S
Soğan kürünün erken adet görrmeye neden olduğu görülmüş müdür acaba? Hiç duyan oldu mu?
Gunaydin canim ☺ ben de çok sabirsizim ayni ben ☺ burcun ne canim ? Yok anacim bu ay da fos hem yumurtlama 10 gun gecikmisken neyin umuduysa benimki belli ki var bi sorun benimki de is yani ☺bade çok güzel isim canımgünaydın beti ve tüm k.k üyeleri güzel hanımlar
Helal yengeme ben cok seviyorum ya.burdada var turklerle evlenip turk gbi olanlar turkce ogrenenler cok hosuma gidiyor.ama eltim malesef oyle degilHehe canimsiin... Hkolay değildir farklı kültürlerin birlesimi ama anneme baksan şu an tam türk hatunukonuşmasa kimse anlamaz yabancı olduğunu :)
bade çok güzel isim canımgünaydın beti ve tüm k.k üyeleri güzel hanımlar
Canım benim arkadaşımın düşük yapmasına sebepmiş. erken adet olmayı sağladığını duymuş doktordan hamileyken kesinlikle şüphesi dahi varsa kullanmayın.evet ben sanki duydum çünkü bi şekilde etkisi oluyor temizliyor yumurtlatıyor :):)
Kalbini ferah tut inşallah iyi haberler vereceksin bizeGünaydın kizceler doktora geldim inşallah anormal bir şey cikmaz
tatlım ben bugün bebetime vardı sabah ilk idrarla denedim zaten ben hiç tutamam kendimi her ay yakın bi günde yaparım.. bat 22 si o zamana kadar dayanırım artık çünkü bişey çıkmadı şeffaf bi çizgi var ışığa tutunca o da sanırım testin kendisi pembe hiç bir şey yokbende de olmadı sanırım
Dizideki husne gbi ekmek arasi yesik soganKizlar bugun cok fena canim yesilsogan cekti yedim ama afedersiniz arada igrenc bir tad geliyor agzima keske yemeseydim ya
Yok canim kayiplarim olduğu için silinmisti ismim o anlamda soylemistimrica ederim kuzum bizde silme yok sadece ekim bitince ekim listesini komple kaldırıyorum...inşallah herşey çoookk güzel olacak
Canım benim arkadaşımın düşük yapmasına sebepmiş. erken adet olmayı sağladığını duymuş doktordan hamileyken kesinlikle şüphesi dahi varsa kullanmayın.
Kalbini ferah tut inşallah iyi haberler vereceksin bize
Kızlar bu benim test sonuçlarım ne yapmalıyım şimdi?
ikizlerGunaydin canim ☺ ben de çok sabirsizim ayni ben ☺ burcun ne canim ? Yok anacim bu ay da fos hem yumurtlama 10 gun gecikmisken neyin umuduysa benimki belli ki var bi sorun benimki de is yani ☺
inşallah canımcım termemiz dönersin :)Günaydın kizceler doktora geldim inşallah anormal bir şey cikmaz
Hayalet çizgi ne canım?hayalet çizgi olmasın o şeffaf benim bi umudum oldu sanki :)
Ben bundan anlamadığımdan kızlara sordum bilemiyorumki ama benim bir arkadaşın başına adet hemen 2 gün öncesimi 4 gün öncesimi ne yumurtladığını öğrendi. Oda aşılama yaptırıyordu bu sayede öğrendiler.bende erken yumurtlamaya sebep olduğunu duydum . ben ov testi yaptım dün geçen günkülerden daha siliktibana mı öyle geldi anlamadım acaba çatladı mı benim yum dün ama dün çatlasa akşamına hemen silikleşir mi ondan önceki gün koyu olması gerekmez mi ?
Alttaki pozitif aksama calismaya caslayin derimKızlar bu benim test sonuçlarım ne yapmalıyım şimdi?
çok güzeller kaygılım erkek için düşünmedin mi senkız için bade ve alin benimde iki ismim :):):)
koyulaşmışş yumurtluyorsun sanırım bugün yarın ilişkiye gir derim ben :)):) alllahım benim ne zaman koyu olacak böyle
Bugün mü yarın mı olacak çalışma ondan sonra 2 günde bir mi hergün mü? Ne kadar zaman ve teste devam edecek miyim? KAfam da deli sorularrrrrAlttaki pozitif aksama calismaya caslayin derim
ışıkta çok az belli ve kesinlikler pembe değilhayalet çizgi olmasın o şeffaf benim bi umudum oldu sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?