2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Dikkat et güzelim yaa muz, patates ye..Hatta evde buğday nişastası varsa şurup kıvamında sulandır onu bir kahve fincanı kadar iç, benim 1 numaralı doğal ilacımdır bu :)
İnan çok ediyorum... Hamilelikle ilgiliymis elif de oluyormus...oyle olmasa zaten kendime çokkkızardim... Sağ ol ablam...muzu yedim bakalim ne 'olacak... Gidiyorum ben uyumaya...Rabbime emanetsiniiiz :)

Iyi uykular tatlim

Kizlar ben bugun kan testi yaptirdim 2.83 cikti.5 ekimde catlama ignesi oldum 6-7-8 iliski oldu. Doktorumu aradim degerin cok dusuk 5in alti negatif degerlendirilir ama yine bu deger bazen artabiliyo yuzde 15 sansin var dedi adet tarihinde yani 21 22si gibi tekrar test yap dedi. Var mi boyle olan aranizda. Yoksa kesin negatif mi sizce

Canim benim yaaa. Anneciin ne zorluklar atlatmis Allah rizasi icin. Onlari da anliyorum tabi ama napacaksin. Anneannenlerle gorusuyor musun? En yakin arkadaslarimdan birinin de annesi alman. Kiz cok arada derede( in between) bi hayat yasiyo:) umarim senin boyle bi derdin yoktur. Gerci turkiyedesin yillardir anladigim kadariyla. O arkadasim hala almanyada sadece uni icin istanbula gelmisti.

Ayyy yeni konu dusundugunu bebek isimleri olsun yarın icin ☺☺ ben de soyliyim madem ki olursa da ben karar vericem erkek.olursa da kimse kusura bakmasin ☺☺ erkek olursa can kiz olursa bade ☺
bade çok güzel isim canım günaydın beti ve tüm k.k üyeleri güzel hanımlar

Hadi ya hamilelikle mi ilgisi var acaba... Birden başladı...muz yiyeyim evet... Ye ye seker ye... Vallahi elfim bende bugun yeşil soğanı ekmek arası yapıp yedim :):)
yaaa benim kabızlık ve şişkinlik hala devam ediyor hamillleikte kabızlık ve ishal gibi şeyler çok olurmuş dünde normalde meyve yemem elma ve muz yedim daha vbeter kabız olcam gibi geliyor

Canim 22 si dedik ama o kadar beklemeyelim istersen daha yakin bi tarih belirleyelim catlarim ben de ☺ bende belirti yok umut da yok ya neyse..
tatlım ben bugün bebetime vardı sabah ilk idrarla denedim zaten ben hiç tutamam kendimi her ay yakın bi günde yaparım.. bat 22 si o zamana kadar dayanırım artık çünkü bişey çıkmadı şeffaf bi çizgi var ışığa tutunca o da sanırım testin kendisi pembe hiç bir şey yok bende de olmadı sanırım

yaaa benim kabızlık ve şişkinlik hala devam ediyor hamillleikte kabızlık ve ishal gibi şeyler çok olurmuş dünde normalde meyve yemem elma ve muz yedim daha vbeter kabız olcam gibi geliyor
aynı durumdayız giz göbek yaptım artık şişe şişe off gelse şu bat bari rahatlardık benim o zaman metabolizma iyi çalışıyort ya :)

valla bende bi kere bile sigara sürmedim ağzıma ama üni zamanı çoook çektim sivilceden...senin tenin doğuştan fıstık gibi
Gününüz aydın olsun hatunlar..
Teşekkür ederim Mogami'ciim üniversite zamanında yapılan sıkıntıyı bilmemmi bacım.. sende sivilce etkisi bende de bitirdikten sonra kilo etkisi yaptı

Gününüz aydın olsun hatunlar..
Teşekkür ederim Mogami'ciim üniversite zamanında yapılan sıkıntıyı bilmemmi bacım.. sende sivilce etkisi bende de bitirdikten sonra kilo etkisi yaptı
bende ikisini yaptı 54 kilo tertemiz ciltle gitti çok değil 2 yık sonra yemeğinden şundan bundan kilo ve hala devam eden sivilcelerim çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…