- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
İnan çok ediyorum... Hamilelikle ilgiliymis elif de oluyormus...oyle olmasa zaten kendime çokkkızardim... Sağ ol ablam...muzu yedim bakalim ne 'olacak... Gidiyorum ben uyumaya...Rabbime emanetsiniiiz :)Dikkat et güzelim yaa muz, patates ye..Hatta evde buğday nişastası varsa şurup kıvamında sulandır onu bir kahve fincanı kadar iç, benim 1 numaralı doğal ilacımdır bu :)
Iyi uykular tatlimHehe benim birden kendigimden geldi aklıma ayni şeyi yemişiiz...ama midene dokunmis üzüldüm... Eğer hamilelikle ilgiliyse iyi bari canim...çünkü o kadar dikkat ediyorum bu nerden geldi dedim yani... :) ben gidiyorum canim muzumu yedim umarım kesilir...
İyi uykular canım :)İnan çok ediyorum... Hamilelikle ilgiliymis elif de oluyormus...oyle olmasa zaten kendime çokkkızardim... Sağ ol ablam...muzu yedim bakalim ne 'olacak... Gidiyorum ben uyumaya...Rabbime emanetsiniiiz :)
ben kaçtım hatunlar...iyi uykular
Evet bitanem...annemle babamin aşkı sa başka bir hikaye vallahi... Annem babamin vesilesiyle müslüman oluyor... Babam üniversite okumaya diye niyet ediyor ondan çıkıyor yurt dışına ama nasipte annemle tanışmak ona vesile olmak varmış...sonra hemen evleniyorlae...gel zaman git zaman da ben olmusum hehe :):) annem için bu süreç ailesi açısından çok zor olmuş red etmişler.önce evlatliktan...ama sonra alıştı onlar da şükür...:)
bade çok güzel isim canımAyyy yeni konu dusundugunu bebek isimleri olsun yarın icin ☺☺ ben de soyliyim madem ki olursa da ben karar vericem erkek.olursa da kimse kusura bakmasin ☺☺ erkek olursa can kiz olursa bade ☺
yaaa benim kabızlık ve şişkinlik hala devam ediyor hamillleikte kabızlık ve ishal gibi şeyler çok olurmuş dünde normalde meyve yemem elma ve muz yedim daha vbeter kabız olcam gibi geliyorHadi ya hamilelikle mi ilgisi var acaba... Birden başladı...muz yiyeyim evet... Ye ye seker ye... Vallahi elfim bende bugun yeşil soğanı ekmek arası yapıp yedim :):)
tatlım ben bugün bebetime vardı sabah ilk idrarla denedim zaten ben hiç tutamam kendimi her ay yakın bi günde yaparım.. bat 22 si o zamana kadar dayanırım artık çünkü bişey çıkmadı şeffaf bi çizgi var ışığa tutunca o da sanırım testin kendisi pembe hiç bir şey yokCanim 22 si dedik ama o kadar beklemeyelim istersen daha yakin bi tarih belirleyelim catlarim ben de ☺ bende belirti yok umut da yok ya neyse..
aynı durumdayız giz göbek yaptım artık şişe şişe off gelse şu bat bari rahatlardık benim o zaman metabolizma iyi çalışıyort ya :)yaaa benim kabızlık ve şişkinlik hala devam ediyor hamillleikte kabızlık ve ishal gibi şeyler çok olurmuş dünde normalde meyve yemem elma ve muz yedim daha vbeter kabız olcam gibi geliyor
bu ay da umutsuzum ilk idrarla test ettimKiiizzzz ben sanki göğüs ucun açıyor diye okudum Heee... Ayyy bak bu heyecanlandirir beniii
ahh mogamim yaptım ama çıkmadı sanırım bata son 5 günondan olsun ondan olsun ondan olsun.....bak 40 kere tekrarlarsan olurmuş
Gününüz aydın olsun hatunlar..valla bende bi kere bile sigara sürmedim ağzıma ama üni zamanı çoook çektim sivilceden...senin tenin doğuştan fıstık gibi
huu huuu.. bende aslen rize-kalkandere, eş tarafından da rize -çayeliliyim..Oyyyy uşağum benim annemde Rize Pazar hemşinli :)
bende ikisini yaptı 54 kilo tertemiz ciltle gitti çok değil 2 yık sonra yemeğinden şundan bundan kilo ve hala devam eden sivilcelerim çıktıGününüz aydın olsun hatunlar..
Teşekkür ederim Mogami'ciimüniversite zamanında yapılan sıkıntıyı bilmemmi bacım.. sende sivilce etkisi bende de bitirdikten sonra kilo etkisi yaptı
koyulasmayı gören arkadaslar hamile olabileceğimi söylüyo.
bnde bilemiyorum beklemedeyim bugün adet günümdü henüz adet olmadım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?