2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kaygılar kaygılar @Okosale de böyle diyordu dün görmüş kopkoyu 2 çizgi, var demekki daha kuzum, o senin oyuncağın unutma hem, kaygı ve stres yok bebek var beebekkk :)

KAYGIM ŞUNDAN ŞEKERPANCARIM KOYUYU GÖREMEMEK DEĞİLDE DERDİM SANKİ DÜNKÜ ÇİZGİ ÖNCEKİ GÜNDEN SİLİK ÇIKTI YOKSA ÇATLADI MI DEDİM AMA KOYUYU GÖRMEM GEREKİRDİ Dİ Mİ ?

Canım anlayamadım.
Şimdi ben çizgiyi göremeyinceye kadar test yapacak mıyım? silik gibi olursa hamile miyim?

Testi siliklesene kadar devam et.sperm sorunu yoksa her gun deneyin derim.benimde dun pozitif oldu hergun denemeyi dusunuyorum.
Hemen başlayalım birlikte hamişte olursa oh maşallah
canımm bugün ve yarın üstüste olsun mümkünse sonra da iki günde bire dön derim fikrimce testi de 2 3 gün daha yap bakalım silikleşince anlayacağaız ki yumurtlama olmuş :)
Tamam canım şimdi silikleşme gebelik gösateriyor mu?

Herkes söylemiş ben kusur kalmayayım.
Bizim oğlumuzun ismi daha nişanlıyken belliydi. Ömer
Kızımızın isminide ben buldum Ahsen bakalım hangisi önce gelecek:)
Günaydın kızlar feci bir açlık duygusu ile uyuyamadım valla :)çok şükür mide bulantım hiç olmadı inş olmazda.lakin feci bir halsizlik ve uyku hali vuruyor arada.oda normal sanırım.
Maşallah
KAYGIM ŞUNDAN ŞEKERPANCARIM KOYUYU GÖREMEMEK DEĞİLDE DERDİM SANKİ DÜNKÜ ÇİZGİ ÖNCEKİ GÜNDEN SİLİK ÇIKTI YOKSA ÇATLADI MI DEDİM AMA KOYUYU GÖRMEM GEREKİRDİ Dİ Mİ ?
Canım benim bu 2.sinde ikiside aynı ton gibi ama ilkine göre rengi daha açık. Silik çizgi eblirleşirken o ilk çizgide koyuluğu azalmış gibi

ANLAMADIM SENİN TESTİNDE İKİNCİSİ KOYU GAYET BEN KENDİ TESTLERİMİ DEMİŞTİM ŞEKERPANCARINA YANLIŞ MI ANLAŞILDIM :):) SEN BUGÜN YARIN ÇALIŞTA ÖMER GELSİN AHSENDE PEŞİNDEN :)

HAMİLE DEĞİLSİN EĞER YARIN TEST ÇİZGİN SİLİK OLURSA ANLAYACAĞIZKİ YUMURTLAMA GERÇEKLEŞMİŞ ONDAN SONRA YAPMAYABİLİRSİN TESTİ ÇÜNKÜ YUMURTLAMADAN SONRA YAPANLARDA HAFİF ÇİZGİ ÇIKIYOR YİNEDE EN SAĞLIKLISI BATI BEKELEMEK BENCE ÖNEMLİ YUMURTLAMAYI YAKALAMAK DEĞİL Mİ YAKALADIKTAN SONRA BIRAKACAĞIM BEN:)

ANLAMADIM SENİN TESTİNDE İKİNCİSİ KOYU GAYET BEN KENDİ TESTLERİMİ DEMİŞTİM ŞEKERPANCARINA YANLIŞ MI ANLAŞILDIM :):) SEN BUGÜN YARIN ÇALIŞTA ÖMER GELSİN AHSENDE PEŞİNDEN :)

Canım benim söylemek istediğim ilk testimle ikinci testim arasında o koyu renkli çizgi arasında ton farkı var ondan bahsetmeye çalışıyordum.

Canım benim söylemek istediğim ilk testimle ikinci testim arasında o koyu renkli çizgi arasında ton farkı var ondan bahsetmeye çalışıyordum.

Evet benimde dediğim ikinci çizgi koyu değil mi ? yumurtlama oluyor :) sende bugün yarın çalışınca olur allah izin verirse inşallahhh :))

Evet benimde dediğim ikinci çizgi koyu değil mi ? yumurtlama oluyor :) sende bugün yarın çalışınca olur allah izin verirse inşallahhh :))
İnşallah hepimize ama bu resme bakarsan anlatabilicem inşallah derdimi
Testin yanlış olmasından endişe ediyorum şimdide

Eklentiler

• IMG_3252 (1).webp
    566 KB · Görüntüleme: 49
bazı kişilerde c daha koyu olabiliyor t den bazılarındada eşit koyulukta oluyor, senin daha zamanın var diye tahmin ediyorum,lh yoğunluğuna bağlı olarakta değişir. sen 17. gün diyordun ya 17-18de göreceksin bence,tabiiki en azından ikiside koyu olmalıydı.

CANLARIM BUGÜN AŞIRI YOĞUN BİR GÜN ARKADAŞLA PC DEĞİŞTİK ONUN SIK KULLANILANLARINA KK NIN SİTESİ GİRMESİN GİREMEYECEĞİM ÇOK KENDİNİZE İYİ BAKIN ÇOK ÖPÜYORUMM ARADA GELECEĞİMM :)

geldim kızlar ultrason la baktı hersey normalmis simir aldı kafana takma gun aşırı 2gunde bir ilişki dedi bu kafaya takmama olayi söylemesi kolayda işte simir neden aldı sormadimda
Bir yolunu bulursan bana da haber ver canım
ŞİMDİ ANLADIM İŞTE BU MUALLAKTA BİR SORUNNN BENDE YENİYİM KIZLARA Bİ DANIŞ DERİM Mogami @larsoon Lovely35 üstadlara soralım :)
Bende kafama takıldı eşim fazla pimpirikli olduğumu söylese de ebn emin olmak istiyorum.

di mi içim rahatladı şimdi o zaman ctesi pazar belli olacak akla kara haydi hayırlısı :)

Canım in
canım internet ayarlarından silersen eklenmez hatta girdiğin saati geçmişini sil nerelere girdiğinde görülmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…