kuzum o senin güzel görüşün...burda hepimiz eminim sende fıstık gibiyiz
Wuhuuu fıstığa bak senadet olama inşallah bebeişin gelmiş olsun ... senin için hemen paylaşıyorum kuzum...son resim yılbaşından
yaaaaaa nasıl gaz verdin şimdiSağol kuzum o senin güzel görüşün...burda hepimiz eminim sende fıstık gibiyiz
dimi ama kuzum...biz tercihleri sunalım onlar seçsin...yaşasın cadılıkSende benden sin erkek mehmet çınar kız da da seçenekleri söyledim eşim seçeceko da alıştı bu fikre flört döneminden beri belli isimler
Hangi bebiş kızTesekkurler canım :) bebıs nasıl
kız benim herifimin ağzı var dili yok...ipleri kendi verdi bana zati...bak kanım kaynadı tekrar adamın üstüne atlayasım geldiHaha çok haklısın gerçekten ama benim Kocis çok zor beğeniyor... Acayiptir bu konuda... Bizim bebis isimsiz dolanmasa iyi diyorum bazen...
Sen süper yapmışsin bu konuda ipleri eline almakla., yakışır mogamimm :)
Ben Beren olmasini cok isterdim almanca da ayilar anlamina geliyor.erkekte can olsun isterdim o da soylemesi cok zor.garip bse cikiyir bunlarin agzindan isimiz var yaniSende benden sin erkek mehmet çınar kız da da seçenekleri söyledim eşim seçeceko da alıştı bu fikre flört döneminden beri belli isimler
esinle coook yakismissiniz birbirinizin aynasi gibi insallah da isiginiz da gelir evinizi aydinlatiradet olama inşallah bebeişin gelmiş olsun ... senin için hemen paylaşıyorum kuzum...son resim yılbaşından
Hangi bebiş kız
ne mutlu o vakit bana çünkü taş gibi hatun...at tabi ama tek fotolarında olsun çalışma yapacağımsaol canım dur bnde foto atayım bnde gaza geldim kızlara rast geldkçe baktım hepisinin masallahı var.
gercekten yüz dolgunluğn bergüzara benziyo. bu arada o kadını çok beğenirim. Masallah tü tü tüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?