- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hadi yaaa... Benim memleket olunca arada özlüyorum... Anneannem teyzem oradadır... Hristiyan onlar...pek bağlantılı değil bizle ama kırk yilda bir de olsa görüşürüz...bilirsin orda bazı aileler tam aileci bazı ailelerse kopuk kopuktur... Benim anneannem kopuk tiplerden :)Bende avusturyadayim 3 yildir evlendim geldim.ne mutlu sana kacip gitmissin
Yok canim yapmadim daha aradan 8 saat gecmesi gerekiyor diye ilkini 4 te yaptimşimdiye yapmışsındır herhalde bi test daha o nasıl çıktı balım
Ne güzel yaa iyi bir kuaför bulamadım buradaBabildeyiz canım
ohhh nihayet...en azından netleşti herşey balımKIZLARRRR ADET OLDUM ÇOK ŞÜKÜRRRR, AZ ÖNCE KARNIM AĞRIMIŞTI, Bİ BAKTIM ŞİMDİ GELMİŞ KIRMIZILAR. ÇOK ŞÜKÜR YARABBİM, BİTİNCE HEMEN GİDİP AMELİYATIMI OLUCAM SON BULDUĞUM DOKTORA. İYİ Kİ İLACI İÇMEMİŞİM, İYİ Kİ İKİNCİ KANI VERMEMİŞİM
valla bence yarın öbür gün çalışma yap kuzum...tabi önce silikleştiğini görmek lazımYok canim yapmadim daha aradan 8 saat gecmesi gerekiyor diye ilkini 4 te yaptim
Tabi burda dogup buyuyenler icin ayri.ben sonradan gelince alismek sevmek zor.her zaman onceligim kendi milletim.evet burdaki aile sistemi bakis acisi farkli.sen evlenip mi turkiyeye gittinHadi yaaa... Benim memleket olunca arada özlüyorum... Anneannem teyzem oradadır... Hristiyan onlar...pek bağlantılı değil bizle ama kırk yilda bir de olsa görüşürüz...bilirsin orda bazı aileler tam aileci bazı ailelerse kopuk kopuktur... Benim anneannem kopuk tiplerden :)
Kipaya yakınız bizde..Adı ne salonunBabılı ben bılmıyorum canım ama kıpaya yakınlar onu bılıyorum yakınsa tavsıye ederım :)
Yok canim... Babam türkiyede büyümemi istedi... 12 yıldır türkiyedeyim... Tatillerde giderdim...annemler de bir orda bir burdaydi bu süreçte... Benim için buranın yeri bambaska...ama avusturya da diğer yanım...:)Tabi burda dogup buyuyenler icin ayri.ben sonradan gelince alismek sevmek zor.her zaman onceligim kendi milletim.evet burdaki aile sistemi bakis acisi farkli.sen evlenip mi turkiyeye gittin
rica ederim kuzum bizde silme yok sadece ekim bitince ekim listesini komple kaldırıyorum...inşallah herşey çoookk güzel olacakKizlar gittim doktora hibor verdi doktor clexane un muadili her gün olucam baslicak Esim bugün vurmaya bana içim rahatladi erkenden baslicagim için igneye inşallah suec güzel ilerlerMogami bu arada beni de listeye eklemissin çok teşekkürler o listelerden 3 defa silinmistim inşallah bu sefer silinmem ayagimi suriyim de hepiniz pesimden güzel haberleri verin
Kipaya yakınız bizde..Adı ne salonun
Himm anladim canim benim test t cyi gecmiyor ayni koyulykta oluyor o yuzden pozitif diye dusundum yarida bi test yapip bakarim ona gore calisiriz artik hayirlisivalla bence yarın öbür gün çalışma yap kuzum...tabi önce silikleştiğini görmek lazım
irmak sirti ymis canim yaza gelirsek gorusuruz bizde ev yapmak istiyoruz oraya kismet atakumda amcasi oturuyor orasida cok guzel esine sor belki tanir gumus soy isimi esimin arkadasinin ailesi tekekoyden bizimkide yigit esimin adi metin onu degilde illaki akrabalar vardir tanisaa öyle miii ? doğrudur belki eşinin arkadası eşimdir.Adı ne eşinin ? buradan yazamazsan özelden yazabilirsin eşime sorarım belki tanıs cıkarlar havalanı bize çok uzak değil bu arada. tekkeköyde yakın sayılır. Ama eşimin ve ailesinin Tekkeköyle alakası yok Tekkeköyde kimseleri yok canım. İşi Tekkeköy tarafnda sadece.
irmak sirti ymis canim yaza gelirsek gorusuruz bizde ev yapmak istiyoruz oraya kismet atakumda amcasi oturuyor orasida cok guzel esine sor belki tanir gumus soy isimi esimin arkadasinin ailesi tekekoyden bizimkide yigit esimin adi metin onu degilde illaki akrabalar vardir tanis
bu ay benimde geçmedi kuzum...üstelik 11. gün gördüm koyuluğu...eğer silikleşirse yarın kesin çalış bacımHimm anladim canim benim test t cyi gecmiyor ayni koyulykta oluyor o yuzden pozitif diye dusundum yarida bi test yapip bakarim ona gore calisiriz artik hayirlisi
aynen canim ben esimle 16 yasimdayken tanistim20 yasimda evlendim ama hala esimle yeni evliymisiz gibi askla bagliyiz yadim 36 olduAllahım hepimizin yarısını dosdoğru vermiştir inşallah...Teşekkür ederim kuzum ben diğer yarımı buldum...Rabbim yuvalarımızdan huzuru ve aşkı eksik etmesin
Kesin bulurumtrend kuafor canım parıs dugun salonun orada :)
e sen nekadarlik evlisin vallahi ben 16 yilliktamam canım. benmki işte şuanda çalışıyo gece gelcek sorarım
Tatlişkom babam Konyalı idi, eşimde Nevşehir Avanoslu :) karışığım ben :) bende bende çok sevindimevetttt. ben o başörtü bağlamayı çok beğendim ve hemşinlilere de çok yakısıyoo. Çok mutlu oldum hemşom benim.. Sen nerelisin peki ?
Tamam canim calisiriz hayirlisi olsun hakkimizdabu ay benimde geçmedi kuzum...üstelik 11. gün gördüm koyuluğu...eğer silikleşirse yarın kesin çalış bacım
e sen nekadarlik evlisin vallahi ben 16 yillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?