ben normalde kapalıyım kızlar. burada kuafördeydim. Eki Görüntüle 1271750 burada düğün günüm dış çekimimden. (düğünde açık gelinlik hevesim vardı bu arada) Eki Görüntüle 1271751 burada da eşimle Amasya kalesine çıkmıştık. Eki Görüntüle 1271752
Önemli değil canım bazen bende karıştırıyorum :) Ben çok taze Mersinliyim daha :) Neresinde oturuyorlar?Ayy kusura bakma canım ya ben senı hamıle olarak bılıyordum hayırlısı olsun ogullarını Allah bagıslasın saglıklı uzun ömurlerı olsun ınsallah canım benım annemlerde mersınde canım :)
AminnÇok güZelsin maasAllah sende canimm... Rabbim ömurluk mutluluk versiiin...:)
Bak o çok doğru çocuklar da isim konusunda çok acimasiz ilkokuldayim biliyorum :) sen bilirsin ancak bence bi de yabanci ismi olsun :)Canim yurtdisinda yasiyorum cocuk olursa burda dogup buyucek arkadaslar hep yabanci olucak.dalga geciyolar soyleyemediler mi degisik isim takiyolar.zor yani
Allahım hepimizin yarısını dosdoğru vermiştir inşallah...Teşekkür ederim kuzum ben diğer yarımı buldum...Rabbim yuvalarımızdan huzuru ve aşkı eksik etmesinesinle coook yakismissiniz birbirinizin aynasi gibi insallah da isiginiz da gelir evinizi aydinlatir
Bende avusturyadayim 3 yildir evlendim geldim.ne mutlu sana kacip gitmissinSen almanyada misin almanca nerden biliyorsuuunn :)
Benim annem has avusturyalidir... Viyanada dogdum büyüdüm bende 11 yaşıma kadar... Sürekli bağlantıliyim orayla... Almanca da ana dilim...görünce aaa almanca biliyor dedim ve merak ettim seni :)
:) :) :) Rica ederım tatlım benım :)Teşekkürlerimi iletiyorum canımın içi bende hepinize aşık oldum bugün
Masallah canım benım cok guzelsın masum bır yuzun var Rabbım mutluluguuzu daım etsın :)
ondan olsun ondan olsun ondan olsun.....bak 40 kere tekrarlarsan olurmuşTamam gerçi betibop test günü diyordu ancak önden bi tane yaparim olmadi:) umarim ondandir
Iki isim sevmiyorum.kesinlikle turkce olucak ama biraz bunlarin agzina uyumlu bseBak o çok doğru çocuklar da isim konusunda çok acimasiz ilkokuldayim biliyorum :) sen bilirsin ancak bence bi de yabanci ismi olsun :)
Önemli değil canım bazen bende karıştırıyorum :) Ben çok taze Mersinliyim daha :) Neresinde oturuyorlar?
Elbette kiii sizi bırakmam İnsaAllaahhadi bakalım o vakit zevkle bekliyorum önce cinsiyet öğrenme aşamasını sonra isim telaşını
bizde hava alanina yakin misiz istanbulda oturuyorum biryaz samsun biryaz bartin hemtatil hem memleket bi aradan cikiyo biz gittikmi cok geziyoruz esin aesimin arkadasina cok benziyor teke koylulerçok tşk ederim canım güzel gözlerle baktığından güzel görüyosun sağolasınn.
öyle mi ? hemserim yani. ben samsun merkezliyim belki bilirsin canik semtinde oturuyorum.
Bende Mezitlideyim :) Evet çok sevdim çok güzel bir şehir burası:) Mezıtlıde canım sen nerdesın , mersın guzeldır ama
Amin canımm. Mühim olan iç güzelliği. Güzel gözlerin güzel. Çok tşk ederim sağolasınn.
Kiiizzzz ben sanki göğüs ucun açıyor diye okudum Heee... Ayyy bak bu heyecanlandirir beniiiTamam gerçi betibop test günü diyordu ancak önden bi tane yaparim olmadi:) umarim ondandir
şimdiye yapmışsındır herhalde bi test daha o nasıl çıktı balımEki Görüntüle 1271479 Kizlar bugunku ovulasyon testim gecede yspsam mi acaba bugun calisma olacak gun asiri yapiyoruz
Bende Mezitlideyim :) Evet çok sevdim çok güzel bir şehir burası
bizde hava alanina yakin misiz istanbulda oturuyorum biryaz samsun biryaz bartin hemtatil hem memleket bi aradan cikiyo biz gittikmi cok geziyoruz esin aesimin arkadasina cok benziyor teke koyluler
Ne güzel yaa iyi bir kuaför bulamadım buradamezıtlının neresınde canım unıverıste yolundalar hatta babamın bayan kuaforu var ordaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?