vallahi fıstık fıstık...nazarlardan korusun Allahımben normalde kapalıyım kızlar. burada kuafördeydim. Eki Görüntüle 1271750 burada düğün günüm dış çekimimden. (düğünde açık gelinlik hevesim vardı bu arada) Eki Görüntüle 1271751 burada da eşimle Amasya kalesine çıkmıştık. Eki Görüntüle 1271752
Ama almanca yi kim bilir bak beren ismi çok güzel:)Ben Beren olmasini cok isterdim almanca da ayilar anlamina geliyor.erkekte can olsun isterdim o da soylemesi cok zor.garip bse cikiyir bunlarin agzindan isimiz var yani
Bizimkide erkek olursa adi belli omer olacak kayinbabamin adi kiz olursa ben koyacagim adinimgolursst: 37348402 .!.:Sende benden sin erkek mehmet çınar kız da da seçenekleri söyledim eşim seçeceko da alıştı bu fikre flört döneminden beri belli isimler
kız yoksaaaaaaaaaaaaWuhuuu fıstığa bak senmogiş benim modem bulanıyor bugün çıkarmadım ama beş saattir böyle bata son 5-6gün
Kiz masallah cok guzelsinaa çalışma yapacaksan kapalı fotomu atayım sana al bakalım bunu çalışmanda kullanabilirsin. Eki Görüntüle 1271753
Yarısı doğru yarısı yanlış..Oğlum var doğru da 2 taneKuzum sen hamıs degılmısın :) gobusundekı bebısı dıyorum bırde oglun vardı sanırım benım kafa suan dolu bıraz esıme kızdımda hatta mersınde oturuyordun sanıırm :) (umarım yanlıs hatırlamıyorumdur )
Ohhh ne güzel... Atla atla... Benm ki sağ olsun bir şey istdigim zaman kirmaz beni ama isim konusu karışık... Dediğin gibi uzlasacagiz bir yerde Bakalim kuzucum...:)kız benim herifimin ağzı var dili yok...ipleri kendi verdi bana zati...bak kanım kaynadı tekrar adamın üstüne atlayasım geldiSen yine de tatlı tatlı yaptırmaya çalış istediğini
Kiz masallah cok guzelsin
Teşekkürlerimi iletiyorum canımın içi bende hepinize aşık oldum bugünbende cok begenıyorummmmmmmmmmm senıııııııııııı fıstık
masallah masallah cok guzelsin cok tatli cikmissin bu arada benim esimdr samsunlu carsambaliyiz siz neresindenben normalde kapalıyım kızlar. burada kuafördeydim. Eki Görüntüle 1271750 burada düğün günüm dış çekimimden. (düğünde açık gelinlik hevesim vardı bu arada) Eki Görüntüle 1271751 burada da eşimle Amasya kalesine çıkmıştık. Eki Görüntüle 1271752
Gerçekten topicteki kızların hepsi çoooooooooookkkkkkkk güzel maşallah hepinizeKiz masallah cok guzelsin
vallahi fıstı k fıstık...nazarlardan korusun Allahım
Sen almanyada misin almanca nerden biliyorsuuunn :)Ben Beren olmasini cok isterdim almanca da ayilar anlamina geliyor.erkekte can olsun isterdim o da soylemesi cok zor.garip bse cikiyir bunlarin agzindan isimiz var yani
Yarısı doğru yarısı yanlış..Oğlum var doğru da 2 taneHamiş değilim canım şuan için özel bir çabamız da yok kendi haline bıraktık kimyasaldan sonra :) Mersinde yaşıyorum o da doğru
Tamam gerçi betibop test günü diyordu ancak önden bi tane yaparim olmadi:) umarim ondandirkız yoksaaaaaaaaaaaabak heyecan yaptım şimdi...2 gün sonra bi test yapsana balım
Canim yurtdisinda yasiyorum cocuk olursa burda dogup buyucek arkadaslar hep yabanci olucak.dalga geciyolar soyleyemediler mi degisik isim takiyolar.zor yaniAma almanca yi kim bilir bak beren ismi çok güzel:)
Çok güZelsin maasAllah sende canimm... Rabbim ömurluk mutluluk versiiin...:)ben normalde kapalıyım kızlar. burada kuafördeydim. Eki Görüntüle 1271750 burada düğün günüm dış çekimimden. (düğünde açık gelinlik hevesim vardı bu arada) Eki Görüntüle 1271751 burada da eşimle Amasya kalesine çıkmıştık. Eki Görüntüle 1271752
masallah masallah cok guzelsin cok tatli cikmissin bu arada benim esimdr samsunlu carsambaliyiz siz neresinden
hadi bakalım o vakit zevkle bekliyorum önce cinsiyet öğrenme aşamasını sonra isim telaşınıOhhh ne güzel... Atla atla... Benm ki sağ olsun bir şey istdigim zaman kirmaz beni ama isim konusu karışık... Dediğin gibi uzlasacagiz bir yerde Bakalim kuzucum...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?