Kiz masallardaki gibi ask yasamislar annenle baban sende asklarinin meyvesi olmussun nasil zor gelmistir annene yurt disindan gelipte alismakEvet bitanem...annemle babamin aşkı sa başka bir hikaye vallahi... Annem babamin vesilesiyle müslüman oluyor... Babam üniversite okumaya diye niyet ediyor ondan çıkıyor yurt dışına ama nasipte annemle tanışmak ona vesile olmak varmış...sonra hemen evleniyorlae...gel zaman git zaman da ben olmusum hehe :):) annem için bu süreç ailesi açısından çok zor olmuş red etmişler.önce evlatliktan...ama sonra alıştı onlar da şükür...:)
Allah hayirli omur versin ailene tatlimHehe canimsiin... Hkolay değildir farklı kültürlerin birlesimi ama anneme baksan şu an tam türk hatunukonuşmasa kimse anlamaz yabancı olduğunu :)
Annem 5 hamilelik geçirmiş... 4 dusukten sonra gelmişim ben :) tekim :)
Ay caniimm.. senin güzelligiiin o :) . Evet annem hep sukreder... Çok şükür Rabbim nasip etti bize de...:)O guzellikte bi avrupalilik vardi zaten ☺☺maşallah canim ne guzel annene vesile olmus baban hem de sen imamhatip ilahiyat okumussun..
Kiz bende oyleyim gece zor yatiyorum gunduzde kalkasim gelmiyor hamile olursamda oyle olurum sanirimAma uyumaya calisiyorum ama olmuyor bir kere erken uyudum o gunde sabahin 4 unde kalktim bi daha uyumadim cok cins biriyim yaaa
Kizlar bugun cok fena canim yesilsogan cekti yedim ama afedersiniz arada igrenc bir tad geliyor agzima keske yemeseydim yaKiz bende oyleyim gece zor yatiyorum gunduzde kalkasim gelmiyor hamile olursamda oyle olurum sanirim
Naneli sakız yada şeker varsa at ağzına canımKizlar bugun cok fena canim yesilsogan cekti yedim ama afedersiniz arada igrenc bir tad geliyor agzima keske yemeseydim ya
Öyle canim...yok aslında tam tersiw annem burayi çok çok seviyor ...:) zaten şu an türk kadıni gibidir..:):)Kiz masallardaki gibi ask yasamislar annenle baban sende asklarinin meyvesi olmussun nasil zor gelmistir annene yurt disindan gelipte alismak
Öyle canim...annem çok uyumlu ve sabırlıdir... MaaşAllahi vardır gerçekten...:) sag ol canim...Büyük aşkın kızı maşallah annen için hiç kolay olmamıştr eminimki yinede maşallah evliliğini sağlam adımlarla devam ettirmiş ki bu hiç kolay birşey değil annen için tekrar söylüyorum maşallah canm
Oyy minnosun sogan mi cekmis cani ayy kiyamam cok mu rahatsiz ediyor kuzumKizlar bugun cok fena canim yesilsogan cekti yedim ama afedersiniz arada igrenc bir tad geliyor agzima keske yemeseydim ya
5.seker yiyisim seker bittigi an tekrar tad agzima geliyor hep su dizi yuzunden canim yesilsogan cekti yoksa nerden aklima gelirdiNaneli sakız yada şeker varsa at ağzına canım
Oyyy kiyamam ya... Naneli bir şeyler ye...benim de karnim ağrıyor...aksi gibi ishal olmusum.Kizlar bugun cok fena canim yesilsogan cekti yedim ama afedersiniz arada igrenc bir tad geliyor agzima keske yemeseydim ya
Suan cok fena igrenc bir tad geliyor agzimaOyy minnosun sogan mi cekmis cani ayy kiyamam cok mu rahatsiz ediyor kuzum
Canim bol bol su ic su kaybin olmasin bende arada ishal oluyorum muz yiyince geciyor sende ye..naneli biseyde yok evde bayram sekeri biraz kalmis onlara yumuldum:)Oyyy kiyamam ya... Naneli bir şeyler ye...benim de karnim ağrıyor...aksi gibi ishal olmusum.
Hadi ya hamilelikle mi ilgisi var acaba... Birden başladı...muz yiyeyim evet... Ye ye seker ye... Vallahi elfim bende bugun yeşil soğanı ekmek arası yapıp yedim :):)Canim bol bol su ic su kaybin olmasin bende arada ishal oluyorum muz yiyince geciyor sende ye..naneli biseyde yok evde bayram sekeri biraz kalmis onlara yumuldum:)
Hahahah Hüsne mi5.seker yiyisim seker bittigi an tekrar tad agzima geliyor hep su dizi yuzunden canim yesilsogan cekti yoksa nerden aklima gelirdi
Kiz dizide gordum ekmek arasi yapip yediler bebde hemen kebap gormus fibi delirdim hemen ekmek arasi yapip yedim ama suan midem fena..ishal hamilelikle ilgili tatlim muzunu ye gecer hemencik insaAllah:)Hadi ya hamilelikle mi ilgisi var acaba... Birden başladı...muz yiyeyim evet... Ye ye seker ye... Vallahi elfim bende bugun yeşil soğanı ekmek arası yapıp yedim :):)
Dikkat et güzelim yaa muz, patates ye..Hatta evde buğday nişastası varsa şurup kıvamında sulandır onu bir kahve fincanı kadar iç, benim 1 numaralı doğal ilacımdır bu :)Oyyy kiyamam ya... Naneli bir şeyler ye...benim de karnim ağrıyor...aksi gibi ishal olmusum.
Zaten o manyak diziyi izlemicem artk etle ilgiliyemekler yapiyorlar ben fena oluyorum burda bi an once d.bakira gtsemde bi kebapciya atsam kendimiHahahah Hüsne miHastayım o kadına yaaa..Dizilerde görüp aşeriyormuş bu kızzzzz
Hehe benim birden kendigimden geldi aklıma ayni şeyi yemişiiz...ama midene dokunmis üzüldüm... Eğer hamilelikle ilgiliyse iyi bari canim...çünkü o kadar dikkat ediyorum bu nerden geldi dedim yani... :) ben gidiyorum canim muzumu yedim umarım kesilir...Kiz dizide gordum ekmek arasi yapip yediler bebde hemen kebap gormus fibi delirdim hemen ekmek arasi yapip yedim ama suan midem fena..ishal hamilelikle ilgili tatlim muzunu ye gecer hemencik insaAllah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?