2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende ilk gebelikte 2 gün önce yapmıştım çizgi vardı sanki şeffaf ama ben dememiştim kimseye görünmeyen şeyin nesini dicem dedim 2 gün sonra yaptım silik çizgi çıktı hamiştim o yüzden hayalet çizgi görünmez ama var olan çizgi benim sözlükte :):):) bu arada anladığım kadarıyla bugün yarın yumurtlayacaksın bugün yapın yarında yapın stoklar dursunn sonrası kısmet :)

Bugün mü yarın mı olacak çalışma ondan sonra 2 günde bir mi hergün mü? Ne kadar zaman ve teste devam edecek miyim? KAfam da deli sorularrrrr

canımm bugün ve yarın üstüste olsun mümkünse sonra da iki günde bire dön derim fikrimce testi de 2 3 gün daha yap bakalım silikleşince anlayacağaız ki yumurtlama olmuş :)

yok onu bulamadım yiğit seviyordum çok koyan oldu etrafta erkek için işte bu dediğim bir isim yok malesef çağan ayaz beğendiklerim :)
ooooww çağan çok severim bu ism,i süperrrr bak o testle ilgili yoruma kaygılım :
Merhaba arkadaşlar aylardır bebek istiyorum ama nasip olmadı geçen ay umutla 3 test aldım eczaneden hepside Bebe Time marka eve gelir gelmez yaptım 2. çizgi var ama pembe değil..İlk defa 2. çizgi vardı ertesi gün sabah kalkar kalmaz tekrar yaptım yine 2. çizgi bir sonraki gün tekrar yine 2. çizgi ama içi boş bende tahlile gittim tabiki sonuç negatifti..

Siz siz olun bu marka testlere boşa para vermeyin umutlandığımız da cabası arkadaşlar..

ikizler bi öyle bi böyleyim huyumdur gerçekten beti olmadı sende önden bi tane yap ama 22 sinde sabah ilk idrarla yapalım :)
Ayip hocam yaptim bile ☺ kocaman bi kahkaha ikonu koynak isterdim ama telden yazdigim icin yok gaza geldim yaptim canm ama sonuç negnegatif 22 sin e kadar yaomicam ama sen de yapma ben de terazi yim ☺

koyulaşmışş yumurtluyorsun sanırım bugün yarın ilişkiye gir derim ben :)):) alllahım benim ne zaman koyu olacak böyle
kaygılar kaygılar Okosale de böyle diyordu dün görmüş kopkoyu 2 çizgi, var demekki daha kuzum, o senin oyuncağın unutma hem, kaygı ve stres yok bebek var beebekkk :)

O ZAMAN SENDE ONU BOŞVER GÜNÜNDE PREDİCTOR YAPARSIN EN GÜZELİ O BENCE :)

Aaa bade ha pişti olduk desene ☺ alin ne demek canim yabanci ismi de var ingiliz komsularimiz vardı yazliktan kadinin ismo alin di ☺

EVET HOŞUMA GİDİYOR İKİSİDE KIZİÇİN İSİMLERİ ÇOK SEVİYORUM İKİSİNİDE AMA ERKEĞİ BİLEMİYORUM TAM :) YÜKSELEN IŞIK PARLAYAN PARILDAYAN DEMEKMİŞ CANIMM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…