2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayy kusura bakma canım ya ben senı hamıle olarak bılıyordum hayırlısı olsun ogullarını Allah bagıslasın saglıklı uzun ömurlerı olsun ınsallah canım benım annemlerde mersınde canım :)
Önemli değil canım bazen bende karıştırıyorum :) Ben çok taze Mersinliyim daha :) Neresinde oturuyorlar?

Canim yurtdisinda yasiyorum cocuk olursa burda dogup buyucek arkadaslar hep yabanci olucak.dalga geciyolar soyleyemediler mi degisik isim takiyolar.zor yani
Bak o çok doğru çocuklar da isim konusunda çok acimasiz ilkokuldayim biliyorum :) sen bilirsin ancak bence bi de yabanci ismi olsun :)

esinle coook yakismissiniz birbirinizin aynasi gibi insallah da isiginiz da gelir evinizi aydinlatir
Allahım hepimizin yarısını dosdoğru vermiştir inşallah...Teşekkür ederim kuzum ben diğer yarımı buldum...Rabbim yuvalarımızdan huzuru ve aşkı eksik etmesin

Bende avusturyadayim 3 yildir evlendim geldim.ne mutlu sana kacip gitmissin

çok tşk ederim canım güzel gözlerle baktığından güzel görüyosun sağolasınn.
öyle mi ? hemserim yani. ben samsun merkezliyim belki bilirsin canik semtinde oturuyorum.
bizde hava alanina yakin misiz istanbulda oturuyorum biryaz samsun biryaz bartin hemtatil hem memleket bi aradan cikiyo biz gittikmi cok geziyoruz esin aesimin arkadasina cok benziyor teke koyluler

bizde hava alanina yakin misiz istanbulda oturuyorum biryaz samsun biryaz bartin hemtatil hem memleket bi aradan cikiyo biz gittikmi cok geziyoruz esin aesimin arkadasina cok benziyor teke koyluler

aa öyle miii ? doğrudur belki eşinin arkadası eşimdir. Adı ne eşinin ? buradan yazamazsan özelden yazabilirsin eşime sorarım belki tanıs cıkarlar havalanı bize çok uzak değil bu arada. tekkeköyde yakın sayılır. Ama eşimin ve ailesinin Tekkeköyle alakası yok Tekkeköyde kimseleri yok canım. İşi Tekkeköy tarafnda sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…