2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Oyy minnakini yerim senin annesi gibi gece uyumayacak desene
InsaAllah yatar teyzesi ya valla bazen uykusuz gecen geceler olacagi aklima geliyor esime diyom simdiden timarhaneden yer ayirim kendime dogumdan sonra her an kafayi yiyebilirim bu arada sen nasilsin sekerim

Kizlar yaaa bugun yeni edindigim arkadaslar alisveris merkezine gidelim dedi. Birinin bebisi var biri de hamile. Onlarla bebek kiyafeti baktik 4 saat. Olddummmmmm yaa ben de mi boyle olucam bi atleti kirk bes dkda mi secicem. Gorumcem de 1 saat e bebekten cikmamisti. Az kalsin agliycaktim bana sanki o kaar kiyafet almazmisim gibi geliyo ama belli olmaz tabi

okurken hayran kaldım...aşk çocuğusun sen...

Ayyy ne kadar guzel bir olay ayni masallar gibi masaAllah

o tamamen sana bağlı...ben beğenirsem hızlıca alırım çok oyalanmam... hem bebiş gelsin de zevkle gezersin zaten

InsaAllah yatar teyzesi ya valla bazen uykusuz gecen geceler olacagi aklima geliyor esime diyom simdiden timarhaneden yer ayirim kendime dogumdan sonra her an kafayi yiyebilirim bu arada sen nasilsin sekerim
Yok yok yemezsin tatlim rabbim sabrini verir iyiyim bende tatlim kocisi bekliyorum yarim saat sonra gelir saka bir yana gercekten anne ne yasarsa bebekte oyle olur derler ama dogrumu bilmem

Yok yok yemezsin tatlim rabbim sabrini verir iyiyim bende tatlim kocisi bekliyorum yarim saat sonra gelir saka bir yana gercekten anne ne yasarsa bebekte oyle olur derler ama dogrumu bilmem
Ama uyumaya calisiyorum ama olmuyor bir kere erken uyudum o gunde sabahin 4 unde kalktim bi daha uyumadim cok cins biriyim yaaa

Ya boyle degisik aileleri olanlar ayri bi ilgimi cekiyor nedense ama sizin aile ayri bir guzel ask ailesi olmus
Hehe canimsiin... Hkolay değildir farklı kültürlerin birlesimi ama anneme baksan şu an tam türk hatunu konuşmasa kimse anlamaz yabancı olduğunu :)

O guzellikte bi avrupalilik vardi zaten ☺☺maşallah canim ne guzel annene vesile olmus baban hem de sen imamhatip ilahiyat okumussun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…