2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sağol kuzum da bişi denmiyor işte köyden gelmişşler öyle görmüşler onlara benm ddediğim ters geliyor asıl

Kiz gercektenmi annen avusturyalimi uu ayriyetten birden fazla dil bilmek cok guzel masaAllah

Tatlım yaaaa seninkini seviyorum zaten o da elektronik müh,ama tarih çok çok sevdiğim bir bölüm, hep kitapta tercihimdir,o kadar severimki, müh oldum ama gözüm hep sizin bölümlerdeydi
yine okuyabilirsin kuzum yazıl açıköğretime tarih bölümü var...tarihimizi bilmek lazım

Belli canim kapali halin tam bir karadeniz hanimini andiriyor arkadasimda oraliydi ayni sen gibiydi bu arada oralilar trabzon takisina bayilirlar gerci d.bakirlilarda onu takmaya basladi MasaAllah diyelim sana
aa ilk kez beni laza yani karadenizlilere benzeten biri çıktı. Sevindim ama buna. Yani bana daha çok baska milletlere benzetirler. Göçmenlere benziyosun diyen bile var. evet altın trabzon hasırı. kayınvalidemin hasırı. Buralarda meshurdur ve trabzon hasırının bir ağırlığı vardır . Arkadasını andırmama sevindim kapalı halimi çok ama çok seviyorum sadece bi hevesle düğünümde açıldım gerçi bazen keske kapalı olsaydm diyorum. Pişmanlık duyuyorum açıkcası.

Her iki halinde guzel masaAllah

Cumartesi gidiyoruz yerleşmekte bir haftayı bulur sonra yine burdayım inşallah bu arada çocuk konusunu hiç düşünecek zamanm yok çocuk fikri tamamen askıda bana yani çalışma var tabi ama çocuk olsun diye uğraş veriyorum yum günümü bile takip etmedim ocak ayına kadar böyle biraz kafa dinlicem
oyyy kıyamam yaa...ne zaman bitecek peki

bak o vakit iyi olmuş bu taşınma olayı...bu arada foto paylaşıyoruz iki gündür bende kızların fotolarından bir örnek alıp düzenleyeceğim ve öyle paylaşacağım sende istersen paylaş fotonu seni de ekliyim kuzum

Kiz gercektenmi annen avusturyalimi uu ayriyetten birden fazla dil bilmek cok guzel masaAllah
Evet bitanem...annemle babamin aşkı sa başka bir hikaye vallahi... Annem babamin vesilesiyle müslüman oluyor... Babam üniversite okumaya diye niyet ediyor ondan çıkıyor yurt dışına ama nasipte annemle tanışmak ona vesile olmak varmış...sonra hemen evleniyorlae...gel zaman git zaman da ben olmusum hehe :):) annem için bu süreç ailesi açısından çok zor olmuş red etmişler.önce evlatliktan...ama sonra alıştı onlar da şükür...:)

Çok isterim magiş ama eşim izin vermiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…