Kesin bulurumKayınvalimden orada oturuyor geçerken bakınırım..Selamını söyleyeyim mi
Canim 22 si dedik ama o kadar beklemeyelim istersen daha yakin bi tarih belirleyelim catlarim ben de ☺ bende belirti yok umut da yok ya neyse..Sende benden sin erkek mehmet çınar kız da da seçenekleri söyledim eşim seçeceko da alıştı bu fikre flört döneminden beri belli isimler
Tatlişkom babam Konyalı idi, eşimde Nevşehir Avanoslu :) karışığım ben :) bende bende çok sevindim
ay canim insallah olur biran once rabbim fazla bekletmesinbn 15 aylık evliyim 11 aydır bebiş istiyorum.
Oohh edebiyat Fakültesi nin guzeliyle yakışıklı si birbirini bulmus ☺☺ canim maşallah allah gulen yuzlerinizi daha d güldürsün bebekle taclandirsin beraberliğinizi en kisa zamanda inşaallah..adet olama inşallah bebeişin gelmiş olsun ... senin için hemen paylaşıyorum kuzum...son resim yılbaşından
Mogişim şimdi iskenderun da olan çocukluk arkadaşıma o kadar benziyorsunki resimleri sevecektim neredeyse :) maşallah çok sıcak bir insansınadet olama inşallah bebeişin gelmiş olsun ... senin için hemen paylaşıyorum kuzum...son resim yılbaşından
Allahım bozmasın hep böyle kalın inşallah...Mutlu aile mutlu toplumaynen canim ben esimle 16 yasimdayken tanistim20 yasimda evlendim ama hala esimle yeni evliymisiz gibi askla bagliyiz yadim 36 oldu
ay canim insallah olur biran once rabbim fazla bekletmesin
eşim seni tanıdı kuzum...:)Oohh edebiyat Fakültesi nin guzeliyle yakışıklı si birbirini bulmus ☺☺ canim maşallah allah gulen yuzlerinizi daha d güldürsün bebekle taclandirsin beraberliğinizi en kisa zamanda inşaallah..
Ayyy yeni konu dusundugunu bebek isimleri olsun yarın icin ☺☺ ben de soyliyim madem ki olursa da ben karar vericem erkek.olursa da kimse kusura bakmasin ☺☺ erkek olursa can kiz olursa bade ☺Sende benden sin erkek mehmet çınar kız da da seçenekleri söyledim eşim seçeceko da alıştı bu fikre flört döneminden beri belli isimler
hadi insallah hamissindiraminn insallahh. Düşmanıma bile evlat hasreti yaşatmasın.
Bugün adet günümdü gerçi bnmki bazen gecikiyo hala adet olmadım bakalım beklemedeyim.
ohhh nihayet...en azından netleşti herşey balım[/QUOTE
Evet canım şükür, rahatladım aşırı.
Kiz bakma sen ben de tanidim ama hayal meyal bi de akillar havadaydi ilk yil ☺ utandim.şimdi bak feylesof arkdastan☺eşim seni tanıdı kuzum...:)
bu arada teşekkür ederim balım...cümlemizi inşallah...hacettepeli fıstıklarız biiiiizOohh edebiyat Fakültesi nin guzeliyle yakışıklı si birbirini bulmus ☺☺ canim maşallah allah gulen yuzlerinizi daha d güldürsün bebekle taclandirsin beraberliğinizi en kisa zamanda inşaallah..
hadi insallah hamissindir
canim sen nasilsin agrin sancin varmi helal sana kalmissin hastanedeiyi geceler kızlar nasılsınız.. ben su anda hastaneden bağlanıyorum size kayınvalidemin yanında refakatcıyım:) odamız 2kişilik yanımızdaki hastanın refakatcısı da hamile 3 aylık hep bana denk gelir zaten böyleo da kaynanasının yanına gelmiş kadın nasıl eziyet ediyo yazık otur kalk sunu yap bunu yap o çocuk düşmezse iyi.. 6ay önce düşük yapmış bi de..
yaaaaa bak merak ettim şimdi...senin için özel birine benzemekte hoşuma gitti...benim fotolarımı da sev amaaaaMogişim şimdi iskenderun da olan çocukluk arkadaşıma o kadar benziyorsunki resimleri sevecektim neredeyse :) maşallah çok sıcak bir insansın
aman ne utanması boşver sınıf arkadaşın o senin hem şey dedi...hatırlıyorum çok düzgün bi kızdı kendi halindeydi dediKiz bakma sen ben de tanidim ama hayal meyal bi de akillar havadaydi ilk yil ☺ utandim.şimdi bak feylesof arkdastan☺
iyiyim kuzum bakma bana sen ben kalırım öyle desem de kıyamam bana da değişiklik oldu hem :) adet olamadım ben yaa hiç belirtim de yok hala napcam ben bilmiyorumcanim sen nasilsin agrin sancin varmi helal sana kalmissin hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?