2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bade çok güzel isim canım günaydın beti ve tüm k.k üyeleri güzel hanımlar
Gunaydin canim ☺ ben de çok sabirsizim ayni ben ☺ burcun ne canim ? Yok anacim bu ay da fos hem yumurtlama 10 gun gecikmisken neyin umuduysa benimki belli ki var bi sorun benimki de is yani ☺

Hehe canimsiin... Hkolay değildir farklı kültürlerin birlesimi ama anneme baksan şu an tam türk hatunu konuşmasa kimse anlamaz yabancı olduğunu :)
Helal yengeme ben cok seviyorum ya.burdada var turklerle evlenip turk gbi olanlar turkce ogrenenler cok hosuma gidiyor.ama eltim malesef oyle degil

evet ben sanki duydum çünkü bi şekilde etkisi oluyor temizliyor yumurtlatıyor :):)
Canım benim arkadaşımın düşük yapmasına sebepmiş. erken adet olmayı sağladığını duymuş doktordan hamileyken kesinlikle şüphesi dahi varsa kullanmayın.
Günaydın kizceler doktora geldim inşallah anormal bir şey cikmaz
Kalbini ferah tut inşallah iyi haberler vereceksin bize

hayalet çizgi olmasın o şeffaf benim bi umudum oldu sanki :)

Kızlar bu benim test sonuçlarım ne yapmalıyım şimdi?

Eklentiler

• IMG_3252.webp
    474,9 KB · Görüntüleme: 59

bende erken yumurtlamaya sebep olduğunu duydum . ben ov testi yaptım dün geçen günkülerden daha silikti bana mı öyle geldi anlamadım acaba çatladı mı benim yum dün ama dün çatlasa akşamına hemen silikleşir mi ondan önceki gün koyu olması gerekmez mi ?

Gunaydin canim ☺ ben de çok sabirsizim ayni ben ☺ burcun ne canim ? Yok anacim bu ay da fos hem yumurtlama 10 gun gecikmisken neyin umuduysa benimki belli ki var bi sorun benimki de is yani ☺
ikizler bi öyle bi böyleyim huyumdur gerçekten beti olmadı sende önden bi tane yap ama 22 sinde sabah ilk idrarla yapalım :)

Lovely35 biz bu ay 5 günde biri deniyoruz tutar mı kocama surat yaptım bu sabah sonra gönlümü aldı iyicee 5 günde bire döndük bu gidişle benim anca 14.gün bugün bi de 16 da olur ov testide koyulaşmıyor

hayalet çizgi olmasın o şeffaf benim bi umudum oldu sanki :)
Hayalet çizgi ne canım?
Ben bundan anlamadığımdan kızlara sordum bilemiyorumki ama benim bir arkadaşın başına adet hemen 2 gün öncesimi 4 gün öncesimi ne yumurtladığını öğrendi. Oda aşılama yaptırıyordu bu sayede öğrendiler.

koyulaşmışş yumurtluyorsun sanırım bugün yarın ilişkiye gir derim ben :)):) alllahım benim ne zaman koyu olacak böyle
Alttaki pozitif aksama calismaya caslayin derim
Bugün mü yarın mı olacak çalışma ondan sonra 2 günde bir mi hergün mü? Ne kadar zaman ve teste devam edecek miyim? KAfam da deli sorularrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…