2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sende benden sin erkek mehmet çınar kız da da seçenekleri söyledim eşim seçecek o da alıştı bu fikre flört döneminden beri belli isimler
Canim 22 si dedik ama o kadar beklemeyelim istersen daha yakin bi tarih belirleyelim catlarim ben de ☺ bende belirti yok umut da yok ya neyse..

adet olama inşallah bebeişin gelmiş olsun ... senin için hemen paylaşıyorum kuzum...son resim yılbaşından
Oohh edebiyat Fakültesi nin guzeliyle yakışıklı si birbirini bulmus ☺☺ canim maşallah allah gulen yuzlerinizi daha d güldürsün bebekle taclandirsin beraberliğinizi en kisa zamanda inşaallah..

Oohh edebiyat Fakültesi nin guzeliyle yakışıklı si birbirini bulmus ☺☺ canim maşallah allah gulen yuzlerinizi daha d güldürsün bebekle taclandirsin beraberliğinizi en kisa zamanda inşaallah..
eşim seni tanıdı kuzum...:)

Sende benden sin erkek mehmet çınar kız da da seçenekleri söyledim eşim seçecek o da alıştı bu fikre flört döneminden beri belli isimler
Ayyy yeni konu dusundugunu bebek isimleri olsun yarın icin ☺☺ ben de soyliyim madem ki olursa da ben karar vericem erkek.olursa da kimse kusura bakmasin ☺☺ erkek olursa can kiz olursa bade ☺

iyi geceler kızlar nasılsınız.. ben su anda hastaneden bağlanıyorum size kayınvalidemin yanında refakatcıyım:) odamız 2kişilik yanımızdaki hastanın refakatcısı da hamile 3 aylık hep bana denk gelir zaten böyle o da kaynanasının yanına gelmiş kadın nasıl eziyet ediyo yazık otur kalk sunu yap bunu yap o çocuk düşmezse iyi.. 6ay önce düşük yapmış bi de..

bu arada teşekkür ederim balım...cümlemizi inşallah...hacettepeli fıstıklarız biiiiiz

canim sen nasilsin agrin sancin varmi helal sana kalmissin hastanede

Mogişim şimdi iskenderun da olan çocukluk arkadaşıma o kadar benziyorsunki resimleri sevecektim neredeyse :) maşallah çok sıcak bir insansın
yaaaaa bak merak ettim şimdi...senin için özel birine benzemekte hoşuma gitti...benim fotolarımı da sev amaaaa

Kiz bakma sen ben de tanidim ama hayal meyal bi de akillar havadaydi ilk yil ☺ utandim.şimdi bak feylesof arkdastan☺
aman ne utanması boşver sınıf arkadaşın o senin hem şey dedi...hatırlıyorum çok düzgün bi kızdı kendi halindeydi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…