Kızlar adetime 13gün var ama yumurtlama testi silik artık ikinci çizgi hiç yok yinede çalışmalar devam etmeli mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende ultrasondan rahmimi görünce çok heyecanlandım içi boştu tabi bir şey yoktu ama inşallah orda fasulye tanesini göreceğim günlerde gelir. Ağustos'a şafak sayıyorum resmen.
kızlar merhaba ya benim adetiMe son 1hafta kaldı. Umarım adet olmam kızlar ya. Bide benim kasıklarımda ağrı var kızlar normal mi sizce
Bende ultrasondan rahmimi görünce çok heyecanlandım içi boştu tabi bir şey yoktu ama inşallah orda fasulye tanesini göreceğim günlerde gelir. Ağustos'a şafak sayıyorum resmen.
adetliyken alttan muayene olmaz ki
cnm moralını bozma hemn benımde gec dollewnme olmustu adet 9 gectı degerım69 cıktı sonra 2 gun sonra 217 cıktı dr keseyı gorunce dıs gebelık felan deıl dedı bana dıs gebelık demıstı ılk gun degerım cok dusuk dedı adet olursun duser dedı ama tam 2 ay 2 gunlukken kaybettım bebegımı ıyı dusun ıyı olsun hakkında hayırlısı cnm
Canım ınşallah iyi çıkar sonuçlar
Selam kizlar
Petty dr dan geldi mi
Durum ne
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar az evvel yumurtam çatladı çoooook eminim akıntım tam denilen şekilde geldi çektim bayaa ve o kadar çok uzadı ki hala da ıslağımbugünde 13. günüm 27 günlük döngüm var 27-14= 13 Bi kaç gündür devam ediyordu bu akıntı ama bugün tam denilen akıntım geldi şimdi eşime bi kahve yaptım sonrasında heemeeeen çalışma gök gürlüyo yağmur yağıyor eğer tutturursam çok bereketli gelecek sıpa
Durum.ya diş gebelik yada kimyasal yarin belirlenip tedavi baslanacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bak cok sevındım bencede hayırlısı ıle bıse yok ya su doktorlar can sıkmaktan baska bıse bılmıyolar hadı bakalım guzel haberlerını alacagız goreceksın bebısını bende salı gunu gıdıcem belım ve kasıklarım agrıyo ama bayagı
Hadi bakalım belinize kuvvet :)))
bekle bakalım canım canını sıkma ıyı dusun kı sonucuda ıyı olsun bence bırazcık nazlı gıbı
Canım cok üzülüyorum durumuna inşlh hayırlı haberler alırsın yarın umut her zamn vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?