- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
ya hamis ihtimalin yokmuydu hic sen uzgun resmide koydurmustun adet olmadaniyiyim kuzum bakma bana sen ben kalırım öyle desem de kıyamam bana da değişiklik oldu hem :) adet olamadım ben yaa hiç belirtim de yok hala napcam ben bilmiyorum
canm ben doktora gittim kist var dedi 4 cm ve içe kanamalı bi kistmiş 2 ay dk hapı kullancam ama adetin ilk günü baslıcam daha adet olmadım 2 gün geçikti..ya hamis ihtimalin yokmuydu hic sen uzgun resmide koydurmustun adet olmadan
kayin validene de sanada gecmis olsun canim bu aksamda her zaman duamda olacaksin rabbim sifanizi versin sonradaya hamis ihtimalin yokmuydu hic sen uzgun resmide koydurmustun adet olmadan
biliyorum kistinide geciktinya bi ihtimal dedim iste oylecanm ben doktora gittim kist var dedi 4 cm ve içe kanamalı bi kistmiş 2 ay dk hapı kullancam ama adetin ilk günü baslıcam daha adet olmadım 2 gün geçikti..
teşekkür ederim canm benm sağolasın amin inşallah :)kayin validene de sanada gecmis olsun canim bu aksamda her zaman duamda olacaksin rabbim sifanizi versin sonrada
valla canm ben de şüphelendim bugun ovu yaptım meraktan beklememiş idrarla yaptım hatta koyuya yakın anlamadım acaba kisti mi algılıyo diye düşündümbiliyorum kistinide geciktinya bi ihtimal dedim iste oyle
ne desem bilemedim...sana denk gelmesine mi yoksa kızcağıza o haliyle eziyet edilmesine mi konuşayım...Bir an önce atlat şu geceyi kuzumiyi geceler kızlar nasılsınız.. ben su anda hastaneden bağlanıyorum size kayınvalidemin yanında refakatcıyım:) odamız 2kişilik yanımızdaki hastanın refakatcısı da hamile 3 aylık hep bana denk gelir zaten böyleo da kaynanasının yanına gelmiş kadın nasıl eziyet ediyo yazık otur kalk sunu yap bunu yap o çocuk düşmezse iyi.. 6ay önce düşük yapmış bi de..
Oki doki cnm. Sen hacettepede hangi bolumdeydin?yok canımmeemure hatunu bekliyorum o da foto atacaktı...sonra hepsini derleyeceğim ara sıra da paylaşacağım ki birbirimizin yüzlerini de bilerek sohbet edelim
Niyeki hemen arastiriyim:)Sağol tatlım benim :) Hamileyken saç kesilmez derler ama sebebini bilmiyorum..Doğumdan sonra kestir istersen
tarihteydim...sende mi hacettepelisinOki doki cnm. Sen hacettepede hangi bolumdeydin?
ya canm valla ona öyle baktıkça kendimi kötü hissettim kadın yüz küsür kilo indir beni kaldır beni diyo durmadan.. abla sen kendine dikkat et bak yine düşürüsün mazallah dedim napıyım diyo bi eltisi varmış yazık bunu yollamışlar yanına ne insanlar varne desem bilemedim...sana denk gelmesine mi yoksa kızcağıza o haliyle eziyet edilmesine mi konuşayım...Bir an önce atlat şu geceyi kuzum
Karadeniz yoresindenmisin cnm :)ben normalde kapalıyım kızlar. burada kuafördeydim. Eki Görüntüle 1271750 burada düğün günüm dış çekimimden. (düğünde açık gelinlik hevesim vardı bu arada) Eki Görüntüle 1271751 burada da eşimle Amasya kalesine çıkmıştık. Eki Görüntüle 1271752
Karadeniz yoresindenmisin cnm :)
Allahım büyük lafım taş altında kalsın lakin kıza da çok kızdım insan evladının düşünür yahu...Allahım kaynanasına vicdan kıza da akıl fikir versin...Senin kayınvalidene de geçmişler olsunya canm valla ona öyle baktıkça kendimi kötü hissettim kadın yüz küsür kilo indir beni kaldır beni diyo durmadan.. abla sen kendine dikkat et bak yine düşürüsün mazallah dedim napıyım diyo bi eltisi varmış yazık bunu yollamışlar yanına ne insanlar var
Tatlım yaaaa seninkini seviyorum zaten o da elektronik müh,ama tarih çok çok sevdiğim bir bölüm, hep kitapta tercihimdir,o kadar severimki, müh oldum ama gözüm hep sizin bölümlerdeydiyaaaaa bak merak ettim şimdi...senin için özel birine benzemekte hoşuma gitti...benim fotolarımı da sev amaaaa
Belli canim kapali halin tam bir karadeniz hanimini andiriyor arkadasimda oraliydi ayni sen gibiydi bu arada oralilar trabzon takisina bayilirlar gerci d.bakirlilarda onu takmaya basladinerden bildinn karadenizlilere benziyo muyumm ? köken laz. Annem rizeli babam samsunlu dedelerim Rizeli. Ben doğma büyüme samsunluyum elhamdülillah
bacııııııııııııım nerdesin sen yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?