2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

mgolursst: 37348402 .!.:
Sende benden sin erkek mehmet çınar kız da da seçenekleri söyledim eşim seçecek o da alıştı bu fikre flört döneminden beri belli isimler
Bizimkide erkek olursa adi belli omer olacak kayinbabamin adi kiz olursa ben koyacagim adini

Yarısı doğru yarısı yanlış..Oğlum var doğru da 2 tane Hamiş değilim canım şuan için özel bir çabamız da yok kendi haline bıraktık kimyasaldan sonra :) Mersinde yaşıyorum o da doğru

kız benim herifimin ağzı var dili yok...ipleri kendi verdi bana zati...bak kanım kaynadı tekrar adamın üstüne atlayasım geldi Sen yine de tatlı tatlı yaptırmaya çalış istediğini
Ohhh ne güzel... Atla atla... Benm ki sağ olsun bir şey istdigim zaman kirmaz beni ama isim konusu karışık... Dediğin gibi uzlasacagiz bir yerde Bakalim kuzucum...:)

Ben Beren olmasini cok isterdim almanca da ayilar anlamina geliyor.erkekte can olsun isterdim o da soylemesi cok zor.garip bse cikiyir bunlarin agzindan isimiz var yani
Sen almanyada misin almanca nerden biliyorsuuunn :)
Benim annem has avusturyalidir... Viyanada dogdum büyüdüm bende 11 yaşıma kadar... Sürekli bağlantıliyim orayla... Almanca da ana dilim...görünce aaa almanca biliyor dedim ve merak ettim seni :)

Yarısı doğru yarısı yanlış..Oğlum var doğru da 2 tane Hamiş değilim canım şuan için özel bir çabamız da yok kendi haline bıraktık kimyasaldan sonra :) Mersinde yaşıyorum o da doğru

Ayy kusura bakma canım ya ben senı hamıle olarak bılıyordum hayırlısı olsun ogullarını Allah bagıslasın saglıklı uzun ömurlerı olsun ınsallah canım benım annemlerde mersınde canım :)

masallah masallah cok guzelsin cok tatli cikmissin bu arada benim esimdr samsunlu carsambaliyiz siz neresinden

çok tşk ederim canım güzel gözlerle baktığından güzel görüyosun sağolasınn.
öyle mi ? hemserim yani. ben samsun merkezliyim belki bilirsin canik semtinde oturuyorum.

Ohhh ne güzel... Atla atla... Benm ki sağ olsun bir şey istdigim zaman kirmaz beni ama isim konusu karışık... Dediğin gibi uzlasacagiz bir yerde Bakalim kuzucum...:)
hadi bakalım o vakit zevkle bekliyorum önce cinsiyet öğrenme aşamasını sonra isim telaşını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…