Hayalet çizgi ne canım?
Ben bundan anlamadığımdan kızlara sordum bilemiyorumki ama benim bir arkadaşın başına adet hemen 2 gün öncesimi 4 gün öncesimi ne yumurtladığını öğrendi. Oda aşılama yaptırıyordu bu sayede öğrendiler.
yumurtladın ve 24-36 saat arası çatlar canımcım akşama çalışın eşin bol fındık muz nar yesin :) kahve içirmeyi de unutma :)Kızlar bu benim test sonuçlarım ne yapmalıyım şimdi?
mogişş işler çok yoğun, aslında niyetim ya tarih ya da arkeoloji okumak çok istiyorum olur belki de :)yine okuyabilirsin kuzum yazıl açıköğretime tarih bölümü var...tarihimizi bilmek lazım
çok güzeller kaygılım erkek için düşünmedin mi sen
Testi siliklesene kadar devam et.sperm sorunu yoksa her gun deneyin derim.benimde dun pozitif oldu hergun denemeyi dusunuyorum.Bugün mü yarın mı olacak çalışma ondan sonra 2 günde bir mi hergün mü? Ne kadar zaman ve teste devam edecek miyim? KAfam da deli sorularrrrr
Bugün mü yarın mı olacak çalışma ondan sonra 2 günde bir mi hergün mü? Ne kadar zaman ve teste devam edecek miyim? KAfam da deli sorularrrrr
ışıkta çok az belli ve kesinlikler pembe değilben araştırdımm bebetime öyle yapıyormuş zaten demek ki normalde de var o çizggi
ooooww çağan çok severim bu ism,i süperrrr bak o testle ilgili yoruma kaygılım :yok onu bulamadım yiğit seviyordum çok koyan oldu etrafta erkek için işte bu dediğim bir isim yok malesef çağan ayaz beğendiklerim :)
Aaa bade ha pişti olduk desene ☺ alin ne demek canim yabanci ismi de var ingiliz komsularimiz vardı yazliktan kadinin ismo alin di ☺kız için bade ve alin benimde iki ismim :):):)
Ayip hocam yaptim bile ☺ kocaman bi kahkaha ikonu koynak isterdim ama telden yazdigim icin yok gaza geldim yaptim canm ama sonuç negnegatif 22 sin e kadar yaomicam ama sen de yapma ben de terazi yim ☺ikizlerbi öyle bi böyleyim huyumdur gerçekten beti olmadı sende önden bi tane yap ama 22 sinde sabah ilk idrarla yapalım :)
memleketlilerim çoğalıyor :)huu huuu.. bende aslen rize-kalkandere, eş tarafından da rize -çayeliliyim..
tatlım bata 5 gün daha çok erken değilmi? 2 gün kala yapıp negatifi görüp hamiş çıkan çoookkkahh mogamim yaptım ama çıkmadı sanırım bata son 5 gün
Gunaydın annecikkk :) bebişin artık kalem arkasındaki silgi kadar olsun maşallahh :)günaydın hanımmmlaaaaaaarrrrr
Allah kabul etsin, amin inşallahhhGünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimize bebek versin inşallah. Akşam yasin okuyup hepimize bağışladım. İnşallah Rabbim kabul eder.
maşallah size canım
kaygılar kaygılarkoyulaşmışş yumurtluyorsun sanırım bugün yarın ilişkiye gir derim ben :)):) alllahım benim ne zaman koyu olacak böyle
ooooww çağan çok severim bu ism,i süperrrr bak o testle ilgili yoruma kaygılım :
Merhaba arkadaşlar aylardır bebek istiyorum ama nasip olmadı geçen ay umutla 3 test aldım eczaneden hepside Bebe Time marka eve gelir gelmez yaptım 2. çizgi var ama pembe değil..İlk defa 2. çizgi vardı ertesi gün sabah kalkar kalmaz tekrar yaptım yine 2. çizgi bir sonraki gün tekrar yine 2. çizgi ama içi boş bende tahlile gittim tabiki sonuç negatifti..
Siz siz olun bu marka testlere boşa para vermeyin umutlandığımız da cabası arkadaşlar..
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahh :)Hamilelik günlüğü eklemeye calistim ama bu kadar erken olunca görünmedi.. galiba 5 haftadan sonra gorunuyo
Aaa bade ha pişti olduk desene ☺ alin ne demek canim yabanci ismi de var ingiliz komsularimiz vardı yazliktan kadinin ismo alin di ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?