InsaAllah yatar teyzesi ya valla bazen uykusuz gecen geceler olacagi aklima geliyor esime diyom simdiden timarhaneden yer ayirim kendime dogumdan sonra her an kafayi yiyebilirimOyy minnakini yerim senin annesi gibi gece uyumayacak desene
okurken hayran kaldım...aşk çocuğusun sen...Evet bitanem...annemle babamin aşkı sa başka bir hikaye vallahi... Annem babamin vesilesiyle müslüman oluyor... Babam üniversite okumaya diye niyet ediyor ondan çıkıyor yurt dışına ama nasipte annemle tanışmak ona vesile olmak varmış...sonra hemen evleniyorlae...gel zaman git zaman da ben olmusum hehe :):) annem için bu süreç ailesi açısından çok zor olmuş red etmişler.önce evlatliktan...ama sonra alıştı onlar da şükür...:)
tamam o vakit kuzum teklif var ısrar yokÇok isterim magiş ama eşim izin vermiyor maalesef
Ayyy ne kadar guzel bir olay ayni masallar gibi masaAllahEvet bitanem...annemle babamin aşkı sa başka bir hikaye vallahi... Annem babamin vesilesiyle müslüman oluyor... Babam üniversite okumaya diye niyet ediyor ondan çıkıyor yurt dışına ama nasipte annemle tanışmak ona vesile olmak varmış...sonra hemen evleniyorlae...gel zaman git zaman da ben olmusum hehe :):) annem için bu süreç ailesi açısından çok zor olmuş red etmişler.önce evlatliktan...ama sonra alıştı onlar da şükür...:)
o tamamen sana bağlı...ben beğenirsem hızlıca alırım çok oyalanmam... hem bebiş gelsin de zevkle gezersin zatenKizlar yaaa bugun yeni edindigim arkadaslar alisveris merkezine gidelim dedi. Birinin bebisi var biri de hamile. Onlarla bebek kiyafeti baktik 4 saat. Olddummmmmmyaa ben de mi boyle olucam bi atleti kirk bes dkda mi secicem. Gorumcem de 1 saat e bebekten cikmamisti. Az kalsin agliycaktim bana sanki o kaar kiyafet almazmisim gibi geliyo ama belli olmaz tabi
tamam o vakit kuzum teklif var ısrar yok
Oyle kuzum öyle... Bende öyle oluyorum her anlattığımda sanki ben yaşıyorum annemlerin yaşadıklarini :)okurken hayran kaldım...aşk çocuğusun sen...
Iyi uykular fistikben kaçtım hatunlar...iyi uykular
Oyledir elifim benimmm... Çok değişik hikayeleri...hele annemin yaşamı çok başkadır...kitap olur yani...:)Ayyy ne kadar guzel bir olay ayni masallar gibi masaAllah
İyi geceler bitanemmm :)ben kaçtım hatunlar...iyi uykular
Oyle kuzum öyle... Bende öyle oluyorum her anlattığımda sanki ben yaşıyorum annemlerin yaşadıklarini :)
Ya boyle degisik aileleri olanlar ayri bi ilgimi cekiyor nedense ama sizin aile ayri bir guzel ask ailesi olmusOyledir elifim benimmm... Çok değişik hikayeleri...hele annemin yaşamı çok başkadır...kitap olur yani...:)
Yok yok yemezsin tatlim rabbim sabrini verir iyiyim bende tatlim kocisi bekliyorum yarim saat sonra gelir saka bir yana gercekten anne ne yasarsa bebekte oyle olur derler ama dogrumu bilmemInsaAllah yatar teyzesi ya valla bazen uykusuz gecen geceler olacagi aklima geliyor esime diyom simdiden timarhaneden yer ayirim kendime dogumdan sonra her an kafayi yiyebilirimbu arada sen nasilsin sekerim
Annem 5 hamilelik geçirmiş... 4 dusukten sonra gelmişim ben :) tekim :)Ya ne büyük bir aşkmış film gibi masal gibi gerçekten maşallah tek çocuk musun
Ne bileyim öyle derler de ben pek inanmam öyle şeylere :)Niyeki hemen arastiriyim:)
Ama uyumaya calisiyorum ama olmuyor bir kere erken uyudum o gunde sabahin 4 unde kalktim bi daha uyumadim cok cins biriyim yaaaYok yok yemezsin tatlim rabbim sabrini verir iyiyim bende tatlim kocisi bekliyorum yarim saat sonra gelir saka bir yana gercekten anne ne yasarsa bebekte oyle olur derler ama dogrumu bilmem
Hehe canimsiin... Hkolay değildir farklı kültürlerin birlesimi ama anneme baksan şu an tam türk hatunuYa boyle degisik aileleri olanlar ayri bi ilgimi cekiyor nedense ama sizin aile ayri bir guzel ask ailesi olmus
O guzellikte bi avrupalilik vardi zaten ☺☺maşallah canim ne guzel annene vesile olmus baban hem de sen imamhatip ilahiyat okumussun..Evet bitanem...annemle babamin aşkı sa başka bir hikaye vallahi... Annem babamin vesilesiyle müslüman oluyor... Babam üniversite okumaya diye niyet ediyor ondan çıkıyor yurt dışına ama nasipte annemle tanışmak ona vesile olmak varmış...sonra hemen evleniyorlae...gel zaman git zaman da ben olmusum hehe :):) annem için bu süreç ailesi açısından çok zor olmuş red etmişler.önce evlatliktan...ama sonra alıştı onlar da şükür...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?