2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende avusturyadayim 3 yildir evlendim geldim.ne mutlu sana kacip gitmissin
Hadi yaaa... Benim memleket olunca arada özlüyorum... Anneannem teyzem oradadır... Hristiyan onlar...pek bağlantılı değil bizle ama kırk yilda bir de olsa görüşürüz...bilirsin orda bazı aileler tam aileci bazı ailelerse kopuk kopuktur... Benim anneannem kopuk tiplerden :)

ohhh nihayet...en azından netleşti herşey balım

Tabi burda dogup buyuyenler icin ayri.ben sonradan gelince alismek sevmek zor.her zaman onceligim kendi milletim.evet burdaki aile sistemi bakis acisi farkli.sen evlenip mi turkiyeye gittin

Tabi burda dogup buyuyenler icin ayri.ben sonradan gelince alismek sevmek zor.her zaman onceligim kendi milletim.evet burdaki aile sistemi bakis acisi farkli.sen evlenip mi turkiyeye gittin
Yok canim... Babam türkiyede büyümemi istedi... 12 yıldır türkiyedeyim... Tatillerde giderdim...annemler de bir orda bir burdaydi bu süreçte... Benim için buranın yeri bambaska...ama avusturya da diğer yanım...:)

rica ederim kuzum bizde silme yok sadece ekim bitince ekim listesini komple kaldırıyorum...inşallah herşey çoookk güzel olacak

valla bence yarın öbür gün çalışma yap kuzum...tabi önce silikleştiğini görmek lazım
Himm anladim canim benim test t cyi gecmiyor ayni koyulykta oluyor o yuzden pozitif diye dusundum yarida bi test yapip bakarim ona gore calisiriz artik hayirlisi

irmak sirti ymis canim yaza gelirsek gorusuruz bizde ev yapmak istiyoruz oraya kismet atakumda amcasi oturuyor orasida cok guzel esine sor belki tanir gumus soy isimi esimin arkadasinin ailesi tekekoyden bizimkide yigit esimin adi metin onu degilde illaki akrabalar vardir tanis

tamam canım. benmki işte şuanda çalışıyo gece gelcek sorarım

Himm anladim canim benim test t cyi gecmiyor ayni koyulykta oluyor o yuzden pozitif diye dusundum yarida bi test yapip bakarim ona gore calisiriz artik hayirlisi
bu ay benimde geçmedi kuzum...üstelik 11. gün gördüm koyuluğu...eğer silikleşirse yarın kesin çalış bacım

Allahım hepimizin yarısını dosdoğru vermiştir inşallah...Teşekkür ederim kuzum ben diğer yarımı buldum...Rabbim yuvalarımızdan huzuru ve aşkı eksik etmesin
aynen canim ben esimle 16 yasimdayken tanistim20 yasimda evlendim ama hala esimle yeni evliymisiz gibi askla bagliyiz yadim 36 oldu

evetttt. ben o başörtü bağlamayı çok beğendim ve hemşinlilere de çok yakısıyoo. Çok mutlu oldum hemşom benim.. Sen nerelisin peki ?
Tatlişkom babam Konyalı idi, eşimde Nevşehir Avanoslu :) karışığım ben :) bende bende çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…